Gość Andrzejewski 19.09.2003 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Gdzie można kupić okna nie uchylne, nie rozwierane lecz podnoszone (takie jak w Ameryce) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Tylko w Ameryce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Była w Polsce taka firma VOMA, sprzedawała okna ANDERSEN VINDOWS. Znajdź ich w internecie. Innych nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 22.09.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Sprawdz czy Gebauer nie robi podobnych okien. To bardziej kwestia okuc niz konstrukcji okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj 22.09.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Znam takie miejsce gdzie mozna kupić - szwedzkie ,niestety rozbiórkowe ale doskonałe ,trzyszybowe, no i tanie. Mam je już w swoich oknach.Pisz na priv jeżeli jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 22.09.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 A dlaczego akurat takie okna? Wydaje mi się, ze uszczelnienie może być problemem. Przez typowe amerykańskie okna zimą dość ładnie wieje, no ale jest przynajmniej zapewniona wentylacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 23.09.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 http://www.ms.pl/ - wiem od dystrybutora ze oni robia takie okna na eksport wlasnie do USA - robili mi wycene bo sie zastanawialem na takim oknem ale zrezygnowalem bo mi sie nie oplacalo - w internecie nie widze na szybko ich w ofercie ale zadzwon i zapytaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts