duduś 11.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 JAKIEJ lodówki zdecydowanie nie polecacie i dlaczego? jestem ( po jutrze) na etapie kupowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 13.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Zdecydowanie odradzam Indesit .Kupiłem 3 lata temu za 2000,00 zł a teraz się popsuła i musiałem naprawić i wydać 500,00 zł za naprawę Jak się zdecydujesz na jaką kolwiek lodówkę to wykup odrazu gwarancję na max do 5 lat naprawdę się opłaca wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 14.06.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 mi popekal w srodku electrolux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 14.06.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja również mam złe doświadczenia z elektroluxem. Co prawda ma "już" 4 lata ale po roku wyłamał się uchwyt do otwierania drzwi, a dziś lodówka wygląda jakby była użytkowana co najmniej 20 lat- łuszczy się farba i drzwi rdzewieją!!! Poprzednia lodówka to był stary, poczciwy, 15-letni polar i pod koniec swojego żywota wyglądał o niebo lepiej. Też się zastanawiam nad lodówką do nowego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anamurek 14.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 u nas Indesit niestety ma 1,5 roku i najchętniej bym ją wywaliła - w nocy buczy tak że się spać nie da! przeszkadza nam dużo bardziej niż przejeżdzające obok naszego bloku pociągi czy nawet niż przelatujące nad nami samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.06.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a może ma ktoś taką całkiem nowoczesną lodówkę taką co to i kostki lodu ma i wodę do picia chłodzi - taką " amerykańską" - mojemu mężowi marzy sie dystrybutor do wody więc jak zobaczyłam takie lodówki to może pójdę mu na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 14.06.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 mi popekal w srodku electrolux ja mam 8letniego elektroluxa (kosztował jakieś 4500) i ciągle wygląda i działa jak nowa - może dlatego, że wtedy był robiony w macierzystej fabryce a nie składany gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 14.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja też mam 9 letniego Electroluxa, jakiegoś niezbyt drogiego i nic z nim się nie dzieje. teraz szukam lodówki do zabudowy i też prawdopodobnie będzie Electrolux... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 14.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 moj electrolux ma juz 8 lat...to nie jest nowa lodowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 14.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 ja mam whirlpool 6 zmysl -sprawuje sie nieźle chociaż czasem coś tak burczy:) chłodzi idealnie, dopasowuje temperature do kazdego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 14.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a może ma ktoś taką całkiem nowoczesną lodówkę taką co to i kostki lodu ma i wodę do picia chłodzi - taką " amerykańską" - mojemu mężowi marzy sie dystrybutor do wody więc jak zobaczyłam takie lodówki to może pójdę mu na kompromis my taka mamy i bardzo sobie chwalimy. troche halasuje jak raz na dzien oproznia pojemnik z kostkami no i sam podajnik kostek dosc glosny ale poza tym super. ma tez barek i jest to bardzo uzyteczne - nie trzeba calej lodowki otwierac zeby wyjac chlodny sok - rewelacja. Poniewaz to daewoo to cenowo rowniez wyszlo fajnie nieco ponad 3000pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 16.06.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 mam 4 letnia Amicei nigdy wiecejdrzwi rdzewieja, farba odpryskujeglosno buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
02aga 16.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja mam polar co prawda ok.8 lat ale koszmar od 4 -5 lat kiedyś lekko szroniała a teraz na ścianach lód a z pod szuflad ciągle wyplywa woda i to wcale nie małojak otwieram lodówkę to wycieka (niby wszystko ok.nic nie jest zapchane,tem. dobrze ustawiona i dalej leci ) natomiast kuchenka i okap też tej firmy ok.6lat rdzewieją strasznie więc jak dla mnie nigdy więcej polaru za rzadne pieniądze nigdy więcej nie chcę nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.morka 06.07.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja mam Amikę od 2 lat i nic się z nia nie dzieje. Na wszelki wypadek wykupiłam przedłużenie gwarancji więc mogę być o nią o nią spokojna jeszcze 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Z mojego doświadczenia Zanussi.Padła nieodwracalnie krótko po gwarancji. Z doświadczenia znajomej: Samsung,spalił sie silnik w agregacie po kilku dniach użytkowania.Wymiana trwała kilka tygodni. Przeprosiłem moją ruską i jadę na ruskiej (chyba są nieśmiertelne). Aż boję się kupić nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 07.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Rodzice mają polar i bardzo sobie chwalą. Z kolei bratowa ma Sasunga i po 3 miesiącach poszły 2 agregaty! Fakt ze serwis gwarancyjny był ale czekać tydzień i mrożonki poszły na urlop... Ja ogólenie mam wrażenie że teraz sprzęty robi się na 2 lata... psują sie i klient musi kupić drugi. Sama mam Ardo i chodzi już 10 lat, jesli takie są jej wspólczesne wersje to polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 08.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a może ma ktoś taką całkiem nowoczesną lodówkę taką co to i kostki lodu ma i wodę do picia chłodzi - taką " amerykańską" - mojemu mężowi marzy sie dystrybutor do wody więc jak zobaczyłam takie lodówki to może pójdę mu na kompromis my taka mamy i bardzo sobie chwalimy. troche halasuje jak raz na dzien oproznia pojemnik z kostkami no i sam podajnik kostek dosc glosny ale poza tym super. ma tez barek i jest to bardzo uzyteczne - nie trzeba calej lodowki otwierac zeby wyjac chlodny sok - rewelacja. Poniewaz to daewoo to cenowo rowniez wyszlo fajnie nieco ponad 3000pln Garbus2, a jak z "głośnością" tej lodówki podczas normalnej pracy? Moja stoi jeszcze zapakowana bo dopiero jutro meble kuchenne do mnie przyjeżdżają. Kupiłam ją ze względu na dobrą cenę, fajny wygląd i 3-letnią gwarancję (a założyłam sobie dawno że lodówka w domu będzie z barkiem na zimny... sok i kostkarką - taki mały luksus, zresztą jeden z niewielu w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 08.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zdecydowanie nie polecam INDESIT beznadzieja , głośna , źle chłodzi , robi się grzyb przy magnesach , lodówka ma 5 lat i po przeprowadzce do nowego domku poprostu ją wyrzucę , bo wstyd dać komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 17.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 mamy amicę i nigdy więcej po 2 latach naprawa a po 4 wymiana spręzarki bubel nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonieczka 17.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Moja ma 9 lat i jest - odpukać - ok. Bardzo ją lubię mimo okresowego ? hałasowania. A teraz po remoncie kuchni ustawili mi ją we innym miejscu panowie monterzy i...jaka cisza. W ogóle jej nie słyszę. Czyli nie była dobrze wypoziomowana. Ale dla mnie problemem w lodówkach są bardzo delikatne szuflady w zamrażalniku. Dość szybko mi popękały (Whirpool). A jak jest w boschach, electroluxach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts