AneczkaG 17.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ja też mam 9 letniego Electroluxa, jakiegoś niezbyt drogiego i nic z nim się nie dzieje. Ja tez. I mam nadzieje, ze mi jeszcze troche posluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 18.07.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moja szwagierka pracowała kiedyś jako kierownik produkcji w Whirlpoolu we Włoszech i odradziła nam kupowanie czegokolwiek z chłodnictwa tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 18.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 a miał ktoś z was do czynienia z lodówką Samsunga model RL 41 Hcis, a tak właściwie to jak oceniacie wogóle lodówki tej firmy, chodzi mi po głowie zakup takiej lodówki. podzielcie się doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 18.07.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 widzę że najbardziej godny polecenia jest elektrolux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 20.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja mam samsunga z kostkarka i podłączona wodą, dwudrzwiową, narazie od roku działa. Na co warto zwrócic uwage to zużycie prądu i obicie ze stali nierdzewnej. Żeby nie było paluchów to troche trzeba sie napracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 20.07.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 ja tez mam electrolux i nic si enie dzieje lodowka ma prawie 3 lata, nic jej nie popekalo, jest cichutka i energii nie zjada duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 20.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Boscha/Siemensa nikt nie skrytykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A macie jakiieś doświadczenia z LG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Robert 21.07.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, W poprzednim mieszkaniu miałam Bosch - super można polecać, działała wiele lat i bez żadnej usterki i z tego co wiem od obecnych lokatorów to działa dalej słyszałam też wiele dobrego o whirlpool a polar to marka whirlpool, więc też dobra i jeszcze electrolux - ma moja mama, sprawuje się bez zarzutów teraz mam Candy i nie jestem z niej zadowolona - za głośna, burczy, piszczy, zastanawiam się kiedy całe melodie zacznie wygrywać co prawda już nie raz słyszałam, że te dźwięki to efekt normalnej pracy (płyn chłodzący) - więc to nie żadna usterka, ale to po prostu drażni racją jest to, żeby zwrócić uwagę na kolor - ja ma teraz inox i trudno ją utrzymać w czystości - widać każdy palec co prawda są lodówki z powłokami anti-finger ale jeszcze nie sprawdzałam czy to nie jest jedynie chwyt marketingowy Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.07.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Mam LG z opcją NO FROST od jakichś 4-5 lat. Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturcargo 22.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Tez posiadam LG a konkretnie GR-B459BTJA z systemem NO FROST i kostarka wewnetrzna. Nie ma dozownika wody gdyz u mnie w domu tak duzo jej sie nie pije. Jak narazie pol roku czasu nie mam zastrzezen. JEDNA RADA WSZYSTKIE LODOWKI Z SYSTEMEM NO FROST NIE NALEZA DO NAJCICHSZYCH....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christof333 22.07.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Jeśli dobra lodówka to: Bosch - Siemens - LG. Wybór pomiędzy tymi lodówkami jest według mnie najlepszy Ja osobiście myśle o zakupie LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 22.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie mam zadnych zastrzeżeń co do cichości mojej lodówki LG No Frost - ucho trzeba nastawić tuz przy jej tylniej części, żeby usłyszeć szum. Planuję ja wymienic na lodówkę w zabudowie, ale strasznie mi jej szkoda, bo nie wiem czy trafie na równie dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carre 29.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja mam Ariston MBAA-ogólnie jestem zadowolona. Ale niestety co jakiś czas dziwnie "pyka"( 2-3 na cykl). Zaraz po zakupie pytałam sie w serwisie co to może odznaczać, usłyszałam że nowa lodówka- elementy musza się dopasować. Po 2 latach nadal pyka !! Nie polecam do otwartych kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.08.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Odradzam Amicę, niestety nie wiem jaki model, bo w mieszkaniu które kupiliśmy już była.Tragedia. W ogóle nie ziębi, wszystko w niej pleśnieje. Wody więcej niż w zlewie.Zamrażarka cała w śniegu.Lodówka jest w miarę nowa. Mała, biała - tyle wiem.Ja na pewno nigdy nie kupię.W domu u mojej mamy została nasza lodówka - Electrolux i ją bardzo polecam. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 29.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Moja szwagierka pracowała kiedyś jako kierownik produkcji w Whirlpoolu we Włoszech i odradziła nam kupowanie czegokolwiek z chłodnictwa tej firmy. Dlaczego? Pytam, bo ostatnio kupiłem lodówkę własnie z Whirlpoola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Bo szybko wszystko redzewieje, tak przynajmniej na necie można wyczytać.Tez nie kupiłabym nic tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 29.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Bosch klasy A+, dawno nic mnie tak nie wkurzało jak ta maszyna. Chodzi jak ruski czołg tyle z siebie wydaje dziwnych głośnych dźwięków różnego rodzaju.Jeśli chodzi o funkcjonalność to duzo rzeczy ma, świetnie chłodzi i generalnie byłoby pięknie, gdyby nie kultura jej pracy. Ogólnie nie polecam bo lodówka to nie pralka i nie powinna chodzić głośno.I jeszcze jedno - bardzo czesto pracuje agregat - nie wiem czy to charakterystyczne dla klasy A+ ale dużą częśc doby spędza pracując (i wcale nie stoi blisko źródeł ciepła czy na wprost okna gdzie wali słońce) - też tak macie w swoich A+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 29.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Bo szybko wszystko redzewieje, tak przynajmniej na necie można wyczytać. Tez nie kupiłabym nic tej firmy. wszystko to znaczy co? Mam inna lodówkę Whirlpoola już kilka lat i nie ma nawet śladu rdzy.... Acha - kupiłem lodówkę do zabudowy - jelsi to ma jakies znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ponad miesiąc mamy lodówke Samsunga z kostkarką, na razie dziala jest bardzo cicha , no ale to krotki okres czasu , ciekawe jak bedzie dalej , pierwszy raz kupiliśmy z tej firmy , pozyjemy zobaczymy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts