Pijak 19.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Gdzie we Wrocławiu mozna tanio kupic piec, grzejniki itp. Jaki rabat mozna utargowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 19.09.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 sio do wątku "Gdzie kupować we Wrocławiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pijak 19.09.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 w tamtym watku moge sie dowiedziec tylko gdzie kupic beton cegly itp. a to mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 19.09.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Chyba troche bez sensu tworzyc osobne watki dla cegiel, dachowki i piecow. Osobiscie gdy musze pogodzic prace i budowe domu, doba mi sie troszku skrocila i szkoda mi czasu na mozolne przekopywanie forum. Czy nie lepiej miec uporzadkowane informacje? Z watku: "jaki piec kupic" dowiaduje sie o zaletach 1-funk i 2 funkc. a w watku "gdzie kupowac..." czytam gdzie powinienem po niego uderzyc. Szanujmy swoj czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.09.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 j.w. Pijak - pomyśl trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts