Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D12 PRZYTULNY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 350
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Domek śliczny Całkowicie wpadający w moje klimaty :wink:

Mam pytanko co do podłogi w salonie - jak od strony użytkowej oceniasz ciemną podłogę bo chcę zrobić podobną -"krono" ciemne dąb country czy coś takiego a każdy mi mówi, że na ciemnej podłodze widać każdą rysę, że ciężka w utrzymaniu czystości...

ile w tym prawdy?

Trochę już dyskutowaliśmy o tym projekcie - na pewno coś znajdziecie na forum. Którą wersję wybraliście? Są tu budujący chyba wszystkie "odmiany" (my stawiamy pierwszy - najmniejszy). Jeśli chodzi o schody - to niektórzy, w ramach inywidualnej adaptacji przenieśli je na miejsce szafy w holu lub do sypialni przy pokoju dziennym - ale to już trzeba poszperać po postach. My odwróciliśmy bieg schodów pozostawiając je w pokoju dziennym. Całą górę przeznaczyliśmy na pomieszczenie telewizyjno-muzyczno-pracowniczo-czytelnicze i brak miejsca na TV w salonie się rozwiązał (ale na wszelki wypadek mamy gniazdo w kącie przy drzwiach balkonowych :wink: ). W zasadzie przeszkadza mi tylko zbyt mała łazienka ale i na nią niektórzy znaleźli sprytny sposób (też gdzieś to opisali). Ponadto jest tu u zapaleńców D12 trochę zdjęć - widać na nich, że domek ma styl i klasę. Ponadto - co ważne, jest ciepły, co chyba jest także istotne). Co do kasy - są rozwiązania tańsze i droższe. Naprawdę można go wybudować niedrogo. Projekt polecam :D