kubolotek 15.11.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 witam, wkoncu znalazłam wlasciciela tego salonu mialam zapisae zdjecie na kompie i nie wiedzialam czyje to bo tyle juz przegladałam, wasz dom przypomina mi dom znajomych ale niwiem jaki oni maja projekt tylko tam gdzie wy macie stół w jadalni oni maja podest i na nim stół a obok zaraz jest kuchnia, a wogole to chcialam zapytac o schody, sa piękne prosze podaj mi na gg 3446711 ich wykonawce i cene. A jaką macie kuchnie bo jeszcze jej nie widzialam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 17.12.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 schody są przepiękne. i wogóle mój mąż po obejrzeniu tych zdjęc powiedział, że chce taki dom czy na poddaszu jest dużo światła? chcemy zrobić tam pracownię męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 17.12.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 mi sie też podoba to mój styl więc poprosze o więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 19.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam WszystkichLoxia,poddasze jest dobrze doświetlone,my mamy 3 okna połaciowe i to dla nas wystarcza,można jesze dołożyć jedno okienko,jeżeli ktoś ma watpliwości,pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 30.12.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 w najnowszym muartorze są zdjęcia i warianty przytulnego. Podali, że w wersji podstawowej stan surowy zamknięty to koszt 143300 netto. tylko ten stan wg nich to chyba bez ocieplenia.., jest tlko izolacja i paraizolacja stropu i poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 30.12.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 WitamTak sie składa że też zamierzam budować właśnie D12 i trochę się porozglądałem po okolicy i znalazłem dwa już wybudowane i tak jeden budowany 2lata temu kosztował ok.170tys w stanie nadającym się do zamieszkania tzn. miał już tynki zewnetrzne i wewn. , wszystkie instalacje, podłogi i nie miał tylko drzwi wewnętrznych w drugim też już mieszkali właściciele ale nie był jeszcze ocieplony zewnątrz i właściciele twierdzili że wydali jakies 150tys z zastrzeżeniem że włożyli b.dużo własnej pracy. W obu nie było jeszcze zainstalowanego kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.12.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witaj Bardzo ładny domek, z tym kominkiem to niezły zwód ja mam jednak pytanie o podłogę, cały czas bronię się przed panelami, powiedz, czy podłoga "stuka", tz czy ją slychać jak się chodzi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.12.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ja tez w sprawie podłogi, to panele? jaki kolor i firma? tez takie chce i schody super napewno cos odgapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.12.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 i jeszcze jedno pytanko jaki masz kolor drzwi wewnetrznych i jak takie drzwi wygladaja w łazience? maja mniej szybek? a jak pełne? prosiłabym o zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofia 30.12.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Przepiękne schody! Gdzie można takie zamówić? Bardzo proszę o namiary...Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregreg 02.01.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Oto kilka fotek mojego domu (w budowie) http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=47112&grupa=0&kat=2&nxt=0 http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=2&id=47112&kat=2&grupa=&nxt=0 http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=3&id=47112&kat=2&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 02.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 No, no, ładniusi ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.01.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Bardzo fajny domek...gratuluję!!!!MOże coś więcej byś tutaj o domku napisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 zapowiada się śliczny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.01.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 zapowiada się śliczny domek! Oj tak Czekam na wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 06.01.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 WitamKubolotek-w łazience małej mam dzrzwi pełne,bez szybek natomiast w dużej łazience są z 3 szybkami mlecznymi,tak jak w pozostałych pokojach i dzięki szybkom mlecznym nie widać co się dzieje w środku,pada jedynie światło i wiadomo,że ktoś tam jest.Jeżeli chodzi o podłoge- DRZEWO TASMAŃSKIE Z CLASSENA,dobra w użytkowaniu,nie słychać żadnych stuków.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.01.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ewad-12 śliczny domek cudeńko ewad 12 jestem jedną z kilkunastu forumowiczów którzy pytają się o te śliczne schody niestety nie znalazłam odpowiedzi, namiary na schody, cena itp PLEASEEEEEE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 11.01.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam Meble w łazience robione są na wymiar,na priv poślę namiary.Pozdrawiam Ewus, ja tez poprosze o namiary na meble w lazience, sa suuupeer. Z gory wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 11.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witaj Ewa, super domek!!! Ja również prosiłabym o namiary na meble w łazience pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolanta Marynowska 18.01.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Witam. Też posiadam taki domek, ale w wersji bez garażu. Trochę wprowadziłam zmian do gotowego projektu (np. dodatkowe okno w jadalni). Zaczęłam budowę pod koniec maja 2005 roku, a dzień przed świętami wprowadziliśmy się. Jeszcze dużo przed nami roboty, ale jestem szczęśliwa. Chociaż widzę że już teraz wprowadziłabym jeszcze jakieś zmiany (głównie instalacyjne), a pewnie za kilka lat będę coś modernizować, bo wiele rzeczy "wychodzi" podczas użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts