Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D12 PRZYTULNY

Recommended Posts

witam, wkoncu znalazłam wlasciciela tego salonu mialam zapisae zdjecie na kompie i nie wiedzialam czyje to bo tyle juz przegladałam, wasz dom przypomina mi dom znajomych ale niwiem jaki oni maja projekt tylko tam gdzie wy macie stół w jadalni oni maja podest i na nim stół a obok zaraz jest kuchnia, a wogole to chcialam zapytac o schody, sa piękne prosze podaj mi na gg 3446711 ich wykonawce i cene. A jaką macie kuchnie bo jeszcze jej nie widzialam?

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 350
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam

Tak sie składa że też zamierzam budować właśnie D12 i trochę się porozglądałem po okolicy i znalazłem dwa już wybudowane i tak jeden budowany 2lata temu kosztował ok.170tys w stanie nadającym się do zamieszkania tzn. miał już tynki zewnetrzne i wewn. , wszystkie instalacje, podłogi i nie miał tylko drzwi wewnętrznych w drugim też już mieszkali właściciele ale nie był jeszcze ocieplony zewnątrz i właściciele twierdzili że wydali jakies 150tys z zastrzeżeniem że włożyli b.dużo własnej pracy. W obu nie było jeszcze zainstalowanego kominka.

Witam

Kubolotek-w łazience małej mam dzrzwi pełne,bez szybek natomiast w dużej łazience są z 3 szybkami mlecznymi,tak jak w pozostałych pokojach i dzięki szybkom mlecznym nie widać co się dzieje w środku,pada jedynie światło i wiadomo,że ktoś tam jest.

Jeżeli chodzi o podłoge- DRZEWO TASMAŃSKIE Z CLASSENA,dobra w użytkowaniu,nie słychać żadnych stuków.

Pozdrawiam

Witam. Też posiadam taki domek, ale w wersji bez garażu. Trochę wprowadziłam zmian do gotowego projektu (np. dodatkowe okno w jadalni). :wink: Zaczęłam budowę pod koniec maja 2005 roku, a dzień przed świętami wprowadziliśmy się. Jeszcze dużo przed nami roboty, :x ale jestem szczęśliwa. :lol: :D Chociaż widzę że już teraz wprowadziłabym jeszcze jakieś zmiany (głównie instalacyjne), a pewnie za kilka lat będę coś modernizować, bo wiele rzeczy "wychodzi" podczas użytkowania.