monig 28.10.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Bardzo ciekawy kominek - co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 28.10.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam W zasadzie kominek jest bardzo prosty,na płytę nałożone są 3 warstwy stiuku(nie wiem,czy poprawnie to napisałam) w rzeczywistości wygląda to tak,jakby był wykonany z marmuru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 28.10.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Pikne te wnętrza Może z pół roku osiągnę ich namiastkę.... Czy mogę nieśmiało poprosić o kuchnię - popełniliśmy taki sam domek i mnie strasznie ciekawi Twój ewad-12 pomysł na to pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.10.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Piękny !!! Gratulacje!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 28.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 HejPostaram się jak najpredzej dostarczyć więcej zdjęć.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 02.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Domek śliczny Całkowicie wpadający w moje klimaty Mam pytanko co do podłogi w salonie - jak od strony użytkowej oceniasz ciemną podłogę bo chcę zrobić podobną -"krono" ciemne dąb country czy coś takiego a każdy mi mówi, że na ciemnej podłodze widać każdą rysę, że ciężka w utrzymaniu czystości... ile w tym prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 02.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 WitamJestem bardzo zadowolona z tych paneli co mam.Jezeli chodzi o użytkowanie ,to przecieram podłogę specialnym płynem do laminatów i to wszystko.Na pewno na jaśniejszej nie widać tak kurzu i brudu ale przecież i tak każdą trzeba przecierać.Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 02.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 dzięki o taką odpowiedź mi chodziło chyba zostanę przy ciemnej podłodze w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 02.11.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 bardzo ładny domek, jasne przestrzenie, super. Proszę o więcej zdjęć. Jaka kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa dragon 02.11.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 JA mam inne zdanie , projekt jest OK , mieszkamy od 2 lat , problem jest tylko z telwizorem ale zawsze mozna na etapie projektu sobie samemu zaplanowac gniazdko antenowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa dragon 02.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 JA mam inne zdanie , projekt jest OK , mieszkamy od 2 lat , problem jest tylko z telwizorem ale zawsze mozna na etapie projektu sobie samemu zaplanowac gniazdko antenowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa dragon 02.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 JA mam inne zdanie , projekt jest OK , mieszkamy od 2 lat , problem jest tylko z telwizorem ale zawsze mozna na etapie projektu sobie samemu zaplanowac gniazdko antenowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa dragon 02.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 JA mam inne zdanie , projekt jest OK , mieszkamy od 2 lat , problem jest tylko z telwizorem ale zawsze mozna na etapie projektu sobie samemu zaplanowac gniazdko antenowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 02.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Trochę już dyskutowaliśmy o tym projekcie - na pewno coś znajdziecie na forum. Którą wersję wybraliście? Są tu budujący chyba wszystkie "odmiany" (my stawiamy pierwszy - najmniejszy). Jeśli chodzi o schody - to niektórzy, w ramach inywidualnej adaptacji przenieśli je na miejsce szafy w holu lub do sypialni przy pokoju dziennym - ale to już trzeba poszperać po postach. My odwróciliśmy bieg schodów pozostawiając je w pokoju dziennym. Całą górę przeznaczyliśmy na pomieszczenie telewizyjno-muzyczno-pracowniczo-czytelnicze i brak miejsca na TV w salonie się rozwiązał (ale na wszelki wypadek mamy gniazdo w kącie przy drzwiach balkonowych ). W zasadzie przeszkadza mi tylko zbyt mała łazienka ale i na nią niektórzy znaleźli sprytny sposób (też gdzieś to opisali). Ponadto jest tu u zapaleńców D12 trochę zdjęć - widać na nich, że domek ma styl i klasę. Ponadto - co ważne, jest ciepły, co chyba jest także istotne). Co do kasy - są rozwiązania tańsze i droższe. Naprawdę można go wybudować niedrogo. Projekt polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Sliczny dom. Robilas jakies zmiany w projekcie? Super jest lazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 03.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 WitamNie robiłam żadnych zmian konstrukcyjnych,natomiast w srodku trochę poprzestawiałam ścianki działowe.Jeżeli chodzi o łazienkę zamieniłam ją ,kosztem jednego pokoju bo ta w projekcie była stanowczo za mała.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 05.11.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Bardzo ładny wkład kominowy. Czy możesz podac jakiej firmy? Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 07.11.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Wkład kominkowy jest firmy Les Foyers.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ewa czy meble w łazience robiłaś na zamówienie czy kupiłaś? Jeżli na zamówienie, czy masz namiary na wykonawcę? Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 15.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 WitamMeble w łazience robione są na wymiar,na priv poślę namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts