Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D12 PRZYTULNY

Recommended Posts

Witam wszystkich!!

Na razie jestem na etapie marzeń i szukania w internecie jakiegoś fajnego projektu. Przytulny bardzo mi się spodobał bo ma otwartą przestrzeń - kuchnię chcę mieć otwartą więc będzie ok.50m2 przestrzeni. Tyle ma mieszkanie w którym mieszkam z rodzicami więc brzmi obiecująco :)

Czy ktoś ma zdjęcia pomieszczeń? Najlepiej już urządzonych? Bardzo bym chciała się przekonać czy pokoje nie są za małe no i czy ta przestrzeń jest tak widoczna.

Pozdrawiam

Dorota

• Odpowiedzi 350
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję - już oglądałam :wink: Trochę małe jest pom. gosp. moim zdaniem. Zastanawiam się nad ew. przesunięciem WC w miejsce tej szafy i powiększenie PG. Na razie mam na oku 3 projekty - każdy ma coś czego nie mają inne i nie mogę się zdecydować :(( A może mogłabyś zamieścić rzut z wymiarami? Zrobiłam sobie aranżację wnętrza co dałoby mi pogląd na rozmiary pomieszczeń.

wkleiłam ale wszystko jest mało widoczne :(

http://foto3.m.onet.pl/_m/0ce9edda59db17453b21322df1cf061b,5,19,0.jpg

jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to przyślij mi na priv swój adres to prześlę Ci większy format na pocztę .

Mogę Cię tylko poinformować , że salon bez antresoli (ze względu na ogrzewanie) razem z jadalnią i kuchnią ma 52m.......ładna wielka przestrzeń bo przecież rodzinka zbiera się przede wszystkim w salonie a nie chowa się po swoich pokojach..... zresztą pokój przy salonie 13,8m , obok 14,5m, i ten od frontu 12,5m .....w sam raz jak dla nas :lol: po przegrodzeniu garażu - pom. gosp. 6,9m a sam garaż ma teraz 19,7m

Pozdrawiam Ola

• 1 month później...
Cześć

Czy ktoś mógłby nam pokazać swojego D12A ? Na obrazkach jest OK, ale zależałoby nam na tym, aby obejrzeć go w rzeczywistości.

Mieszkamy w Bydgoszczy.

[email protected]

MSZ

Zapraszam do Kutna.

My budujemy Przytulny III D12b, z tym że bez garażu w bryle domu.

Pozdrawiam i zapraszam.

• 2 months później...
  • 2 years później...
Witajcie miłośnicy Przytulnego!

Ja też buduję ten dom (przytulny D12a). Jesteśmy teraz na etapie układania więźby. Mam nadzieję, iż do końca roku zdążymy pokryć go papą. Następny etap - czyli wstawienie okien - dopiero na wiosnę. Dokonaliśmy trochę zmian w tym projekcie, a mianowicie wszystkie okna na tylnej elewacji zrobiliśmy z wyjściem na taras, nad garażem będzie mały stryszek, do którego będzie się wchodzić z piętra. No i trochę zmieniliśmy układ pomieszczeń zarówno na dole jak i na górze. Antresola oczywiście została!

Nie wiem czy mi się uda, ale postaram się zamieścić trochę zdjęć.

Tymczasem pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świąt!!! :D

P.S. Nie wiem jak wstawić zdjęcia!!!!!!

Witaj

ja również buduję ten dom (z antresolą)

ciekawy jestem jak Ci się mieszka i jak sprawuję się antresola?

pozdrawiam

• 2 years później...