Gregreg 15.12.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Hello!!!! Witam buduję d12 z dostawionym z prawej strony (patrząc w kierunku frontu) garażem. Jestem na etapie fundamentow i czekamy na wiosnę. Buduję w Grudziądzu. Pozdrawiam Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeryf2 08.01.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Cześć! JUŻ WYBUDOWAŁEM (SKOŃCZYŁEM) D12a. JEST SUPER. W srodku mam dużo zmian. Na zewnątrz dachówka Robena k. miedziany i elewacja z cegły klinkierowej cieniowanej robi wrażenie. Dom jest na wzniesieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 08.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Cześć! JUŻ WYBUDOWAŁEM (SKOŃCZYŁEM) D12a. JEST SUPER. W srodku mam dużo zmian. Na zewnątrz dachówka Robena k. miedziany i elewacja z cegły klinkierowej cieniowanej robi wrażenie. Dom jest na wzniesieniu. Czy możesz podać wiecej danych: jakie wprowadziłeś zmiany, jak wygląda dom i jakie poniosłeś koszty ? Również mamy ten projekt i zaczynamy budowę na wiosnę. Pozdrawiam Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.01.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Mam d12b i mając podobny problem z Tv zastanawiam się nad ustawienim wszystkiego tyłem do kominka, przecież nie będę jednocześnie oglądał TV i gapił się w kominek. Ale jeszcze się nie zdecydowałem No jasna cholera... My się zastanawiamy właśnie nad tą kwestią...No nie ma gdzie go postawić!! Tylko proszę nie dawać rad w stylu "a może z niego zrezygnować...Każdy robi to co lubi... Ale my właśnie nie wiemy co z tym fantem zrobić...już nie mówiąc o tym że chciałbym aby znalazło się miejsce na moje Kino Domowe...Mam je teraz na tych 17 m2 (pokój), stoi skośnie w rogu...No cholera, chyba we własnym domu to by mogło być już chyba wszystko normalnie?? W końcu po to się go buduje od "zera"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 27.01.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Kochani ludziska czy naprawde nikt nie wybudował D12 wariant I ????(parterowy, bez poddasza). Wiem ze Gaweł wybudował, ale on się nie odzywa Jeśli ktoś mieszka bądz buduje ten dom prosze odezwijcie się, pojadę nawet na koniec Polski żeby go zobaczyć!!!! Iwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efciad 01.02.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Widziałam D-12 w Nakle Śląskim k.Tarnowskich Gór - nie znam nazwy ulicy, ale pewnie Dworcowa, albo coś w tym rodzaju, bo biegnie równolegle do torów kolejowych ( dom stoi jakieś 200 m od stacji PKP jadąc od niej w kierunku Tarnowskich Gór ). Faaaajny !!!.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Ja co prawda jeszcze nie buduje, ale szukam projektu (od niedawna, ale intensywnie). Ma to byc dom nieduzy, koniecznie parterowy bez poddasza. Jak na razie to wlasnie D12 wersja podst. jest mi najbardziej bliska. Jednak mam juz kilka pytan - np.czy nie bedzie brakowalo jakiegos pomieszczenia gosp.? np suszarnia, kotlownia itp. Czytalam rowniez opinie na temat D12 a i b i caly czas przewija sie temat braku miejsca na TV w salonie.Czy do wersji podst. mozna dostawic garaz - czy to nie zeszpeci domu?Czy da sie gdzies umiescic rowniez kabine prysznicowa oprocz wanny?Bede rowniez wdzieczna za jakies opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Moze rowniez ktos buduje lub wybudowal D12 w okolicach Warszawy?Baaaaardzo chetnie bym obejrzala w naturze i posluchala opinii wlascicieli.serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 19.02.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Czy taras od zachodniej strony macie czymś zadaszony?Fajnie byłoby obejrzeć "na żywo"Super domek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 02.03.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 witam!odnosnie Tv w salonie. jesteżmy po rozmowie z architektem tego projektu.jej podpowiedź to, dobudowanie ścianki, gdzie zrobi się kąt narożny idealny na TV. zmniejszy się tym samym nieco wejście do salonu z korytarza, ale chyba nie bardzo.co Wy na to.j.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 02.03.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 witam! odnosnie Tv w salonie. jesteżmy po rozmowie z architektem tego projektu. jej podpowiedź to, dobudowanie ścianki, gdzie zrobi się kąt narożny idealny na TV. zmniejszy się tym samym nieco wejście do salonu z korytarza, ale chyba nie bardzo. co Wy na to. j.k Wiesz co...tak poza nawiasem, to już wybraliśmy inny projekt..od tamtego czasu trochę wody upłynęło... Ale żeby było śmieszniej to w tym nowym mamy podobny problem...nie niemożliwy do rozwiązania ale...nie jest idealnie... A co do TV w kącie..to OK, TV tam stanie...ale co z kinem domowym?? Dlaczego w swoim domu nie można jak potrzeba rozstawić głośników!! Wtedy ich ustawienie napewno nie będzie symetryczne!!! No chyba że o tym nie myślicie?? Ale ogólnie, nie wiem dlaczego...ale jednak są problemy z taką wydawałoby się banalną sprawą... Jakkolwiek życzę sukcesów w dogodnym meblowaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.03.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 ale co z kinem domowym?? Dlaczego w swoim domu nie można jak potrzeba rozstawić głośników!!Prawie każdy znany mi projekt ma taką niedogodność. Najlepszy do tego celu jest tradycyjny pokój z 4 ścianami i 1 drzwiami. Obecne salony zupełnie się do tego nie nadają. Jedynym wyjściem jest pokój telewizyjny http://emots.gpbb.net/Tak_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 07.03.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Czy ktos przeprojektowal schody z salonu w inne miejsce??? My chcemy zrobic krecone schody w holu, moze ktos juz tak zrobil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 08.03.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Po co przeprojektowywać? Mając ładne schody w salonie jest to pewna zaleta - mogę ew. na priv posłać zdjęcie schodów w budowie w D12a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazyga 09.03.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Prosze o info w sprawie poddasza w D-12 jak wygląda w praktyce czy pakować sie w podniesienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazyga 09.03.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 WITAM WSZYSTKIM ZACZYNAMY BUDOWAĆ HI HI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 czy to jest projekt d12 czy inny, bo ja buduję d12b wariant III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazyga 10.03.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 witam to jest D-12 nad tamtymi się zastanawialiśmy ale przeraziły koszty troszke , mamy właśnie dylemat z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Więc chyba nie pomogę. Ja w swoim nie podnosiłam poddasza i wyszło bardzo dobrze, ale nie wiem jak to wygląda w przypadku d12?!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewazyga 10.03.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 szkoda ty masz dużą tam powierzchnie , ogladałem kiedys projekcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts