Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D12 PRZYTULNY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 350
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam

Wraz z żoną wybudowaliśmy d12 ze zmianami w Otwocku k/Warszawy. W tej chwili ukończyliśmy przykrywanie dachu. Zmieniliśmy projekt tak, aby schody były w holu lecz nie bardzo mamy pomysł jak je poprowadzić. Bylibyśmy wdzięczni za podpowiedź. Może macie jakieś zdjęcia. Chętnie podzielimy się doświadczeniami przy budowie.

Grzegorz i Alicja

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich odważnych i zdesperowanych.

W sobotę oglądaliśmy nowy blok w Zgierzu wybudowany na terenie dawnej jednostki wojskowej - śliczny. Juz wybralismy sobie miszkanko i mąż ruszył do banku celem tzw. "organizowania" funduszy. Po drodze do firmy delewoperskiej, w której mieliśmy wpłacić kwotę rezerwacyjną dopadły go wątpiwości. Skoro cena nowego mieszkania równa się prawie, cenie stanu zamknietego domu i to o większej powierzchni, to może jednak rozpocząć inwestycję budowy...?

No i stało się... chyba zaczniemy budowć D12 w wriancie I. Czy ktoś jeszcze porwał się na ten projekt. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i doświdczenia dotyczące tego projektu. :D

witam wszystkich. Na forum nie wchodziłem ponieważ zapanowała tu jakaś taka dziwna cisza i pomyślałem, że wszyscy wszystko wiedzą i zakończyli juz tą nierówną walkę z budową D12 :D. Natomiast co do moich zmagań, to mam już stan zamknięty, pociągnięte wszystkie instalacje i czekam tylko na kilka stopni w plusie, żeby wylać posadzki. Jak byłabyś zainteresowana mogę udostępnić parę zdjęć. Pozdrawiam