Agniha 12.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zastanawiam sie ostatnio nad kolorem niebieskim w salonie, lecz znajomi i rodzina mi odradzają. Czy KTOŚ z Was ma taki kolorek w salonie lub w innym pomieszczeniu i posiada zdjęcia ? Pomóżcie mi przekonać fanatyków żółtego koloru..... Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 12.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Polecam W prawdzie wiekszosc w turkusie, ale i niebieski tam czesto gosci: http://www.houseofturquoise.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 12.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zapomialam dodac..wbrew wszystkim zrobilam w obecym domu sypialnie niebiesko zielona. Wyszla super! Nastepna bedzie inna, ale tylko zeby nie bylo zbyt nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Niebieski a niebieski to różnica Na taki może bym się zdecydowała http://images27.fotosik.pl/228/b6bbe7e528135dd6.jpg http://images30.fotosik.pl/229/fb5570351bfea0d7.jpg [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 12.06.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dla mnie ten bajka:http://cptnrin.smugmug.com/photos/294859141_wTo7h-L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
02aga 12.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Agniha to w końcu ty będziesz korzystać z tego salonu , pomaluj jedną ze ścian w salonie na niebiesko i dopiero wtedy zdecyduj co jak i dlaczego nie warto z czegoś rezygnować tylko dlatego że inni odradzają (no chyba że to są fachowcy i znają się na rzeczy ) ale w twoim przypadku kolor zawsze można zmienić i nie jest to droga impreza pozdrowienia aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniha 13.06.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzięki za odzew. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 15.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 w domu rodziców w którym obecnie jeszcze mieszkam, uparłam się na niebieskie ściany. pokój jest na północ, w dodatku wszystkie meble to ciemny orzech. już bym się nigdy na takie połączenie nie zdecydowała. pokój nie dość że jest zimny, to jeszcze przytłaczający. jeśli niebieski, to tylko w połączeniu z kremami i bielą, lub jako dodatek, element dekoracyjny i to w pokoju usytuowanym na południe, jasnym i świetlistym. cały salon na niebiesko - zdecydowanie odradzam. zimny, zimny, zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniha 16.06.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tak właśnie myślałam, dlatego też myślę o połączeniu niebieskiego z np. pomarańczowymi meblami wypoczynkowymi, pomarańczowa lampa stojąca itp. Nawet myslałam o tapetce z jakimiś fikuśnymi wzorkamina jednej ze ścian dla rozświetlenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleg 16.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja planuję w salonie turkusowa ścianę - ale tylko jedną - pozostałe będą kremoweza to turkus dość intensywny - jak pomalujemy już postaram sie pokazać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 16.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 wszystko zależy od tego jaki odcień niebieskiego wybierzesz, wcale nie musi być mroczny i zimny, natomiast ja raczej nie zdecydowałabym sie na połączenie niebieskich ścian z pomarańczowymi dodatkami, ale oczywiście to wszystko kwestia indywidualnych upodobań. Jako nastolatka zamarzyły mi się ściany i sufit w kolorze głębokiego granatu wpadającego w czerń, ponieważ rodzice się nie zgodzili na taki wybryk pomalowałam sobie ściany na jasny błękicik (bo pigment granatowy już był kupiony), jedna ściana pozostała biała i sufit również. Meble i podłoga były w kolorze sosnowym - nawet całkiem fajnie to wyglądało, świeżo i jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts