zielonooka 12.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 W sobote jade do łódzkiego schroniska po to rude cudo ! http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/69059746.jpg http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/69059745.jpg http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/69059744.jpg Od czasu przeprowadzki żyje w stanie bezkotowym Stary kot (Felek) został u rodziców - raz ze tam ma opieke prawie 24/dobe a dwa to jego dobrze znany teren gdzie czasem i na spacerek wyjdzie i zna kazda dziure - wiec przeprowadzka do centrum gdzie nie da rady wypuscic sie w "dzikie ostepy" byla by dla niego zbyt duzym szokiem. A mi sie tak cknilo do kota No i w sobote jade! Prosze o MOCNE trzymanie kciukow (min. dlatego ze jade w te i spowrotem pociagiem ) i ciut sie boje jak to oboje zniesiemy Gratulacje tez chetnie przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 sprawdzam czy sygnaturka dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ciesze sie razem z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 dziekuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 super zielonooka to miło być zakoconym ale nie możesz mieć najpiękniejszego moja kota jest najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 super zielonooka to miło być zakoconym ale nie możesz mieć najpiękniejszego moja kota jest najpiękniejsza dobra w kategori "kotka"* twoja jest najpiekniesza a w kategorii kotek - mój tak naprawde to oczywiscie wszystkie koty sa naj naj naj * o ile "kota" oznacza kotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 dobra o ile inni właściciele kociąt i kotek nie zgłaszają sprzeciwu bo wtedy trzeba będzie dorobić jakieś tysiące kategorii ; kotka biała, czarna, sterylizowana , mająca jedno kocie ,dwa trzy .......................... kociak rudy , bury , niebieskooki, kastrowany i niekastrowany........ i tak że wszystkie są najpiękniejsze "kota" oznacza kotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 swoja droga - tego kota ktos wyrzucił (a raczej podrzucił ) do łódzkiego schroniska... - jest to dla mnie nie do pojecia **** tzn w ogole jest dla mnie nie do pojecia jak mozna wyrzucic kota czy psa nawet brzydkiego jak nieszczescie , albo chorego etc. ale wiedzac ze calkiiem spora ilosc jednostek ludzkich ceni bardzo wyglad - a ten kot jest wyjatkowo piekny - tym bardziej sie dziwie ) No cóz - strata tego "kogoś", mój zysk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 dobrze że do schroniska a nie do drzewa przywiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Piękny kocurek. Gratuluję Moje też są cudne i kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 12.06.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ale cudo Z kotami to już tak jest, że wiele z nich musi zrobić "wypad" kiedy Pańcia w ciąży... Często taka jest przyczyna bezdomności nawet najpiękniejszego kotka - może tego też. W każdym razie teraz to już nieważne. Trzymam kciuki za pomyślną adopcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sliczny!!! Jak Ty to cudo wypatrzylas w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 hmmm....a jak Twoje uczulenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.06.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Sliczny!!! Jak Ty to cudo wypatrzylas w Lodzi? A na forum kotowym podrzucono mi linka. Kot dopiero od 4 dni w schronisku - wiec krociutko ale podono bardzo zle znosi pobyt agnieszka- chwilowo uczulenie siedzi cicho (ze starym kotem kontakt mam) - wiec moze to jednak nie na kota bylo tylko na cos co przyniósł na futrze (on jest wychodzacy) - jakies pyłki albo moze cos czym sasiad popryskał ogrodek (nie wiem) Jak cos to bede łykac prochy - trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 to w takim razie powodzenia i jak najwięcej radości z nowego sierściucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Śliczny kot. Gratulacje. Zdaj koniecznie relację z podróży - moje koty w czasie studiów najeździły się pociągami, ale znosiły to strasznie. Najgorsze były dzieci w pociągu, które je dodatkowo stresowały. Ale teraz mamy to już kilka lat za sobą i nie pamiętamy o tych stresach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcyśka 13.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W sobote jade do łódzkiego schroniska po to rude cudo ! śliczne rude zwierzę w moim ulubionym kolorze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 13.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 kota śliczna hmmm....a jak Twoje uczulenie? jakby co to można się odczulic co prawda trochę z tym zabawy ale można (wreszcie wygoniłam domowego alergika na odczulanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 13.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Prześliczny!! też mam słabość do kotów, ale kicham okrutnie w ich towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.06.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 to juz jutro wyprawka kupiona (kuweta, zwirek, jakies zabawki + jedzenie jak dla pułku wojska ) nie obiecuje ze jutro zdam relacje - bo pol dnia bede w drodze a pewnie potem bedziemy sie "oswajac" nawzajem - ale jak tylko bede miala do tego glowe to dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts