zielonooka 16.06.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajne to zdjęcie jak taki poczochrany . Co ty z nim robiłaś Hehe - on ma taka odrobinke dluzsza siersc niz normalny dachowiec (zwl. na "portkach" pyszczku, czubku grzbieta i brzuszku) - tam sie jakies sladowe geny perskie chyba kłaniaja No i mył zawziecie przed spaniem i futerko bylo lekko wilgotne i pofalowane. elutek - hm... jakby tu powiedziec trójkącik mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 16.06.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zielonooka , przepiękny jest twój kiciuś te rude coś w sobie mają , zawsze chciałam rudasa ale ciągle mi się inne przypałętują (sama nigdy nie zdecyduję się na kolejnego kota , to one decydują się na mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 16.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cudo!!! Cudo!!! Cudo!!! jest prześliczny i słodki i wygląda na kochanego, przytulaśnego, nakolankowego pieszczocha. Będziesz miała z niego pociechę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gifNie wiem nic o żwirkach, pies po prostu wybiega do ogrodu. Ale gówienko (no, po mojej suni to raczej g....o, bo psica rośnie jak na drożdżach to i k..pa niemała) sprzątać trzeba. Tyle, że robimy to raz w tygodniu.Skoro wykastrowany, to śmierdział już nie będzie jak zrozumiałam z wypowiedzi znawców tematu http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gifTrochę Ci zazdroszczę tego nakolankowania..... i że śpi w łóżku... choćby nawet w trójkącie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Noooo, Zielona, cudo, cudo. Zgadzam się - masz najpiękniejszego kota, bo najpiękniejszą kotkę, to mam ja, ciągle tę samą zresztą. Widzę, ze chłopak odreagowuje schroniskowe niedole w luksusach. A czy przegapiłam jego imię, czy nie zdradziłaś? A w ogóle to GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Oj zapomnialam napisac kotma na imię GRINGO (3 dni myslalam az wymysliłam:)) czemu? A bo szukałam - ograniczajac ogromny wybor kocich imion - imienia na literke P albo na G (moje inicjały) Dwa - czytam teraz ksiazke Wojtka Cejrowskiego "Gringo wsrod dzikich plemion" (btw. polecam - bardzo fajna!) i oni (meksykanie, latynosi, indianie ameryki południowej) nazywaja tak białych ludzi (cos jak górale mowia na innych"cepry" a ślązacy "gorole"). a w ogóle to Indianie tak nazywali zwlaszcza ludzi białych o jasnym kolorze karnacji - szczegolnie blondynów, rudych i piegowatych (czyli niepodobnych do nich - ludzi z ciemna karnacja - z "wygladu")Ja mam zupelnie nie słowianska urode , a jak sie uczeszcze w 2 warkoczyki to od biedy i za indianke (albo brazylijkę) moge robic:) wiec rudzielec bedzie "gringo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie! Cejrowski to Daniela idol. Namiętnie go ogląda w Tv. Też ciagle mam zamiar przestawić się na ten silikonowy żwir, ale zawsze mam jakąś nieskończoną paczkę zwykłego, więc znowu kupuję zwykły, żeby zmieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.06.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja cejrowskiego niby nie trawie i nie lubie... a juz szalu dostaje jak wypowiadac sie o polityce czy sprawach religijnych ale musze przyznac ze o podrózach pisze swietnie - barwnie, dowcipnie (i inteligentnie-złosliwie) to chyba jedyny przypadek kiedy danej osoby "niecierpie" i "mnie fascynuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ten silikonowy żwirek jest ekologiczny?choć w sumie pytam z czystej ciekawosci, bo nie zmienię raczej swojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 te rude coś w sobie mają , zawsze chciałam rudasa ale ciągle mi się inne przypałętują Witam w klubie rudych! Kotek fajnościowy i super że przytuliński Zobacz, jak rude się pięknie z psami komponują http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13714&PID=707063#707063 Mój ten na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.06.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ten silikonowy żwirek jest ekologiczny? choć w sumie pytam z czystej ciekawosci, bo nie zmienię raczej swojego... przyznam się ze - za cholere - nie wiem ps. mamy nowa zabawe - kradniemy patyczki do uszu (czyste) i gdzies z nimi uciekamy i chowamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.06.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 zielony_listek - pieeekny rudzielec moj jest bj "rudo-bezowaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A ten silikonowy żwirek jest ekologiczny? choć w sumie pytam z czystej ciekawosci, bo nie zmienię raczej swojego... przyznam się ze - za cholere - nie wiem ps. mamy nowa zabawe - kradniemy patyczki do uszu (czyste) i gdzies z nimi uciekamy i chowamy .... EEee stara zabawa, tylko uciekamy i zjadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.06.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mamy jeszcze zabawe fajną "gonić kota" jest jeszcze zabawa "gonić pauline" ale kot jeszcze nie umie się w nią bawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 zielony_listek - pieeekny rudzielec moj jest bj "rudo-bezowaty" Twój ma fajne skarpety Ale nie będziesz go karmiła Whiskasem ani Kit-katem? A z zabaw to uważaj na "jak się fajnie wisienka turla po dywanie" Albo "zaciągniemy naleśnika do pokoju" (bynajmniej nie w celach konsupmcyjnych, zabawa wykryta dzięki pozostawionemu szlakowi smietanowo-jagodowemu). Ewentualnie "na parapecie jest moje miejsce, nie kwiatków, spadajcie". No ale jak tu takim słodkim mordkom nie wybaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.06.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ale nie będziesz go karmiła Whiskasem ani Kit-katem? Nie karmię kotów whiskasami. Rowniez dlatego ze dobra karma wychodzi taniej. Kocisko je Royala Kitten (do 12 mies) i je chetnie , zamowilam tez Hillsa - zobaczymy czy polubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ale nie będziesz go karmiła Whiskasem ani Kit-katem? Nie karmię kotów whiskasami. Rowniez dlatego ze dobra karma wychodzi taniej. Kocisko je Royala Kitten (do 12 mies) i je chetnie , zamowilam tez Hillsa - zobaczymy czy polubi. No to czuję się uspokojona , tez royalujemy. Kociego Hillsa nie próbowałam, ale mój owczarek się na nim wychował i bardzo go sobie chwaliłam. Ale fajne to Twoje kocisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ps. mamy nowa zabawe - kradniemy patyczki do uszu Patyczki górą Jedna z moich futrzastych też kocha patyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 17.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Gratuluję kociej piękności i super wyboru:) I do zobaczenia na miau Moje kociska tez pozdrawiają rudaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 19.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Gratuluję pięknego kociska Na pewno nie będzie ostatni I również do zobaczenia na miau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 20.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Franciszek Klimek napisał nawet w wierszu, że z kotami to jak z orzeszkami ziemnymi, bierzesz jednego, a potem nie umiesz się powstrzymać , by wziąć kolejnego Ale nie jest w tym odkryciu pionierem Już wiele lat temu Ernest Hemingway powiedział coś co sprawdza się u 99% kocich opiekunów, a mianowicie, że "posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego" Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts