Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAM!!! NAJ NAJ NAJ PIEKNIESZEGO KOTA ! :)

zielonooka

Recommended Posts

Fajne to zdjęcie jak taki poczochrany :wink: . Co ty z nim robiłaś :wink: :lol:

Hehe - on ma taka odrobinke dluzsza siersc niz normalny dachowiec (zwl. na "portkach" pyszczku, czubku grzbieta i brzuszku) - tam sie jakies sladowe geny perskie chyba kłaniaja

No i mył zawziecie przed spaniem i futerko bylo lekko wilgotne i pofalowane.

elutek - hm... jakby tu powiedziec :) trójkącik mamy :oops: :oops: :oops: :lol:

• Odpowiedzi 86
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cudo!!! Cudo!!! Cudo!!! jest prześliczny i słodki i wygląda na kochanego, przytulaśnego, nakolankowego pieszczocha. Będziesz miała z niego pociechę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif

Nie wiem nic o żwirkach, pies po prostu wybiega do ogrodu. Ale gówienko (no, po mojej suni to raczej g....o, bo psica rośnie jak na drożdżach to i k..pa niemała) sprzątać trzeba. Tyle, że robimy to raz w tygodniu.

Skoro wykastrowany, to śmierdział już nie będzie jak zrozumiałam z wypowiedzi znawców tematu http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

Trochę Ci zazdroszczę tego nakolankowania..... i że śpi w łóżku... choćby nawet w trójkącie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

Noooo, Zielona, cudo, cudo. Zgadzam się - masz najpiękniejszego kota, bo najpiękniejszą kotkę, to mam ja, ciągle tę samą zresztą. Widzę, ze chłopak odreagowuje schroniskowe niedole w luksusach. :)

A czy przegapiłam jego imię, czy nie zdradziłaś?

A w ogóle to GRATULACJE!!! :)

Oj zapomnialam napisac :)

kotma na imię GRINGO :) (3 dni myslalam az wymysliłam:))

czemu?

A bo szukałam - ograniczajac ogromny wybor kocich imion - imienia na literke P albo na G (moje inicjały) :)

Dwa - czytam teraz ksiazke Wojtka Cejrowskiego "Gringo wsrod dzikich plemion" (btw. polecam - bardzo fajna!:)) i oni (meksykanie, latynosi, indianie ameryki południowej) nazywaja tak białych ludzi (cos jak górale mowia na innych"cepry" a ślązacy "gorole"). a w ogóle to Indianie tak nazywali zwlaszcza ludzi białych o jasnym kolorze karnacji - szczegolnie blondynów, rudych i piegowatych (czyli niepodobnych do nich - ludzi z ciemna karnacja - z "wygladu")Ja mam zupelnie nie słowianska urode , :lol: a jak sie uczeszcze w 2 warkoczyki to od biedy i za indianke (albo brazylijkę) moge robic:) wiec rudzielec bedzie "gringo:)

ja cejrowskiego niby nie trawie i nie lubie... a juz szalu dostaje jak wypowiadac sie o polityce czy sprawach religijnych

ale musze przyznac ze o podrózach pisze swietnie - barwnie, dowcipnie (i inteligentnie-złosliwie)

to chyba jedyny przypadek kiedy danej osoby "niecierpie" i "mnie fascynuje" :)

te rude coś w sobie mają , zawsze chciałam rudasa ale ciągle mi się inne przypałętują

Witam w klubie rudych!

Kotek fajnościowy i super że przytuliński :-)

Zobacz, jak rude się pięknie z psami komponują :-)

http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13714&PID=707063#707063

Mój ten na pierwszym zdjęciu.

A ten silikonowy żwirek jest ekologiczny?

choć w sumie pytam z czystej ciekawosci, bo nie zmienię raczej swojego...

przyznam się ze - za cholere - nie wiem :)

ps. mamy nowa zabawe - kradniemy patyczki do uszu (czyste) i gdzies z nimi uciekamy i chowamy ....

:roll: :lol:

EEee stara zabawa, tylko uciekamy i zjadamy :lol:

zielony_listek - pieeekny rudzielec :)

moj jest bj "rudo-bezowaty"

Twój ma fajne skarpety :-)

Ale nie będziesz go karmiła Whiskasem ani Kit-katem?

A z zabaw to uważaj na "jak się fajnie wisienka turla po dywanie" :-)

Albo "zaciągniemy naleśnika do pokoju" (bynajmniej nie w celach konsupmcyjnych, zabawa wykryta dzięki pozostawionemu szlakowi smietanowo-jagodowemu). Ewentualnie "na parapecie jest moje miejsce, nie kwiatków, spadajcie". No ale jak tu takim słodkim mordkom nie wybaczyc :-)

Ale nie będziesz go karmiła Whiskasem ani Kit-katem?

Nie karmię kotów whiskasami.

Rowniez dlatego ze dobra karma wychodzi taniej.

Kocisko je Royala Kitten (do 12 mies) i je chetnie , zamowilam tez Hillsa - zobaczymy czy polubi.

No to czuję się uspokojona :-), tez royalujemy.

Kociego Hillsa nie próbowałam, ale mój owczarek się na nim wychował i bardzo go sobie chwaliłam.

Ale fajne to Twoje kocisko :-)

Franciszek Klimek napisał nawet w wierszu, że z kotami to jak z orzeszkami ziemnymi, bierzesz jednego, a potem nie umiesz się powstrzymać , by wziąć kolejnego :)

Ale nie jest w tym odkryciu pionierem :lol: Już wiele lat temu Ernest Hemingway powiedział coś co sprawdza się u 99% kocich opiekunów, a mianowicie, że "posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego" :)

Powodzenia :p