Marcinos81 12.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Mam przygotowane podstawy do budowy domu (fundamenty plus materiały) z mozliwoscia wejscia od "wczoraj" brakuje mi teraz solidnej ekipy budowlanej. Do tej pory dwie umowione ekipy nie mialy tych cech. Ostatnia w ogole nie stawila sie w umowionym terminie i pojawic sie nie zamierza, dlatego pilnie szukam murarzy. Jesli macie jakies namiary to poratujcie! Pozdrawiam. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 12.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Mogę polecić: p.R.Malborski, tel. 603-609-326. Trochę się ceni, więc tani nie jest, ale po takich przygodach jak Pana, odpuściliśmy szukanie tańszych. Właśnie skończyliśmy stan gotowy pod dach. Ludzi ma pracowitych, a jak trzeba to i sam staje do roboty. Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBIK12 13.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 proszę o kontakt504179650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 18.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 spróbuj do Pana Stefana 0604202571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 19.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mam przygotowane podstawy do budowy domu (fundamenty plus materiały) z mozliwoscia wejscia od "wczoraj" brakuje mi teraz solidnej ekipy budowlanej. Do tej pory dwie umowione ekipy nie mialy tych cech. Ostatnia w ogole nie stawila sie w umowionym terminie i pojawic sie nie zamierza, dlatego pilnie szukam murarzy. Jesli macie jakies namiary to poratujcie! Pozdrawiam. Marcin Witam Jak coś zapraszam na stronę http://www.mieszkobud.pl postaram sie coś pomóc w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts