tomekizde 18.11.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 z mojego doświadczenia i przeliczeń, najlepiej i najtaniej wychodzi ogrzewanie węglem, długo grzeje jest dość niedrogi. Zależy czy chcesz bardziej eko czy taniej, mi się udało w tym roku kupić zapsa na zimę od smarttrans net pl, w promocyjnej cenie ekogroszek. Stwierdziłem że w tym roku zabdam o średowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola monola 08.12.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Super, podaj jeszcze model kotla i zapodaj jakies zdjecia komina bez dymu podczas palenia. To rozwieje wszelkie watpliwosci ze weglem jest najlepiej i najtaniej Orietujesz sie moze czy rozmiar eko wegla ma wplyw na ekologie, jaki ø jest optymalna w spalaniu? Z tego co się orientuję to im większy groszek tym bardziej ekologiczny, lepiej się spala. W tym sklepie co tam go ktoś wyżej wymienił smarttrans mają taki groszek który ma najwyższą klasę ekologiczną. Wiem bo robiłam kiedyś na studiach rozpoznanie w kilku firmach do pracy magisterskiej. Ogólnie fajna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 09.12.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Czy moderator mógłby zablokować ten spam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaO87 31.01.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Bardzo sziękuję za wszystkie posty :-)Skłaniam się właśnie do kupienia pompy. Zastanawiam się jednak nad ogrzewaniem podłogowym w całym domu, ale boję się, ponieważ chcę mieć drewnianą podłogę i zastanawiam się czy może to mieć duży wpływ na drewno. Co prawda wiem o specjalnych wylewkach, rodzaju drewna i lakierów, wolę jednak zdanie praktyków z góry BARDZO dziękuję - do podjęcia decyzji zostało tylko pięć dni Witaj, na jaką metodę ogrzewania się zdecydowałeś? też zastanawiałam się nad pompą ciepła ale powietrzną, czy o taką Ci chodziło? A jeśli chodzi o ogrzewanie podłogowe to pewnie na to się zdecyduję, ale na to elektryczne - wydaje mi się nieco bezpieczniejsze niż wodna podłogówka. Może ktoś z tu obecnych ogrzewa tak swój dom? Liczę na jakiekolwiek opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts