DPS 14.06.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja nie kupuję na rynku, tylko jadę bezpośrednio do plantatora. Założyłam z góry, że chcę wydać jakieś 100 zł, więc wynegocjowałam cenę 3 zł za kilogram odszypułkowanych truskawek. Nie cierpię szypułkować, woęc wolę takie. Konfiturki i syropek wyszły pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.06.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a dla mnie "trzynasty piątek" zawsze jest szczęśliwy wczoraj moja firma loklną nagródkę zdobyła i winko się lało a potem wódka (aż do dziś) nawet kaca dziś nie mam ! szczęśliwy znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.06.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a dla mnie "trzynasty piątek" zawsze jest szczęśliwy wczoraj moja firma loklną nagródkę zdobyła i winko się lało a potem wódka (aż do dziś) nawet kaca dziś nie mam ! szczęśliwy znaczy Wiesz, mnie też wczoraj spotkało szczęście... Kiedy zmierzałam do samochodu licząc gwiazdy w oczach przez zaciśnięte z bólu zęby, napotkałam starszą niewiastę, która odezwała się głośno w te słowa: "Takie ładne nóżki, czemuż to jedna tak kuśtyk, kuśtyk?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 a u mnie szczęsliwie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.06.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nie dopadło! 13 był bardzo fajny (a 14 jeszzcze bardziej ) a teraz tfu! tfu! zeby cholera nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 U mnie była mega imprezowo Do dziś dnia nie mogę wrócić do formy Były śpiewy, dzikie densy i w ogóle i w szczególe. Gorąco polecam takie imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 U mnie była mega imprezowo Do dziś dnia nie mogę wrócić do formy Były śpiewy, dzikie densy i w ogóle i w szczególe. Gorąco polecam takie imprezy była planowana ta impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 kurde balansNigdy wczesniej w to nie wierzyłem.Piaseczno 200zl,za pare godzin Żyrardów 100zl ( z litości), razem 3 stówy w plecy za to samo i 8 karnych, a w sobote po piątkowej imprezie taki kac , że świat nie widział. Jak tu nie wierzyć w piątek 13-go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.06.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 kurde balans Nigdy wczesniej w to nie wierzyłem. Piaseczno 200zl,za pare godzin Żyrardów 100zl ( z litości), razem 3 stówy w plecy za to samo i 8 karnych, a w sobote po piątkowej imprezie taki kac , że świat nie widział. Jak tu nie wierzyć w piątek 13-go? ale... z tego co piszesz to taki więcej "przesunięty" ten piątek A nie! To Ty wczorajszy jesteś Już przedwczorajszy nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 U mnie była mega imprezowo Do dziś dnia nie mogę wrócić do formy Były śpiewy, dzikie densy i w ogóle i w szczególe. Gorąco polecam takie imprezy była planowana ta impreza? Tak, jak najbardziej planowana Tak na szybkensa, od wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 kurde balans Nigdy wczesniej w to nie wierzyłem. Piaseczno 200zl,za pare godzin Żyrardów 100zl ( z litości), razem 3 stówy w plecy za to samo i 8 karnych, a w sobote po piątkowej imprezie taki kac , że świat nie widział. Jak tu nie wierzyć w piątek 13-go? ale... z tego co piszesz to taki więcej "przesunięty" ten piątek A nie! To Ty wczorajszy jesteś Już przedwczorajszy nawet! Nie! Wszystko w piatek sie odbyło Dzisiaj dojechałem do domu i moralne straty piątkowe licze. A dzisiaj już jestem " nieprzesunięty" i żeby było dalej na piątek jutro nie ide do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts