eSKaeS 30.01.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Yo, Oczekiwania co do Zagajnika sprawdziły się Domek jest przytulny, otwarte przestrzenie na parterze są funkcjonalne, dają poczucie spójności i harmonii. Uwielbiam korytarz oraz skrajne pokoje z odsłoniętymi jętkami. Opinie znajomych są pozytywne. Znajdują oni tutaj spoój i ukojenie od zgiełku codzienności. Polecam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milada 31.01.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Hej, Fajnie, że napisałeś A podziel się proszę z refleksją co do wielkości kuchni przy zachowaniu obu okien - czy nie jest problematyczne pomieszczenie się z wszystkimi klamorami, mając do dyspozycji głównie ciąg szafek na dole? Jak zrobiliście z górą - zostawiliście wolną przestrzeń czy upchnęliście szafkę narożną między oknami? Jak jest w ogóle z przestrzennością w części jadalniano-salonowej - nie czujecie, że metraż jest... hmmm, ograniczony? No i moje ulubione pytanie - nie odczuwacie (mając za sobą już parę ładnych miesięcy mieszkania w Jodłowym) deficytu światła w związku z wydłużonymi okapami? My w projekcie zdecydowaliśmy się zamienić garaż na pokój + łazienkę (likwidując tę dolną), przenieśliśmy kominek w inne miejsce i debatujemy (wciąż! po przewie wymuszonej przez warunki zewnętrzne) nad tym, czy likwidować okno w kuchni (i mieć miejsce na ciąg szafek na ścianie) a w części jadalnianej walnąć potrójne okno balkonowe (to by nam doświetliło dół - jadalnia jest od południa) czy zostawić okno w kuchni, a jadalniane zamienić na podwójne balkonowe... Ech, na razie zamieszkanie w Jodłowym wydaje się tak nierealne i odległe... Dzięki za Twój komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eSKaeS 25.11.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Dobry Jak się mają szczęśliwi mieszkańcy Jodłowych Zagajników ? My już mieszkamy od kilku lat i czujemy się w nim rewelacyjnie A Wy ? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mama40 02.08.2019 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Cześć, ja właśnie rozpoczęłam budowę jodlowego zagajnika..Szukam zdjęć, mógłby ktoś wrzucić fotki swojego gotowego domku zarówno w środku jak i na zewnątrz..?Jestem bardzo ciekawa, jak to wyglada jak już się mieszka..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra98 21.08.2019 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Forumowiczów. Korzystając z uprzejmości córki, pragnę zamieścić kilka zdjęć domu wg. projektu ''JODŁOWY ZAGAJNIK'' z wprowadzonymi zmianami, dzięki którym spełnił nasze oczekiwania.Realizuję swoje postanowienie z 2013 roku aby wzbogacić materiał zdjęciowy forum ,który wówczas przeglądałem z nadzieją ''na więcej''.Budowa trwała dwa lata, 90% prac budowlanych oraz wykończeniowych wykonałem we własnym zakresie, od czterech lat szczęśliwie zamieszkuję w nim wraz z rodziną.Mam nadzieję że realne zdjęcia pomogą komuś w podjęciu decyzji. Serdecznie pozdrawiam, życzę sukcesów...Tata Lusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts