lupia 13.06.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Przymierzam się do sprzedaży działek w okolicach Uniejowa - miejscowości, która ma ambicje stać się uzdrowiskiem środkowej Polski. Mam pytanie czy jest zainteresowanie tamtymi okolicami? Działki idealnie nadają się na letniska. Mam pytanie jakie ceny byście proponowali za następujące działki: 600m2 zalesiona, lat iglasty- prąd i woda przy działce 700m2 zalesiona, las iglasty - prąd przy działce, wody brak 1600m2 częściowo zalesiona 1100m2 lasu iglastego + 500 gołe pole - prąd przy działce, wody brak 1600m2 goła działka w środoku wsi - prąd i woda przy działce 2500m2 częściowo zalesiona (duże dzrzewa liściaste) - prąd jakieś 300m, woda w ulicy 1500m2 zalesiona, lat iglasty - bez prądu i wody, do pociągnięcia jakieś 400m 1700 m2 gołe pole z dostępem do rzeki Warty - bez prądu i wody, do pociągnięcia jakieś 400m 4500m2 typowo rolna działka - bez prądu i wody, do pociągnięcia jakieś 400m Moja propozycja cenowa to 20zł/m2 działek nadających się na letniska, a 10 zł/m2 działek rolnych. Czy podane ceny są ok, czy za niskie? za wysokie? Proszę o Wasze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirknow 01.07.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 podstawowe pytanie to gdzie , jakie dalekie okolice, dojazzd , media, plan zagospodarowania i.t.p. prześlij meila to uzyskasz więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts