terma 27.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 My mamy Effecty, pełne na sośnie, żadnych uwag:) Oprócz tego, że trochę żałuję, że nie dałam się na namówić na małą szybkę z refleksem, czasem warto zobaczyć kto stoi za drzwiami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radiodeep 17.11.2012 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam.W przeszłości przez wiele lat handlowalem materiałami budowlanymi (m.in . drzwiami) i mogę szczerze polecić drzwi z Włoszczowej. Osobiście sprzedałem ponad 100 sztuk DZ-tów i nigdy nie było problemu (no chyba, że w wyniku złego montażu). Wystarczy popatrzeć na przekrój drzwi by zobaczyć, że te drzwi to nie żarty. Zeby nie przeciągać powiem, że są to jedne z najlepszych drzwi na rynku w cenir do 8 tys PLN. Sam będę niedługo kupował dla siebie. PS. Okna też mają dobre, śmiem twierdzić, że lepsze od okien Urzędowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.11.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jednych i drugich sprzedałeś setki by móc tak obiektywnie porównywać? Ja śmiem powiedzieć, że nie widziałem lepszych okien drewnianych od Urzędowskiego (ps. ale uwaga - ja sprzedaję tą markę, więc obiektywny nie jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts