beton44 17.06.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Panie Wielki Informatyku jak już to 3 sieci mogą pracować obok siebie bez zakłóceń a nie 4 i co z tego? w mojej okolicy na 2,4GHz jest ze 30 nadajników i kilka dużych sieci wifi i jakoś wszyscy którym dostarczam internet radiowo (ze 30 osób) nie narzekają na pingi czy zakłócenia. Zakłócenia oczywiście są ale nie blokuje to łącz (przynajmniej moich). wszystko zależy od tego czy ten kto się zabiera za robienie sieci jest jako tako kumaty w temacie jaki ma sprzęt i jakie są dystansy... jak ktoś robi łącza na parę kilometrów to prosi sie o kłopoty bo dopóki eter jest czysty to ma szanse działać, a jak w okolicy pojawi się parę nowych nadajników to takie łącze nie ma już szans na stabilną pracę... Ad czerwone..... A cóż to takiego ten "eter" Panie Kumaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.06.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 skoro nie skumałeś z kontekstu to szkoda mojego czasu na tłumaczenie - BTW: w przyszłości tnij bardziej cytaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 17.06.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 od sąsiada tez nie mogę...pozostaje mi czekać ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts