Krzysztof2 13.06.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 mam do wyboru te dwa telefony od operatora w zasadzie w tych samych cenach. I waham się ,który lepszy , bardziej funkcjonalny itd...z góry dziękuję za opinie i uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W zasadzie oba są podobne choć Eryk ma lepszy aparat foto ale zresztą takie foto to i tak zabawka. Baterie sa porównywalne . a inne kwestie to sprawa gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 16.06.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Posiadam 6300 i bardzo żałuję że go mam. Pomijając kiepską baterię - wytrzymuje 3 dni aparat ten ma problem z niektórymi kartami SIM ( zwłaszcza tymi ostatniej generacji ( ja mam z listopada 2007) ) . Po prostu samoczynnie rozłącza się . Trzy razy był w serwisie i stwierdzono właśnie problem współpracy aparatu i SIM. Od razu zastrzegnę się że mój przypadek nie jest odosobniony ( problem dotyczy firmy , która w tym czasie zakupiła te aparaty ( 4 szt)). Sytuacja jest taka, że rzeczywiście aparat dobrze działa na karcie z 2005 r a 2007 nie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts