imrahil 14.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 przynosiłem ciasto Po co przynosiłeś ciasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 15.06.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 żeby rozluźnić atmosferę i zachęcić do niegenerowania nieuzasadnionej zwłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 15.06.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Grzecznie, grzecznie-cierpliwie, grzecznie cierpliwie ze zrozumieniem, grzecznie cierpliwie ze zdecydowaniem, zdecydowanie o swoim ale grzecznie,... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 16.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 16.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Po co przynosiłeś ciasto? Zeby zachecic lenia do pracy, okazalo sie jednak.... ze na lenia to nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.06.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Po co przynosiłeś ciasto? teraz będą przeciągać sprawę, licząc,że znów przyniesie - pewnie smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 19.06.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Szkoda, że tego zrozumienia nie wykazują urzędnicy. Papiery do rozpoczęcia budowy załatwiałem rok. To jakiś żart jest w tych urzędach. Chcesz budować dom. Płacić za niego podatki, opłaty za wodę, gaz , prąd, kupić materiały budowlane, zatrudnić fachowców do robót budowlanych - jednym słowem nakręcać gospodarkę a oni ci to wręcz uniemożliwiają. Od lat mówi się o uproszczeniu tych procedur ale to jakaś jedna wilka bujda. Zawsze coś znajdą żeby odwlec, przedłużyć - a to nie ponumerowana strona a to mapka nie w tej skali, chore to jest. Przykład. Czekałem na wydanie warunków przyłączeniowych energii elektrycznej. Czas oczekiwania 30 dni. 30 dnia Pan dzwoni i mówi że czegoś brakuje. No ręce opadają, Ostatniego dnia się za to zabrali. Efekt ? Czekałem kolejne 30 dni. A można było od razu sprawdzić. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez pablomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 12.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Rozumiem Was doskonale bo sama jestem urzędnikiem. Często jak patrze na kolegów z pracy to krew mnie zalewa. Nie ma jednego sposobu na wszystkich. Teraz sytuacja się troszkę zmienia, idzie ku lepszemu, może za kilka, kilkanaście lat zacznie się szanować petentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts