ewazl 13.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam wszystkich Forumowiczów! Projekt Iskierki kupiony . Kiedy zobaczyłam projekt Iskierki, rzut parteru i poddasza pomyślałam do jest dla |NAS...Czytam na forum różne zmiany wprowadzane przez osoby budujące Iskierkę, mimo to trudno się zdecydować co będzie bardziej funkcjonalne, nie wiem jak wygląda domek po podniesieniu ścianki kolankowej , czy zlikwidować balkon, czy nie będzie ciemno po zlikwidowaniu okna dachowego w sypialni ???.. trudno wyciągnąc wnioski. Chciałabym bardzo obejrzeć Iskierkę na żywo. Jeżeli ktoś buduje lub wybudował Iskierkę w woj.lubelskim lub mazowieckim i byłby tak miły aby zamienić parę słów lub chociażby umożliwił spojrzenia z bliska na Iskiereczkę to byłabym bardzo wdzięczna. Marzenia budowy zaczynają się spełniać czerwiec-pozwolenie na budowę, lipiec-fundamenty.... Pozdrowienia Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts