Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto źle życzy Howardowi W.?!

sierzant36

Recommended Posts

Liczę na jedność w narodzie, bo inaczej pomyślę, że tylko ja mu źle życzę :o

tylko ty (mam nadzieje), sposób wypowiedzi wybitnie stadionowy ....

facet dał plame, sedziował jak patafian, przy okazji przypominam ze uznał NAM gola strzelonego ze spalonego , ten karny juz go podrazyl - ale to jeszcze nie powod zeby (przynajmniej dla mnie) zeby go wyzywac od najgorszych - w koncu tylko spierniczył mecz a nie pozabijał nam pół rodziny

W takich klimatach agresjii i zyczenia wszystkiego co najgorsze komukolwiek (nawet baranowi) nie uznaje "jednosci w narodzie" - wiec na mnie nie licz!

dla mnie to zenada - no ale ja pewnie "dziwna" :(:(:(

:-?

A dlaczego Ty zielona taka stonowana? Ten sędzia ma u mnie minusa, krechę, gniota, karę, out, nie wiem jak pisać żeby moderator nie wywalił. Ja tej ku..y nienawidzę!!!!

Oby sie post ostał. To uhm, uhm i uhm i dodatkowo uhm i cwej uhm........I plus do największej istniejącej matematycznej potęgi. Prawie przez niego płakałem - jakem chop

Sędzi sie nie popisał, ale gdyby "nasi" potrafili grać to strzeliliby wiecej bramek i nawet karny nie stałby wtedy na drodze do ich szczęścia.

Ja w przciwieństwie do wielu w tym kraju nie widzę powodów do zachwytu nad grą naszych. To nie sędziego wina że nasza super drużyna nie umie strzelić gola

Złej tanecznicy zawadza rąbek u spódnicy (tu sędzia)

Kiespkie drużyny kiepski sędzia ot cała tajemnica.

Sędzia "kalosz"...

Piłka schodzi na psy...

A my na tę cześć pół kraju mamy wywrócić na drugą stronę...

W 4 lata? :o

Pamięta ktoś jeszcze Górnik Zabrze - AS Roma?

To była piłka!!! Nie to co teraz, panie dziejku.... Jakaś Chinina, namiastka....

Kiedyś to była Piłka!

:lol:

Adam M.

Pamięta ktoś jeszcze Górnik Zabrze - AS Roma?

To była piłka!!!

Tak a propos to w meczu rewanżowym na 2:2 wynik ustalił Lubański w 93 minucie [nomen omen], wcześniej strzelając karnego w 90 min. Ale tam wszystko było o.k.

H.Webb ksywa "Barber"? Taki sprytny to on chyba nie jest. Pytanie: dlaczego taki mierny sędzia gwiżdże meczen na mistrzostwach? Czy UFA nie ma lepszych fachowców? Przecież on skrzywdził przede wszystkim Austriaków uznając gola i nie odgwizdując ewidentnego karnego! A tak w ogóle to mister Webb po prostu nie lubi Polaków. Kilka lat temu na MŚ do lat 20 wyrzucił naszego kapitana w meczu z Brazylią. Pokazał czerwony kartonik nie wiadomo za co.

Widziałem z bliska.... austriak zagrał rolę życia w upadaniu na murawę.

Nie powinno być karnego bo piłka przeleciała praktycznie nad polem karnym i ten upadek nie był istotny dla wyniku.

Swoją drogą Lewandowski.... że on jeszcze gra?

Wiadomo że w końcówce szuka się jelenia,żeby sprowokować.

A co zrobił bramkarz turecki?

I co był karny?

Tutaj sędzia wykazał się zawodostwem i wywalił go z boiska ale nie podyktował karnego,bo nie miało to wpływu na wynik.

Generalnie to tylko gra.

Liczy się walka,liczy się wspaniała atmosfera,austriacy witali się z nami a na koniec wymianieli się z nami szalikami.

Jednorazowe przeżycie....mimo schrzanionego meczu.

Pewnie, ze to tylko gra i nie tylko generalnie ale nawet i centralnie......nalezaloby jednak od czasu do czasu wygrac ( nie za czesto, nie, nie , zeby nam sie w glowach nie poprzewracalo ), ale tak z raz na 10 lat.

Mi tam szalik niepotrzebny, liczy d o b r a gra a nie fuszerka.

Nie mam pretensji do sedziego.

I o to mi chodziło..., jakie są nastroje po tym meczu... chciałam jakąś ciekawa dyskusje wywołać, ale pani WSZĘDOBYLSKA,WSZEOBECNA I WSZECHWIEDZĄCA sprowadziła mnie na ziemię :lol: Pozdrawiam :wink:

Och!!! widze jakie cudowne poczucie humoru sama zaprezentowalas :lol:

faktycznie - mentalnosc Kalego - "sierżant żartować- dooooobrze, zażartować z sierżant - niedooooobrze "

:lol:

ps. masz jakies kompleksy zwiazane z moim "tytułem" na forum muratora czy jak??? :o

zeby ci ulzyc to - nie ja je sobie wybrałam (i nie mialam zadnego wplywu ze sie nagle pojawilo na tym forum)

mam nadzieje ze ci juz lepiej :D