sierzant36 13.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja pierwsza, ja powiem.... a żeby go tak ...#$%%^^&&** i jeszcze... %$#&^*% ... !!! No to mi ulżyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.06.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Liczę na jedność w narodzie, bo inaczej pomyślę, że tylko ja mu źle życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ja dobrze życzę Tobie - może bezpieczniej byłoby gdybyś zmieniła nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Liczę na jedność w narodzie, bo inaczej pomyślę, że tylko ja mu źle życzę tylko ty (mam nadzieje), sposób wypowiedzi wybitnie stadionowy .... facet dał plame, sedziował jak patafian, przy okazji przypominam ze uznał NAM gola strzelonego ze spalonego , ten karny juz go podrazyl - ale to jeszcze nie powod zeby (przynajmniej dla mnie) zeby go wyzywac od najgorszych - w koncu tylko spierniczył mecz a nie pozabijał nam pół rodziny W takich klimatach agresjii i zyczenia wszystkiego co najgorsze komukolwiek (nawet baranowi) nie uznaje "jednosci w narodzie" - wiec na mnie nie licz! dla mnie to zenada - no ale ja pewnie "dziwna" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.06.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Widzę, że tylko bratki maja poczucie humoru I żeby była jasność, pani WSZECHOBECNA - ja nie napisałam CZEGO mu życzę gratuluję wyobraźni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.06.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A dlaczego Ty zielona taka stonowana? Ten sędzia ma u mnie minusa, krechę, gniota, karę, out, nie wiem jak pisać żeby moderator nie wywalił. Ja tej ku..y nienawidzę!!!!Oby sie post ostał. To uhm, uhm i uhm i dodatkowo uhm i cwej uhm........I plus do największej istniejącej matematycznej potęgi. Prawie przez niego płakałem - jakem chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.06.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 i sierżant 36 lecimy go powitać na lotnisku - zasłuzył w koncu na powitanie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.06.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Sędzi sie nie popisał, ale gdyby "nasi" potrafili grać to strzeliliby wiecej bramek i nawet karny nie stałby wtedy na drodze do ich szczęścia.Ja w przciwieństwie do wielu w tym kraju nie widzę powodów do zachwytu nad grą naszych. To nie sędziego wina że nasza super drużyna nie umie strzelić gola Złej tanecznicy zawadza rąbek u spódnicy (tu sędzia) Kiespkie drużyny kiepski sędzia ot cała tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 14.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Kali ukraść krowę dobrze Kalemu ukraść krowę źle Nie popełnił jednego błędu lecz przynajmniej dwa.I tak d... i tak d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.06.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 I o to mi chodziło..., jakie są nastroje po tym meczu... chciałam jakąś ciekawa dyskusje wywołać, ale pani WSZĘDOBYLSKA,WSZEOBECNA I WSZECHWIEDZĄCA sprowadziła mnie na ziemię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.06.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a ja dostałam dziś takie coś na gg: "Zajebmy skrzynke Webbowi!! [email protected] Howard Webb Rotherham MBC" Pisownia oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.06.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Sędzia "kalosz"... Piłka schodzi na psy... A my na tę cześć pół kraju mamy wywrócić na drugą stronę... W 4 lata? Pamięta ktoś jeszcze Górnik Zabrze - AS Roma? To była piłka!!! Nie to co teraz, panie dziejku.... Jakaś Chinina, namiastka.... Kiedyś to była Piłka! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pamięta ktoś jeszcze Górnik Zabrze - AS Roma? To była piłka!!! Tak a propos to w meczu rewanżowym na 2:2 wynik ustalił Lubański w 93 minucie [nomen omen], wcześniej strzelając karnego w 90 min. Ale tam wszystko było o.k. H.Webb ksywa "Barber"? Taki sprytny to on chyba nie jest. Pytanie: dlaczego taki mierny sędzia gwiżdże meczen na mistrzostwach? Czy UFA nie ma lepszych fachowców? Przecież on skrzywdził przede wszystkim Austriaków uznając gola i nie odgwizdując ewidentnego karnego! A tak w ogóle to mister Webb po prostu nie lubi Polaków. Kilka lat temu na MŚ do lat 20 wyrzucił naszego kapitana w meczu z Brazylią. Pokazał czerwony kartonik nie wiadomo za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czyjść Weeb, powinien spaść lub jak kto woli - Weeb do kata. Już to gdzieś na forum pisałam, ale raz jeszcze: - dobrze, że go już odwołali, szkoda, że dopiero po tym słynnym meczu. Jakby ktoś inny sędziował byłoby pewnie 0:0, a tak mamy 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 PZPN rozpedzic, stadiony zaorac. Jakby dobrze grali to by przez 90 minut strzelili Austri 3 gole. Zeby nie bramkarz to by im Austria strzelila 5. Bez dobrej Ligi nie bedzie dobrej pilki - a PZPN robi wszystko, zeby bylo jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 16.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Widziałem z bliska.... austriak zagrał rolę życia w upadaniu na murawę.Nie powinno być karnego bo piłka przeleciała praktycznie nad polem karnym i ten upadek nie był istotny dla wyniku.Swoją drogą Lewandowski.... że on jeszcze gra?Wiadomo że w końcówce szuka się jelenia,żeby sprowokować.A co zrobił bramkarz turecki?I co był karny?Tutaj sędzia wykazał się zawodostwem i wywalił go z boiska ale nie podyktował karnego,bo nie miało to wpływu na wynik.Generalnie to tylko gra.Liczy się walka,liczy się wspaniała atmosfera,austriacy witali się z nami a na koniec wymianieli się z nami szalikami.Jednorazowe przeżycie....mimo schrzanionego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pewnie, ze to tylko gra i nie tylko generalnie ale nawet i centralnie......nalezaloby jednak od czasu do czasu wygrac ( nie za czesto, nie, nie , zeby nam sie w glowach nie poprzewracalo ), ale tak z raz na 10 lat. Mi tam szalik niepotrzebny, liczy d o b r a gra a nie fuszerka. Nie mam pretensji do sedziego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.06.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Oooo super. Po wczorajszym meczu sie okazało że miałem szczęście być na najlepszym występie Polaków na Euro 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Oooo super. Po wczorajszym meczu sie okazało że miałem szczęście być na najlepszym występie Polaków na Euro 2008 a mnie się wczorajszy mecz bardziej podobał. Przynajmniej kilka razy udalo im sie posłac pomiędzy soba szybka piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 I o to mi chodziło..., jakie są nastroje po tym meczu... chciałam jakąś ciekawa dyskusje wywołać, ale pani WSZĘDOBYLSKA,WSZEOBECNA I WSZECHWIEDZĄCA sprowadziła mnie na ziemię Pozdrawiam Och!!! widze jakie cudowne poczucie humoru sama zaprezentowalas faktycznie - mentalnosc Kalego - "sierżant żartować- dooooobrze, zażartować z sierżant - niedooooobrze " ps. masz jakies kompleksy zwiazane z moim "tytułem" na forum muratora czy jak??? zeby ci ulzyc to - nie ja je sobie wybrałam (i nie mialam zadnego wplywu ze sie nagle pojawilo na tym forum) mam nadzieje ze ci juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts