Aluland 18.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 I o to mi chodziło..., jakie są nastroje po tym meczu... chciałam jakąś ciekawa dyskusje wywołać, ale pani WSZĘDOBYLSKA,WSZEOBECNA I WSZECHWIEDZĄCA sprowadziła mnie na ziemię Pozdrawiam Och!!! widze jakie cudowne poczucie humoru sama zaprezentowalas faktycznie - mentalnosc Kalego - "sierżant żartować- dooooobrze, zażartować z sierżant - niedooooobrze " ps. masz jakies kompleksy zwiazane z moim "tytułem" na forum muratora czy jak??? zeby ci ulzyc to - nie ja je sobie wybrałam (i nie mialam zadnego wplywu ze sie nagle pojawilo na tym forum) mam nadzieje ze ci juz lepiej pyszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No chyba tytuł postu wyrażnie zaznaczył kto ma się w wątku wypowiadać więc nie rozumiem ataku na Zielonooką a nawet gdybyś Sierżant chciała wypowiedzi mieszanych to trochę tolerancji i szacunku to twój temat nie każdy musi myśleć tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.06.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ja tam bym narodu w to nie mieszal takie ruszenie pozostawmy na inne okazje .... a osobiscie to bym strzelil goscia z liścia .... tak ze 148 razy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts