apola9 13.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W poniedziałek miały ruszyć prace budowlane, niestety musze napisać "jak to często bywa z ekipami" jesteśmy znowu w punkcie wyjscia, więc pilnie szukam odpowiedzialnych fachowców. Rozbudowa domu, nowa więżba, pokrycie itd. Ew. możliwość zakwaterowania, więc ekipa może być " z daleka ". Bardzo zależy mi na kimś z polecenia! Postarajcie się pomóc! W-wa Wawer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dj_lesin 14.06.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Oj w środku sezonu budowlanego bedzie podejzewam CIEZKO.Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FinesseGrant 22.06.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 WitamMam wolny termin wlasnie koncze budowe w poznaniu. Tez rozbudowe moge podac namiary na inwestora do kontaktu oraz przeslac zdjecia z wykonanj pracy. z checia nawioaze wspulprace z panstwem. Prosze o jkias kontak do mnie na nr 516282763pozdrawiamMateusz Galka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 23.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 witam wysłałem wiadomość na priv pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts