Kingaa 19.09.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Może jestem mentalną blondynką, ale nie rozumiem: chciałam wysłać prywatną wiadomość (tu - na forum), po napisaniu nacisnęłam "wyślij" i ta wiadomość pojawiła mi się w folderze "do wysłania" zamiast w "wysłane", a tam nie ma żadnego przycisku "wyślij" czy coś takiego... To ta wiadomość w końcu została wysłana czy czeka na wysłanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Będzie w tym folderze aż do chwili gdy adresat ją odbierze i w tym momencie kopia przejdzie do Twojego folderu wysłane. (jest to sposób na poinformowanie wysyłającego, że przesyłka dotarła lub tez nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.09.2003 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 O, dzięki jakoś tak mało intuicyjne to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts