CuoreRosso 14.06.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wytyczenie budynku po obwodzie. 3 pracowników, półtorej godziny ich pracy z zegarkiem w ręku => 900 złotych. Ja pół miesiąca muszę za to do pracy chodzić.eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wytyczenie budynku po obwodzie. 3 pracowników, półtorej godziny ich pracy z zegarkiem w ręku => 900 złotych. Ja pół miesiąca muszę za to do pracy chodzić. eh Jakbys był geodetą miałbys za darmo. A teraz sobie wyobraź : 3 miesiące pracy i 100.000 w plecy (8 osób).Gdybym była budowlańcem, to po 2-3 latach (może) udałoby mi się zrobuić to co oni w 3 miesiące i ile kasy bym na tym zarobiła. Tylko nie jestem budowlańcem.... szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts