stukpuk 14.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć mam na imię Andrzej i jestem nowy na forum ,nie znam się na budowaniu, ale liczę na miłe przyjęcie Witam wszystkich starych(nie tylko ciałłem ) znajomych, przyszłych znajomych, o mało co znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Proszę bardzo. Dla Ciebie : Miłe Przyjęcie Witaj Nowy z kilkoma tysiącami wpisów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.06.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Proszę bardzo. Dla Ciebie : Miłe Przyjęcie Witaj Nowy z kilkoma tysiącami wpisów :) Ups , nie zauważyłem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Proszę bardzo. Dla Ciebie : Miłe Przyjęcie Witaj Nowy z kilkoma tysiącami wpisów :) Ups , nie zauważyłem............ Ależ nie ma nic złego w tym, że chcesz być mile przyjęty :) Mówisz i masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 witam o mało co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć mam na imię Andrzej i jestem nowy na forum ,nie znam się na budowaniu, ale liczę na miłe przyjęcie Witam wszystkich starych(nie tylko ciałłem ) znajomych, przyszłych znajomych, o mało co znajomych czy po tej hibernacji też na początku widziałeś ciemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.06.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć mam na imię Andrzej i jestem nowy na forum ,nie znam się na budowaniu, ale liczę na miłe przyjęcie Witam wszystkich starych(nie tylko ciałłem ) znajomych, przyszłych znajomych, o mało co znajomych czy po tej hibernacji też na początku widziałeś ciemność? A potem tylko miliony zielonych tuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Cześć mam na imię Andrzej i jestem nowy na forum ,nie znam się na budowaniu, ale liczę na miłe przyjęcie Witam wszystkich starych(nie tylko ciałłem ) znajomych, przyszłych znajomych, o mało co znajomych czy po tej hibernacji też na początku widziałeś ciemność? A potem tylko miliony zielonych tuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to faktycznie cud, ześ się nie zgubił i jak nowiuśkie urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts