muzykant 14.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witam wszystkich i zachęcam do podzielenia się informacjami nt działek budowlanych Trójmiasto i okolice Osobiście jestem na etapie poszukiwania działki więc mam nadzieję, że dla mnie i innych którzy też szukają wątek będzie dodatkowym źródłem informacji. Mile widziane wpisy budujących Gdańsku, Sopocie , Gdyni lub okolicach w stylu: buduję się w miejscowośc i po sąsiedzku są dwie działki do sprzedania, coś około tyle to a tyle m^2/arów lub za swoją działkę w miesiąc/rok w miejscowośc tyle to a tyle m^2/arów dałem/am tyle to a tyle PLN a jak będzie do tego info z nr tel ..... w ogóle wszelkie informacje poszukiwane... Liczę na Was, chcemy z małżowiną zacząc budowę wiosną 2009 coby się jesienią wykończyc a tak "na odległośc" to się ciężko czegoś szuka Jak się wątek "rozbuja" to napisze więcej o moich wymaganiach dot działki Pozdrawiam i zapraszam - jak ktoś chce miec sąsiada-muzykanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 15.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hej!Udało nam się z mężem zakończyć etap poszukiwania i kupna działki, więc orientuję się w cenach z ostatniego półrocza w okolicach Gda.Im bliżej tym drożej oczywiście, a ceny plasuję się następująco:Bojano (za Chwaszczynem, droga na Gdynię) 200/m2Banino (za lotniskiem) 200/m i drożej,Kiełpino Górne 300/m2 i lepiej chyba że pod liniami wysokiego napięcia, któych tu niemało, to 260/m2,Wiślina (od wschodniej strony Gdańska) - 100/m2Ja mam namiar na Bojano - facet jest w porządku, ma ładną działkę pod lasem (uwaga - budowac się można 12m lub 30m od lasu, więc trzeba by wymierzyć, czy się zmieścisz) działka ma 1500m i jest blisko centrum. W Kiełpinie Grn również znam gościa, który ma działki, cena chyba poniżej 300 bo reszta (bliższe drogi i przyłączy) mu poszła, zostało kilka wyżej położonych. Ładne, ale jak komu nie za spieszno z budową, dojazdem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 19.06.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 malysmon - dzięki, dla mnie są to b. cenne informacjejeszcze nie wiem kiedy będę w Gdańsku i kiedy będę mógł wybrac się i poszukac coś osobiście - ale jeszcze raz dzięki podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.06.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witammieszkam sobie na żuławach.mam do sprzedania 2 działki pod zabudowę jednorodzinna 566m2 i 778m2 położone obok siebie(najlepiej gdyby ktoś kupił obie,ponieważ mniejsza jest wąska).Działki są nieuzbrojone.gmina Cedry Wielkie wieś Błotnik na granicy z Cedrami Małymi 1300 m od drogi krajowej nr7. 20 min do Gdańska i Pruszcza Gd. cena 60zł m2(jeśli obie to cena do negocjacji) mogę jeszcze nadmienić że moje działki nie sa położone na osiedlu domków jednorodzinnych.JEśli ktoś lubi sarny,czaple lub bażanty za oknem to polecam. Niestety najbliższy las jest ok 10 km od nas na wyspie sobieszewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 21.06.2008 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 dotyczy planowanych obwodnic wokół trójmiastamoże komuś się przyda. atija - dzięki ale nie ta lokalizacja raczej celuje w coś na linii Żukowo-Wejherowo ze wskazaniem na Bojano, Koleczkowo. malysmon możesz mi przesłać jakieś namiary na gościa z Bojana - tego od działki pod lasem (mój e-mail w stopce pod tym postem). Gdzie kupiłaś działkę? - jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 22.06.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Już to co wiem dostałeś na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 22.06.2008 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Zochna, Siula, masza z Koleczkowa, gosi@, ankamienna, arekk, benik - dzięki za info Zochna - poproszę o namiary na "działkę w Twoich okolicach"(poszło prv) arekk - poproszę o info dot Twojej działki (poszło też na maila) wiecie coś więcej niż jest w necie na temat tej nieszczęsnej trasy S6 przez Bojano, Koleczkowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No to i ja wpiszę i zrobię reklamę.Mieszkam w Kielnie ul. Myśliwski Dwór XX i z moją działką graniczy mój znajomy, który chce ją sprzedać. Powierzchnia działki około 2000 m2 i chce po 120/m2. Działka uzbrojona w wodę a skrzynka z prądem docelowym na działce stanie zimą 2008/9. Teraz jest już robiony projekt rozbudowy lini energetycznej. Prowizorkę można mieć wciągu 2 tygodni bo słup stoi przy działce.Więcej pod numerem tel. właściciela 695 621 346. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Hej o tej reklamie to chyba do mnie trochę jakby usprawiedliwiając mój poprzedni post:wydaje mi się,że ten wątek pozwala tak trochę się zareklamować Ale, trochę popytałam w okolicy(Cedry Wielkie,działki nieuzbrojone od 65zł m2 w górę) w Wocławach przy drodze nr7 jest sporo działek uzbrojonych,niestety nr do właściciela jest nieczytelny z drogi. Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu tego właściwego miejsca na ziemi. muzykant myślę,że taki wątek to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 28.06.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No coś się ruszyło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 24.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 podciągamcały czas szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 18.11.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 w Wocławach my z mężem mamy zamiar się budowac, tyle ze czekamy na przekształcenie, ech... a ja chce już Ale poważnie to o te uzbrojone działki wystarczy spytać kogokolwiek, zapukac do jakiegoś domku i ludzie powiedzą czyje one są i gdzie mieszka właściciel. z tego co wiem to on dość drogo sobie je ceni - może za drogo.... najlepiej bedzie sie osobiście dowiedziec, bo to tylko plotki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evie_ei 13.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ale poważnie to o te uzbrojone działki wystarczy spytać kogokolwiek, pozdrawiam W taki sposób znaleźliśmy naszą działkę w gm.Kolbudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 08.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam, jestesmy z mezem wlascicielami dzialki w sobieszewie. Jestem bardzo zauroczona tym miejscem. -do Gdańska 20 min samochodem-autobusy ( w razie czego;) co 30 min-las-morze ok 400-500 m do plazy-szkola, itp-tam czuje sie jak na wczasach, a to tak blisko trojmiasta polecam aha ceny:(. teraz sa troche wysokie ok 200 zl/m2, ale mimo wszystko warto rozwazyc to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 20.01.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja mam do sprzedania działkę budowlaną w Koleczkowie gdyz ze względu na powiększenie się rodziny zostajemy jednak w mieście. 1120m2, uzbrojona, pięknie położona.Dane na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 20.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, jestesmy z mezem wlascicielami dzialki w sobieszewie. Jestem bardzo zauroczona tym miejscem. -do Gdańska 20 min samochodem -autobusy ( w razie czego;) co 30 min -las -morze ok 400-500 m do plazy -szkola, itp -tam czuje sie jak na wczasach, a to tak blisko trojmiasta polecam aha ceny:(. teraz sa troche wysokie ok 200 zl/m2, ale mimo wszystko warto rozwazyc to miejsce Zapomniałaś dodać o sąsiadach , Rafineria Gdańska,oczyszczalnia Wschód, góra fosfogipsów, niebawem spalarnia śmieci, do tego cudowny most pontonowy ,na którym możesz pozostawić całe zawieszenie samochodu czyli wszystko co potrzebne do ostatecznej zmiany miejsca zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sviola 21.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, jestesmy z mezem wlascicielami dzialki w sobieszewie. Jestem bardzo zauroczona tym miejscem. -do Gdańska 20 min samochodem -autobusy ( w razie czego;) co 30 min -las -morze ok 400-500 m do plazy -szkola, itp -tam czuje sie jak na wczasach, a to tak blisko trojmiasta polecam aha ceny:(. teraz sa troche wysokie ok 200 zl/m2, ale mimo wszystko warto rozwazyc to miejsce Zapomniałaś dodać o sąsiadach , Rafineria Gdańska,oczyszczalnia Wschód, góra fosfogipsów, niebawem spalarnia śmieci, do tego cudowny most pontonowy ,na którym możesz pozostawić całe zawieszenie samochodu czyli wszystko co potrzebne do ostatecznej zmiany miejsca zamieszkania Prawie wszystko sie zgadza. Spalarni smieci nie bedzie:). A myslisz, ze "sasiedzi" to tylko truja sobieszewo-wislinke? przed zakupem dzialki sporo czytalam o tych trucicielach. Fakt jest taki, ze oddzialywuja na caly nasz region. Nawet duze zanieczyszczenia od haldy, czy rafinerii wystepuja w starogardzie gdanskim . inna sprawa to, ze sami mieszkancy podkrecaja cala atmofsere, poniewaz chca wyludzic odszkodowania. Rozmawialam z mieszkancami, sami do tego sie przyznaja i smieja sie. A rzeczywistymi moimi sasiadami, beda tez pracownicy rafimerii:) np. dyr po studiach chemicznych A dodatkowo jeszcze jest problem obwodnicy i nowych drog. nie chcialabym sie dowiedziec po wybudowaniu swojego wymarzonego domu, ze niedlugo bede miala widok na droge ekspresowa. oto przyklad, ze plany zagospodarowania przestrzennego nie daja gwarancji http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=31224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna1000 22.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jestesmy z mężem włascicielami działki w Rokietnicy koło Pruszcza Gdańskiego. Działki ok 1000m wiem ze są jeszcze do sprzedania.O ile się nie myle ok 10.jakby kogos intersowało moge dac namiary.(kosztują ok 200tys).Fajny teren.Blisko centrm a jednak daleko od zgiełku.Spokój cisza.A jakies 3 km od centrum Pruszcza,Jestesmy bardzo zadowoleni!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 A wpiszę się i ja... Działka w Gościcinie, na skarpie, pode mną tereny zalewowe, po lewej stawy rybne(więc tu sąsiadów nie będzie-no chyba, że znów Orlex zaszaleje). Za mną (albo przed , zależy z której strony patrzeć) autobus MZK(ok 100m), jakieś 2 km do SKM, Wejherowo ( z m.in Kauflandem czy Lidlem) - 6km. Trasa dwupasmowa Szczecin-Gdańsk ok 1,5 km. A z okna widok na pola, lasy, mnóstwo czapli siwych, saren, zająców a i (w sezonie) bocianów (jak krążą nad domem to się dziwnie robi.... Kupiłem za ok 70 tys (1038m2-2007rok), a dziś wartość nie mniej niż 150. Woda była w drodze, więc nawiertka, przyłącze i jest, śtrum na działce (ze skrzynką licznikową), Tepsa (po prawie roku) podłączona.A kanalizę planują w tym roku (hehe , pewnie jak i gaz od 10 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donwojto 17.05.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam my natomiast posiadamy działeczkę W Gdyni - Wiczlinie, 862m2, Woda , prąd , kanaliza w trakcie podłączania. Działeczka kupiona w 2007 roku za 250 zł/m okazja jak na tą dzielnicę Z tego co wiem , koło mnie są jeszcze 3 działeczki do sprzedania:) 2 działeczki po 1000 m i chyba jedna 700m ale nie dam głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts