daggulka 14.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Czy naprawdę naprawa zalanej komórki to taka trudna sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 NIe wiem. Swoją odłożyłam na 2 tygodnie z otwartą klapką na parapecie, w cieple i przewiewie.A potem rozebrałam i wódką czystą Finlandia patyczkiem przetarłam gumę pod klawiszami.MOja wróciła do normy, ale nie jest to zasadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Kurcze, ja swoją zaniosłam od razu do człowieczka który ją rozłożył, wyczyścił i ....nie hula ...mówi, że padł wyświetlacz i jest do wymiany ...tyle, że to się chyba nie opłaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Kurcze, ja swoją zaniosłam od razu do człowieczka który ją rozłożył, wyczyścił i ....nie hula ...mówi, że padł wyświetlacz i jest do wymiany ...tyle, że to się chyba nie opłaca . A no tak. No to jak nie hula to pogrzeb jej trza zrobić i kupić ładniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.06.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 tja ...z ciężkim sercem bo sie przywiązałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 tja ...z ciężkim sercem bo sie przywiązałam Jak pójdziesz do sklepu to się odwiążesz - ja tak mam Klinem ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts