lidex 14.09.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 My butle mamy w śmietniku, na zewnątrz znaczy się. Gdybyśmy wiedzieli że to tyle potrwa, to wzięlibyśmy taką dużą a tak to mamy te małe i jak były w zeszłym roku pamiętne mrozy, to butla wystarczała nam na 3 dni... Pani Henia nawaliła też u znajomego mojej koleżanki- zmienił projektanta i szybko uporał się*z docelową inwestycją gazową. Ja przeklinam tę*babę za każdym razem gdy dzwonię*zamawiać gaz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witaj Dorcia:)piękna podłoga.... już wyczytałam, że to jatoba. Mogłabyś mi napisać ile ma cm grubości??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Wszystkie podłogi mają 1.5 cm grubości, bo to na podłogówkę Kurczę no ja też ostatnio myślałam że gdybyśmy wiedzieli to byśmy już rok temu zamówili butlę, ale że gaz miał być zaraz, a z butlą to umowa na 2 lata co najmniej to uważaliśmy że to bez sensu - gdyby ciocia miała wąsy to by był wujaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Och ale i tak jest cudownie: wczoraj spędziliśmy cały urlopowy dzień mojego małża na budowie (wziął urlop na 1 dzień, w związku z czym wieczorem musiał pojechać do roboty na pól nocy - no bo przecież na noc nie brał ) i sprzątaliśmy, malowaliśmy próbkami ściany, a jak się zmęczyłam, to poszłam na górę do pokoju Ninusi, pomacałam cieplutką podłogę, zapragnęłam się na niej położyć i... za chwilę już słodko drzemałam na twardych deskach Mój pierwszy sen w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Doberek dawno mnie nie było, a tu taaakieee zmiany śliczne podłogi ci się ułożyły i schody również przejść z gazem nie zazdroszczę ja też toczę bój z gazownią, żeby mi podłączyli gaz, który mam w drodze, ale ponieważ droga jest prywatna, to wymyślili sobie, że muszę zebrać współwłaścicieli na podpisanie aktu notarialnego na służebność dla gazowni w drodze. Dla mnie to dość dziwne, bo moi prawie wszyscy sąsiedzi mają już gaz i są do niego podłączeni, ale robili to przed zmianami wprowadzonymi przez gazownię i ja mając 5 metrów od działki gaz nie mogę się do niego wpiąć W związku z tym muszę teraz zebrać wszystkich u notariusza, aby podpisali akt, który im w ogóle nie jest potrzebny Bo to cwaniaki są: służebność mieć muszą, bo w razie awarii nie mają prawa jej naprawić, a że nie mają bo kiedyś nawalili, to teraz wykorzystują Ciebie do załatwienia sobie tego, co powinni mieć od początku Ja mam z kolei podobny kejs z wodociągami - żeby dostać zwrot kasy, to muszę przedstawić służebność na drodze publicznej, do której się wpięłam do mojej drogi prywatnej, a jakoś ani gazowni (o dziwo!) ani stoenowi, ani tepsie to do niczego nie potrzebne... A chodzi przecież tylko o malutką wcinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Przyszłam się przywitać Masz Śliczną Córcie więc gratulki. Domek mi się podoba bardzo i bardzo też podoba mi się kolorek Twojej elewacji. Jeśli pamiętasz co to za tynk i jaki nr kolorku i co to za kolorek to poproszę. I widzę, że też miałaś niezłe przygody z budowaniem. Ale teraz to już wszystko z górki będzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witaj Dorcia:) piękna podłoga.... już wyczytałam, że to jatoba. Mogłabyś mi napisać ile ma cm grubości??? pozdrawiam 13mm na 70mm/490mm ja zreszta caly parkiet warstwowy u dorci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.10.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 WOOOOOOOOOOOW coś się zadziało w moich komentsach, no niebywałe! Arnika z górki to będzie jak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip gaz załatwię, a to może być dzień przed przeprowadzką Elewacja to Ceresit Kalahari KL1, ale rozbielany dodatkowo, bo za żółty wyszedł, niestety nie pamiętam o ile... Jakieś tam jednostki były tego białego, co nam dolewali - chyba 40 albo 60? Zresztą potem jak więcej dodawali białego, to już się nic nie zmieniało, więc to nie ma znaczenia w zasadzie Duszku ależ te schody mi piękne wychodzą Widzisz że fajnie sobie wymyśliłam z tymi podstopnicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 widze jeno po myszy rafalem jestem przerazony i mam nadziee ze wszycho wyjdzie..co do parkietu ..to zdaje sie beda koszta przy takich kolesiach w gumiorach na budowie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.10.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Oj wez nie przesadzaj - pilnujemy ich i juz prawie nie laza... Sama jestem przerazona - jeszcze mu wrak zawalili spod mojej budowy Pierwsza kradziez na mojej budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dorcia ale masz schody :jawdrop: wczoraj je widziałam i do dzisiaj dochodzę do siebie. Piękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Normalnie jak będą wykończone i kolor wyjdzie to sama chyba padnę Wstyd tak bezwstydnie się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wyglądają super imasz się czym chwalić Pierwszy raz widzę takie schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 piękny dom, przylazłam tu od Ewki, a oświetlenie boskie, mam 1 stagea i ochotę na zig zaga kinkiet na klatkę schodową widziałaś może na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.10.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 widze jeno po myszy rafalem jestem przerazony i mam nadziee ze wszycho wyjdzie..co do parkietu ..to zdaje sie beda koszta przy takich kolesiach w gumiorach na budowie:( nie bądz taki przerażony -byłes pierwszy który powiedział ze kasy nam nie oddacie. biedny biedny duszek ciemięzony przez swojego szefa -nie mówiąc juz o tym jakie wyczyny są porobione na podłogach na górze. Bedziesz się teraz wybielał bidoku?Taki jesteś znowu dla wszystkich do rany przyłóż.:rotfl: co do Twoich schodów Dorcia, to są bardzo, bardzo ładnie wykonane, ale szlag mnie trafia, ze u mnie tyle drewna zniszczyzli i tak to wszystko zostawili, a miałam sporo łatwiejszy temat, bo i beton był prosty i podstopnice na 90 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hej Dorcia u Ciebie się dzieje że ho ho ho:D ale widzę, że też jest coś co Wam przeprowadzkę wstrzymuje to tak jak mi woda i kanalizacja:bash: a schody naprawdę superowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Kurka Paśka, weź se zrób studnię - i tak się przyda, ja mam i studnię, i wodociąg - i szambo, a jak kanaliza ma być niedługo to... wiaderko Bez gazu to jednak za huk się nie da - no chyba że z butli - umowa na 3 lata, dziękuję bardzo A-nita nie widziałam właśnie zig-zaga, dopiero co go odkryłam na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam:D Schody, orginalne, jedyne w swoim rodzaju, wyjątkowe i baaaardzo mi się podobają, więc pytam: co to za drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dorcia u nas też nie ma gazu, na butle się nie zgodziłam i niestety mam kocioł węglowy.... I palimy aż huczy i na szczęście jest cieplutko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Arnika ja kocioł też miałam, ale już wywaliłam (czeka w garażu na kupca ) - straszny jest od tego syf, a u mnie trzeba przejść przez pół domu, żeby do kotłowni się dostać Zresztą to taki mały kociołek, zupełnie niewystarczający do mojej powierzchni i jeszcze z wodą to by się nie dało mieszkać, a kupować teraz nowy - o nie! MarJel bardzo dziękuję, a schody to jatoba - mozaika przemysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts