lidszu 09.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Haaaaaa i udało mi się nową stronkę trzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No szkoda, szkoda, ale my właśnie mamy teraz jakieś nagromadzenie spraw nierozwiązywalnych... powolutku i do przodu w takim razie Bardziej powolutku niż do przodu Gratki Lidszu - to w której kolekturze się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No szkoda, szkoda, ale my właśnie mamy teraz jakieś nagromadzenie spraw nierozwiązywalnych... powolutku i do przodu w takim razie Bardziej powolutku niż do przodu Gratki Lidszu - to w której kolekturze się spotykamy? w tej, w której trafimy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hmm zmieniłam tytuł dziennika - myślę że jest bardziej adekwatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dorcia ..to złe miłego poczatki obaczysz czego tez ci zycze witanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Niee no, początki były całkiem miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hmm zmieniłam tytuł dziennika - myślę że jest bardziej adekwatny... Kuźwa w ogóle nie wiedziałam co to przyszło. jakieś kosmiczne powiadomienie dostałam z wątku do którego w życiu nie zajrzałam powiem szczerze że trochę mi zajęło zajarzenie że to Twój dziennik ładnie to tak w konia robić? a corbusiera to można dużo taniej dostać niż te 3600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 o rety retuśki ide czytac co ta baba znowu zwaliła w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nic tam nie ma oprócz dwóch fajnych foteli. To chyba dobrze? No to co znow za tragedia. Jakies wymiary kolejne sie nie zgadzaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A nie, to tak standardowo - cały czas mnie wpieniają te za niskie nadproża A że nudno tu się zrobiło, to postanowiłam coś pozmieniać no i proszę: przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a corbusiera to można dużo taniej dostać niż te 3600 A gdzie? Na allegro? Czy gdzieś do pomacania uprzedniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wiesz co teraz już nie pamiętam kiedyś cała dyskusja o tym u mnie była po tym jak mi architekt do gabinetu tego konia wstawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aaa tak pamiętam - konia to ja też nie chcę tylko taką skórkę milusią Pogrzebię sobie u Ciebie w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja dopiero teraz ze szczerymi gratulacjami - domek super!!! Fajnie że zrezygnowałaś ze spiżarki - w twoim przypadku zdecydowanie doda te efektu!!! Służę pomocą jeśli chodzi o kuchnię - "troszkę" się na tym znam... Odważna jesteś z tą kolorystyką i dobrze bo zrobi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 10.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie mogłam sie powstrzymać i z ciekawosci zajrzałam do Twojego dziennika, już wczesniej widziałam u Ciebie ten czerwony czajnik bezprzewodowy,ale domek powala na kolana. bardzo duży, ale i ma ciekawe wnetrza, antresola wymarzona - super sprawa. pozdrawiam serdecznie, ps. skad wziełąś program ten w którym masz ostatnią wizualkę kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Hej Dorcia wreszcie i do Ciebie dotarłam szkoda, że u Neferki się nie spotkałyśmy, bo słyszałam że jednak dotarłaś, mam nadzieję że jeszcze to nadrobimy kurcze zazdroszczę Ci, że już jesteś na takim etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzień dobry dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hihi dzięki dziewczyny Wczoraj przyszły panie od wnętrz na pomiary i powiedziały że bardzo im się podoba nasz salon Zuz@nka - robisz kuchnie? Właśnie mi panie zasugerowały żeby zrobić ciąg wysokich szafek na ścianie sąsiadującej z gabinetem a przed nimi wyspę - tylko że szerokość kuchni to 410cm, więc nie wiem jaka szeroka mogłaby być ta wyspa, jeśli by założyć że sbs zostaje na swoim miejscu a zajmuje z 60cm na głębokość, przejścia po obu stronach musi być pewnie z 1m, to zostaje mi na wyspę raptem 150cm... I się zastanawiam czy to nie jest za mało na jedyny blat, nie? I jeszcze tam wsadzić kuchenkę i zlew... Nie, to odpada Edytka - robię w archicadzie... Pasie - no ja też żałuję, tym bardziej że wszyscy się zachwycali Twoją Zuzią A nadrobimy na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zaraz zapoznam się z projektem twojej kuchni, muszę zobaczyć wymiary na podstwie których odpowiem ci na pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Moim zdaniem nie robiłam bym szafek na całej ścianie - zrobi się ona bardzo ciężka, zwłaszcza że przy tego typu kuchni pięknie wygląda szkło na ścianie pod szafkami między blatem. Wyspa żeby wyglądała na efektowną przy tego typu kuchni musi nabrać lekkości (jeśli będą wysokie szafki) a ty chyba z tego co zrozumiałam chcesz umieścic płytę indukcyjna? oki - ale gdzie miejsce jakże pozyteczne w kuchni czyli BLAT ROBOCZY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts