Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm zmieniłam tytuł dziennika - myślę że jest bardziej adekwatny... ;)

Kuźwa w ogóle nie wiedziałam co to przyszło. jakieś kosmiczne powiadomienie dostałam z wątku do którego w życiu nie zajrzałam

powiem szczerze że trochę mi zajęło zajarzenie że to Twój dziennik

ładnie to tak w konia robić?

a corbusiera to można dużo taniej dostać niż te 3600

Ja dopiero teraz ze szczerymi gratulacjami - domek super!!! :D

Fajnie że zrezygnowałaś ze spiżarki - w twoim przypadku zdecydowanie doda te efektu!!!

Służę pomocą jeśli chodzi o kuchnię - "troszkę" się na tym znam...

Odważna jesteś z tą kolorystyką i dobrze bo zrobi wrażenie :)

nie mogłam sie powstrzymać i z ciekawosci zajrzałam do Twojego dziennika,

już wczesniej widziałam u Ciebie ten czerwony czajnik bezprzewodowy,

ale domek powala na kolana.

bardzo duży, ale i ma ciekawe wnetrza, antresola wymarzona - super sprawa.

pozdrawiam serdecznie,

ps. skad wziełąś program ten w którym masz ostatnią wizualkę kuchni?

Hihi dzięki dziewczyny :p

Wczoraj przyszły panie od wnętrz na pomiary i powiedziały że bardzo im się podoba nasz salon 8) :lol:

Zuz@nka - robisz kuchnie? :) Właśnie mi panie zasugerowały żeby zrobić ciąg wysokich szafek na ścianie sąsiadującej z gabinetem a przed nimi wyspę - tylko że szerokość kuchni to 410cm, więc nie wiem jaka szeroka mogłaby być ta wyspa, jeśli by założyć że sbs zostaje na swoim miejscu a zajmuje z 60cm na głębokość, przejścia po obu stronach musi być pewnie z 1m, to zostaje mi na wyspę raptem 150cm... I się zastanawiam czy to nie jest za mało na jedyny blat, nie? I jeszcze tam wsadzić kuchenkę i zlew... Nie, to odpada ;)

Edytka - robię w archicadzie... :roll:

Pasie - no ja też żałuję, tym bardziej że wszyscy się zachwycali Twoją Zuzią :p A nadrobimy na pewno! :)

Moim zdaniem nie robiłam bym szafek na całej ścianie - zrobi się ona bardzo ciężka, zwłaszcza że przy tego typu kuchni pięknie wygląda szkło na ścianie pod szafkami między blatem. Wyspa żeby wyglądała na efektowną przy tego typu kuchni musi nabrać lekkości (jeśli będą wysokie szafki) a ty chyba z tego co zrozumiałam chcesz umieścic płytę indukcyjna? oki - ale gdzie miejsce jakże pozyteczne w kuchni czyli BLAT ROBOCZY???