pasie 12.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pasie - no ja też żałuję, tym bardziej że wszyscy się zachwycali Twoją Zuzią A nadrobimy na pewno! Dziękuję w imieniu Zu a pewno, że nadrobimy, w końcu z Opaczy do Ciebie nie tak znowu daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ce dorcia..jak zdruffko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dorcia, ale Ty masz przeciez polwysep i jest dobrze z tym mowie Ci. Nie dziwie sie ze paniom spodobał sie Twoj salon. To wcale nie jest dziwne, ani ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Moim zdaniem nie robiłam bym szafek na całej ścianie - zrobi się ona bardzo ciężka, zwłaszcza że przy tego typu kuchni pięknie wygląda szkło na ścianie pod szafkami między blatem. Wyspa żeby wyglądała na efektowną przy tego typu kuchni musi nabrać lekkości (jeśli będą wysokie szafki) a ty chyba z tego co zrozumiałam chcesz umieścic płytę indukcyjna? oki - ale gdzie miejsce jakże pozyteczne w kuchni czyli BLAT ROBOCZY??? No właśnie też mi się tak wydaje... A czemu w "tego typu kuchni" wygląda dobrze szyba? Znaczy jakiego typu? Bo mi smaka narobiłaś na tę szybę :P Nie dziwie sie ze paniom spodobał sie Twoj salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Specjalna szyba którą mątuje sie na ścianę - dodaje takiego nowoczesnego i ostrego charakteru w kuchni - efekcjarska i ostatnio modna bo dużo klientów ją chce mieć zamontowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 też potwierdzam, że z tymi szybami to ostatnio moda, a największe problemy ludziska mają co tam z tą szybę dać ostatnio widziałam fajne rozwiązanie z wsypanym za nią chyba piaskiem takie warstwy różnokolorowego piaseczku, wszystkie warstwy w odcieniach brązu, naprawdę fajnie to wyglądało Dorcia czy ty się budujesz gdzieś w okolicy szkoły, pętli autobusowej i kościoła bo my tam niedawno segment ze szwagrem oglądaliśmy, ale nazwy ulicy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Szyby są w dwóch rodzajach: 1. od strony wewnetrznej jest lakierowana i przykleja się ją bezposrednio na ścianę i nie widać co jest za szybą2. czyste szkło montowane na specjalne kołki, szyba lekko odstaje i jest prześwitująca dzięki czemu może zadziałać wyobraźnia i np. zrobić za nią oświetlenie ledowe, położyć masę imitującą marmur, zrobić ścianę przecieraną itd. wyobraźnia, wyobraźnia i nasze freferencje i mogą powstać cuda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a mnie siem ignorujem jus tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a mnie siem ignorujem jus tak?? Ależ skąd - Duszku u mnie zdrówko dopisuje (no, z grubsza - chrypki się nie mogę pozbyć ), a jak Twoje? Dziewczyny - szybę to ja lubię, a co za nią to nie wiem jeszcze tylko interesowało mnie czemu w mojej kuchni szczególnie ona ma pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dorcia , czy Ty jesteś u raśki jutro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a mnie siem ignorujem jus tak?? ja Cię nie poignoruję cieszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jazne...parkiet przychodzi calem 68 metruff..i ftem 8 lklepek bielonygo jasiona po wlk bólach wis we wtorek czy srodem ..bydzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 cześć Dorcia a ja się zaczelam przejmować że okna w kuchni mam za wysoko a nadproży jeszcze nie mierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 też potwierdzam, że z tymi szybami to ostatnio moda, a największe problemy ludziska mają co tam z tą szybę dać ostatnio widziałam fajne rozwiązanie z wsypanym za nią chyba piaskiem takie warstwy różnokolorowego piaseczku, wszystkie warstwy w odcieniach brązu, naprawdę fajnie to wyglądało bardzo fajnie musiało to wyglądać witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dorcia , czy Ty jesteś u raśki jutro ?? Nie mam czasu na takie swawole Nie, serio, mamy znowu rundkę po oknach i dachach, a potem bal przepierańców i trza się wyfiokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 cześć Dorcia a ja się zaczelam przejmować że okna w kuchni mam za wysoko a nadproży jeszcze nie mierzyłam Do okien w kuchni się nie przyznaję... Ale nadproża sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dzień dobry a co to za bal?? Walentynkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dzień dobry a co to za bal?? Walentynkowy?? Nio Właśnie wracam z wypożyczalni - wszystko wyczyszczone, Poska się bawi, jaki kryzys?!?! Zostały tylko Superman+Supergirl bo mają być pary.... O ile ja w Supergirl wyglądam w miarę spoko (króciutka błyszcząca kiecka i krótka opięta bluzeczka to nietrudno ) ale małż wygląda w wiszącym (to na jakiegoś grubasa szyte, w dodatku nierozciągliwe) i z klatą wypchaną takim czymś jak pianka do nurkowania jak ostatni debil (tylko mu tego nie mówcie ) - przynajmniej nie będę musiała być specjalnie zazdrosna na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 czyli to Wasze stroje?? a zdjęcie po.. będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.02.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No ja wiedziałam że tak będzie... I fotki będę musiała wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts