Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem nie robiłam bym szafek na całej ścianie - zrobi się ona bardzo ciężka, zwłaszcza że przy tego typu kuchni pięknie wygląda szkło na ścianie pod szafkami między blatem. Wyspa żeby wyglądała na efektowną przy tego typu kuchni musi nabrać lekkości (jeśli będą wysokie szafki) a ty chyba z tego co zrozumiałam chcesz umieścic płytę indukcyjna? oki - ale gdzie miejsce jakże pozyteczne w kuchni czyli BLAT ROBOCZY???

No właśnie też mi się tak wydaje... :)

A czemu w "tego typu kuchni" wygląda dobrze szyba? Znaczy jakiego typu? Bo mi smaka narobiłaś na tę szybę :p :P :p

Nie dziwie sie ze paniom spodobał sie Twoj salon.

:lol:

też potwierdzam, że z tymi szybami to ostatnio moda, a największe problemy ludziska mają co tam z tą szybę dać :roll: ostatnio widziałam fajne rozwiązanie z wsypanym za nią chyba piaskiem takie warstwy różnokolorowego piaseczku, wszystkie warstwy w odcieniach brązu, naprawdę fajnie to wyglądało :D

Dorcia czy ty się budujesz gdzieś w okolicy szkoły, pętli autobusowej i kościoła bo my tam niedawno segment ze szwagrem oglądaliśmy, ale nazwy ulicy nie pamiętam :roll:

Szyby są w dwóch rodzajach:

1. od strony wewnetrznej jest lakierowana i przykleja się ją bezposrednio na ścianę i nie widać co jest za szybą

2. czyste szkło montowane na specjalne kołki, szyba lekko odstaje i jest prześwitująca dzięki czemu może zadziałać wyobraźnia i np. zrobić za nią oświetlenie ledowe, położyć masę imitującą marmur, zrobić ścianę przecieraną itd.

wyobraźnia, wyobraźnia i nasze freferencje i mogą powstać cuda....

a mnie siem ignorujem jus tak?? :cry: :cry:

Ależ skąd - Duszku u mnie zdrówko dopisuje (no, z grubsza - chrypki się nie mogę pozbyć :roll: ), a jak Twoje? :D

Dziewczyny - szybę to ja lubię, a co za nią to nie wiem jeszcze :) tylko interesowało mnie czemu w mojej kuchni szczególnie ona ma pasować :p

też potwierdzam, że z tymi szybami to ostatnio moda, a największe problemy ludziska mają co tam z tą szybę dać :roll: ostatnio widziałam fajne rozwiązanie z wsypanym za nią chyba piaskiem takie warstwy różnokolorowego piaseczku, wszystkie warstwy w odcieniach brązu, naprawdę fajnie to wyglądało :D

bardzo fajnie musiało to wyglądać :D

witam :D

dzień dobry 8)

a co to za bal??

Walentynkowy?? :wink:

Nio :)

Właśnie wracam z wypożyczalni - wszystko wyczyszczone, Poska się bawi, jaki kryzys?!?! :o

Zostały tylko Superman+Supergirl bo mają być pary.... :roll:

O ile ja w Supergirl wyglądam w miarę spoko (króciutka błyszcząca kiecka i krótka opięta bluzeczka to nietrudno ;) ) ale małż wygląda w wiszącym (to na jakiegoś grubasa szyte, w dodatku nierozciągliwe) i z klatą wypchaną takim czymś jak pianka do nurkowania jak ostatni debil :lol: (tylko mu tego nie mówcie :lol: ) - przynajmniej nie będę musiała być specjalnie zazdrosna na imprezie 8) 8) 8)