78mysz 17.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Fiuuuuuuuuuuuuuuu , a teraz poproszę supermana w locie....... Mówisz - masz http://img24.imageshack.us/img24/7343/028gp2.jpg zwróćcie uwagę jakie ma sexi buciki... no ale co chcialam rzec- dopalacz w prawym bucie mu cos przerywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 17.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hahaha Przyszłam do komentarzy DorciIQ się przywitać i poprzeżywać bo jestem na świeżutko po przeczytaniu dziennika a tu Superwomen i Supermen DorciaIQ powiedz mi proszę czy gdzieś widziałaś mebelki kuchenne w kolorze oberżyny czy jak tam go zwał? Kurcze normalnie to jest moja miłość od pierwszego wejrzenia! Też kocham szarości - mam już położone w kuchni płytki Nord Ceram Graffio Grau i planowałam czerwono-szarą kuchnię, na parapecie mam trawertyn i tez kiedyś marzyłam o takim blacie, ale też wybito mi to z głowy ale jak zobaczyłam w Twoim dzienniku tą oberżynową kuchnię to wpadłam jak śliwka w kompot!!!!!! CUDO!!!!! Jakby jeszcze było w jakiejś fajnej cenie ehhh.... i jeszcze ten granit iron red!!!! http://manu.dogomania.pl/emot/mdleje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Oooooo pokrewna dusza :D Te kuchnie co mam wklejone w dzienniku to są z salonu Laura czy jakoś tak - sprawdź link we właściwościach Widziałam też w różnych salonach kuchennych ten kolor w lakierze. Ale tam jest drogo, myślałam o Chobocie bo tam nie jest podobno drogo, a masz do wyboru do koloru całą paletę RAL Kurczę to Ty zaawansowana jesteś - a gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wow jake fajowe supermeniska!!!! Dorcia ehhh rozumiem cię z tą hydrauliką bo ja projektu wykonawczego wogóle nie dostałam odarchitekta i sami wszystko jakoś klecimy do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 18.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Oooooo pokrewna dusza :D Te kuchnie co mam wklejone w dzienniku to są z salonu Laura czy jakoś tak - sprawdź link we właściwościach Widziałam też w różnych salonach kuchennych ten kolor w lakierze. Ale tam jest drogo, myślałam o Chobocie bo tam nie jest podobno drogo, a masz do wyboru do koloru całą paletę RAL Kurczę to Ty zaawansowana jesteś - a gdzie Twój dziennik? no nie mam dziennika jakoś o tym nie pomyślałam, a teraz to już po ptokach żałuję bardzo bo to potem fajne wspomnienia, no ale trudno... poszukam takiej kuchni - Chobot to ciut za daleko, chyba że wysyłają... ale na to mam trochę czasu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Oooooo pokrewna dusza :D Te kuchnie co mam wklejone w dzienniku to są z salonu Laura czy jakoś tak - sprawdź link we właściwościach Widziałam też w różnych salonach kuchennych ten kolor w lakierze. Ale tam jest drogo, myślałam o Chobocie bo tam nie jest podobno drogo, a masz do wyboru do koloru całą paletę RAL Kurczę to Ty zaawansowana jesteś - a gdzie Twój dziennik? no nie mam dziennika jakoś o tym nie pomyślałam, a teraz to już po ptokach żałuję bardzo bo to potem fajne wspomnienia, no ale trudno... poszukam takiej kuchni - Chobot to ciut za daleko, chyba że wysyłają... ale na to mam trochę czasu jeszcze A no rzeczywiście kawałeczek masz Ale pewnie coś znajdziesz - przecież nie tylko oni lakierują na wszystkie kolory tęczy, nie? No to chociaż jakieś fotki, coooo??? Tych płytek szarych i tych parapetów trawertynowych, bardzo poproszę? Albo u mnie (nic a nic się nie obrażę ) albo Galerię załóż, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wow jake fajowe supermeniska!!!! Dorcia ehhh rozumiem cię z tą hydrauliką bo ja projektu wykonawczego wogóle nie dostałam odarchitekta i sami wszystko jakoś klecimy do kupy. No ale chociaż za projekt instalacji nie zapłaciłaś a my tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 18.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 baaardzo kiepskie mam fotki, bo jak docieram na budowę to zwykle było ciemnawo - no i jeszcze wszędzie brudno, ale już mam położone wszędzie - przedpokój grau i mokka, salon mokka, kuchnia grau i wiatrołap grau - oprócz jednej płytki bo zabrakło a w sklepie czekają na nową dostawę bo ostatnia paczka im zaginęła na magazynie parapetki też kiepsko na zdjęciach mi wyszły http://img8.imageshack.us/img8/8152/dsc0014pl4.jpg te płytki chcę zafugować ciemniejszą fugą - jest 1 mm, żeby było widać jakie są piękne http://img27.imageshack.us/img27/2937/dsc0004hl5.jpg http://img26.imageshack.us/img26/7057/dsc0005hb0.jpg Może założę kiedyś galerię, tylko trochę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 baaardzo kiepskie mam fotki, bo jak docieram na budowę to zwykle było ciemnawo - no i jeszcze wszędzie brudno, ale już mam położone wszędzie - przedpokój grau i mokka, salon mokka, kuchnia grau i wiatrołap grau - oprócz jednej płytki bo zabrakło a w sklepie czekają na nową dostawę bo ostatnia paczka im zaginęła na magazynie parapetki też kiepsko na zdjęciach mi wyszły http://img8.imageshack.us/img8/8152/dsc0014pl4.jpg te płytki chcę zafugować ciemniejszą fugą - jest 1 mm, żeby było widać jakie są piękne http://img27.imageshack.us/img27/2937/dsc0004hl5.jpg http://img26.imageshack.us/img26/7057/dsc0005hb0.jpg Może założę kiedyś galerię, tylko trochę się boję wcale nie kiepsko wyszły te zdjęcia załóż, załóż tą galerię nic się nie bój, my będziemy tylko komplementować ja nawet jeszcze nie zaczęłam budować, a już też łapie fazę na kolory ostatni pomysł to szaro czerwona łazienka na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wow jake fajowe supermeniska!!!! Dorcia ehhh rozumiem cię z tą hydrauliką bo ja projektu wykonawczego wogóle nie dostałam odarchitekta i sami wszystko jakoś klecimy do kupy. No ale chociaż za projekt instalacji nie zapłaciłaś a my tak No fakt ale uwierzmi że wolałabym zapłacić i miećwszystko co się projekcie znajdować powinno. Raju jak ja kocham mojego pana Andrzejka co mi chałupę postawił z samych rzutów i nie cierpię architekta że nasw bambuko załadował bo nie powiedziął całej prawdy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg dobrego dnia życzyć przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 19.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://img.interia.pl/kobieta/nimg/c/q/Paczki_lwowskie_Paczki_3128363.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.02.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wow dzięki Kochane Kobitki - przyda się Kurde właśnie przez pół dnia informatycy walczyli z moim internetem bo się powiesił Przestraszyłam się że mi w końcu go zablokowali bo mnie nakryli na siedzeniu w kółko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wow dzięki Kochane Kobitki - przyda się Kurde właśnie przez pół dnia informatycy walczyli z moim internetem bo się powiesił Przestraszyłam się że mi w końcu go zablokowali bo mnie nakryli na siedzeniu w kółko na forum o rety nie mow ze zyjesz przez to w poczuciu winy i ciąglego strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 oj ja zawsze pisze po sto postów jeden pod drugim, ciagle zapominam o czyms. Dorciu pragne doniesc, ze Rasia w dzienniczku ma ciekawą lodówke sbs. duza i symetryczna. zmróz na dole, góra chlodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witanko Dorciu pragne doniesc, ze Rasia w dzienniczku ma ciekawą lodówke sbs. duza i symetryczna. zmróz na dole, góra chlodnia ja nie Dorcia ale lecę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widziałam Electroluxa się boję, zresztą to jest lodówka+zamrażarka taki zestaw, a na cholerę mi taka wielka zamrażarka? A LG jest mała.... Szerokość 90 i pojemność 484... Obstaję przy swoim 120cm Liebherrze z 726l!!!! tym bardziej że LG jest tylko o 20% tańszy a mniejszy o 1/3 Ale ta szuflada fajna... Szkoda tylko że na stronie LG nie ma takiej lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widziałam Electroluxa się boję, zresztą to jest lodówka+zamrażarka taki zestaw, a na cholerę mi taka wielka zamrażarka? A LG jest mała.... Szerokość 90 i pojemność 484... Obstaję przy swoim 120cm Liebherrze z 726l!!!! tym bardziej że LG jest tylko o 20% tańszy a mniejszy o 1/3 Ale ta szuflada fajna... Szkoda tylko że na stronie LG nie ma takiej lodówki kurcze faktycznie mała bo co to jest 90 cm - a już sie ucieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widziałam Electroluxa się boję, zresztą to jest lodówka+zamrażarka taki zestaw, a na cholerę mi taka wielka zamrażarka? A LG jest mała.... Szerokość 90 i pojemność 484... Obstaję przy swoim 120cm Liebherrze z 726l!!!! tym bardziej że LG jest tylko o 20% tańszy a mniejszy o 1/3 Ale ta szuflada fajna... Szkoda tylko że na stronie LG nie ma takiej lodówki kurcze faktycznie mała bo co to jest 90 cm - a już sie ucieszyłam No właśnie - są jakieś sbs-y powyżej 90 cm oprócz Liebherra? Bo tak naprawdę to one wcale nie są dużo większe od "normalnych" lodówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dorcia ale czemu kcesz cuś innego Liebherrrrrr to przecie dobra firma jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts