stukpuk 21.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a fujjj. ten kolczyk fuj i pod kolczykiem tez chyba broda. wez ty stuku przejrzyj na oczy Co za wzrok Broda to pewnie , że fujjjj, ale ten kolczyk.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a fujjj. ten kolczyk fuj i pod kolczykiem tez chyba broda. wez ty stuku przejrzyj na oczy Co za wzrok Broda to pewnie , że fujjjj, ale ten kolczyk.......... no co Ty Stuku. Apeluje raz jeszcze zrewiduj swoje kanony piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a fujjj. ten kolczyk fuj i pod kolczykiem tez chyba broda. wez ty stuku przejrzyj na oczy Co za wzrok Broda to pewnie , że fujjjj, ale ten kolczyk.......... no co Ty Stuku. Apeluje raz jeszcze zrewiduj swoje kanony piękna! Mi tam się podoba A te wam pasują? http://fundir.org/stuff/fundir.org,kobiece_usta,8927b5e8f959d4519501d367f7718337.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Hardcorowo? To teraz standardzik Staram się być na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Hardcorowo? To teraz standardzik Staram się być na bieżąco... tak z kolczykiem w buzi? jaka ja jestem purytanka w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Całe szczęście, że ja nie musze nosić kolczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ale się dzieje! Witanko dzieńdobraste! Karpiówka superowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.02.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Hardcorowo? To teraz standardzik Staram się być na bieżąco... Ależ ja jestem passe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.02.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ale się dzieje! Witanko dzieńdobraste! Karpiówka superowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Hardcorowo? To teraz standardzik Staram się być na bieżąco... Ależ ja jestem passe :( Wszystko przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.02.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Podoba.... A całowałeś się z taką? Nie strach by Ci było, że język się pocharacze? Nie całowałem, ale jeszcze wszystko przede mną Musze popytać koleżanek gdzie mają kolczyki........... Taaaaak są miejsca gdzie trzeba szczególnie uważać... Dorcia, to dlaczego mówisz o charataniu języka, wszak o co innego sie boisz Ja się nie boję - nie mam zamiaru nic tej pani do buzi ani gdzie indziej wkładać, ale Stuki to co innego... Święta prawda.......... ale stuku nie bał bys sie tak? hardcorowo? Hardcorowo? To teraz standardzik Staram się być na bieżąco... Ależ ja jestem passe :( Wszystko przed tobą Chcesz mnie sprowadzić na złą drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Musisz mieć co wnukom opowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.02.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Musisz mieć co wnukom opowiadać. Jak to jeden taki Kocur z jedną taką Myszą grasowali i jakie szkody wyrządzili w postaci perforacji mojej skóry? No, to może się sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts