Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorcia,

tu Cię znalazłem -

Na ogólnych wątkach bronienie nie swojej sprawy jest odbierane jako kryptoreklama..

Martwissz się ze okna na wystawce to pokazówki? W życiu! nie w tej firmie. Tu wszystko idzie normalnym trybem produkcyjnym i nikt nie przykłada uwagi do okna ekspozycyjnego, bo nawet nie wie, że to jedno okno spośród 300 które tego dnia zrobił jest właśnie na ekspozycję.

Takie podejście zdarza się w firmach małych i tych, z za dużymi ambicjami.

Nie mniej jednak dla dokładnej osoby te okna mogą pozostawić troszkę do życzenia.

I jeszcze szprosy - mówisz że to taka róznica? Porównaj u innych.

W urzędowskim szprosy wewnętrzne sa tańsze niż w najtańszych oknach z plastiku. 13zł za pole. Ramki nakładane - 40zł.

Normalną ceną dla szprosów wewn. jest cena 20-30zł/pole.

Dzięki za odwiedziny :)

Ok, przekonuje mnie że na wystawki dają to samo co do domów - ale ja należę do tych bardziej dokładnych chyba :(

Inna sprawa że od Sokółki (która mi się bardziej podoba i też ma grubszy profil) dostałam straszliwą wycenę :-? więc już nie wiem co zrobię...

A co do szprosów to się ceną nakładanych nie martwię bo i tak mi się nie podobają ;)

U Ciebie jest taki cichy kącik - mogę więc powiedzieć co myślę bez większej obawy że ktoś będzie miał mi to za złe: ceny w tej firmie są wg mnie niskie.. Wiadomo że są też tańsi wykonawcy. Ale wg mnie w relacji cena-jakość to bardzo dobra propozycja.

Ale jak to w przypadku takich porównań jakość nie zawsze ma największe znaczenie. Znam firmy przykładające do wyrobu o niebo więcej uwagi, wysyłające swoje fabryczne ekipy na montaż i z automatu po nich jedzie serwis dopracować efekt.. ale ceny też mają z innego pułapu.

Szukaj dalej, przynajmniej nie będziesz miała do siebie żalu że zaniedbałaś tą sprawę :D

U Ciebie jest taki cichy kącik - mogę więc powiedzieć co myślę bez większej obawy że ktoś będzie miał mi to za złe: ceny w tej firmie są wg mnie niskie.. Wiadomo że są też tańsi wykonawcy. Ale wg mnie w relacji cena-jakość to bardzo dobra propozycja.

Ale jak to w przypadku takich porównań jakość nie zawsze ma największe znaczenie. Znam firmy przykładające do wyrobu o niebo więcej uwagi, wysyłające swoje fabryczne ekipy na montaż i z automatu po nich jedzie serwis dopracować efekt.. ale ceny też mają z innego pułapu.

Szukaj dalej, przynajmniej nie będziesz miała do siebie żalu że zaniedbałaś tą sprawę :D

No tak - też zauważyłam że tu jakoś cicho u mnie... :roll: ;)

Szukam i patrzę i szukam i patrzę... Chyba się skłaniamy ku Pozbudowi jednak, bo bardziej nam się podoba i cena jest też sensowna, a że stwierdziliśmy że potrójna szyba i antywłam to już za ciężko, to nie ma problemu, że w Pozbudzie jest tylko cieńszy profil... No ale sama nie wiem.... :roll:

Dlaczego to kurka musi być takie ciężkie? :roll: :lol:

Dorcia jak dobrze że u ciebie ok z dziennikiem i komentarzami

uuuuuuuuuuufffffffffffffffffffff :D :D :D

A co miałoby być nie tak? :o Też stwierdzasz że tu cicho? ;) No cicho, cicho, bo czasu nie mam doglądać, a bez gospodyni balu ni ma :roll: :p

ważne że spokojnie bo u innych aż zaatrakcyjnie

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zmiana

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajefajna laska z ciebie, to teraz już nam nikt nie podskoczy !!!