DorciaIQ 26.02.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Racja - mi się dreamują tylko te spieprzone No w każdym razie spuszczam się na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 nio berek...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dorcia, tu Cię znalazłem - Na ogólnych wątkach bronienie nie swojej sprawy jest odbierane jako kryptoreklama.. Martwissz się ze okna na wystawce to pokazówki? W życiu! nie w tej firmie. Tu wszystko idzie normalnym trybem produkcyjnym i nikt nie przykłada uwagi do okna ekspozycyjnego, bo nawet nie wie, że to jedno okno spośród 300 które tego dnia zrobił jest właśnie na ekspozycję. Takie podejście zdarza się w firmach małych i tych, z za dużymi ambicjami.Nie mniej jednak dla dokładnej osoby te okna mogą pozostawić troszkę do życzenia. I jeszcze szprosy - mówisz że to taka róznica? Porównaj u innych. W urzędowskim szprosy wewnętrzne sa tańsze niż w najtańszych oknach z plastiku. 13zł za pole. Ramki nakładane - 40zł. Normalną ceną dla szprosów wewn. jest cena 20-30zł/pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.02.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzięki za odwiedziny Ok, przekonuje mnie że na wystawki dają to samo co do domów - ale ja należę do tych bardziej dokładnych chyba Inna sprawa że od Sokółki (która mi się bardziej podoba i też ma grubszy profil) dostałam straszliwą wycenę więc już nie wiem co zrobię... A co do szprosów to się ceną nakładanych nie martwię bo i tak mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 U Ciebie jest taki cichy kącik - mogę więc powiedzieć co myślę bez większej obawy że ktoś będzie miał mi to za złe: ceny w tej firmie są wg mnie niskie.. Wiadomo że są też tańsi wykonawcy. Ale wg mnie w relacji cena-jakość to bardzo dobra propozycja. Ale jak to w przypadku takich porównań jakość nie zawsze ma największe znaczenie. Znam firmy przykładające do wyrobu o niebo więcej uwagi, wysyłające swoje fabryczne ekipy na montaż i z automatu po nich jedzie serwis dopracować efekt.. ale ceny też mają z innego pułapu. Szukaj dalej, przynajmniej nie będziesz miała do siebie żalu że zaniedbałaś tą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dorcia jak dobrze że u ciebie ok z dziennikiem i komentarzami uuuuuuuuuuufffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 U Ciebie jest taki cichy kącik - mogę więc powiedzieć co myślę bez większej obawy że ktoś będzie miał mi to za złe: ceny w tej firmie są wg mnie niskie.. Wiadomo że są też tańsi wykonawcy. Ale wg mnie w relacji cena-jakość to bardzo dobra propozycja. Ale jak to w przypadku takich porównań jakość nie zawsze ma największe znaczenie. Znam firmy przykładające do wyrobu o niebo więcej uwagi, wysyłające swoje fabryczne ekipy na montaż i z automatu po nich jedzie serwis dopracować efekt.. ale ceny też mają z innego pułapu. Szukaj dalej, przynajmniej nie będziesz miała do siebie żalu że zaniedbałaś tą sprawę No tak - też zauważyłam że tu jakoś cicho u mnie... Szukam i patrzę i szukam i patrzę... Chyba się skłaniamy ku Pozbudowi jednak, bo bardziej nam się podoba i cena jest też sensowna, a że stwierdziliśmy że potrójna szyba i antywłam to już za ciężko, to nie ma problemu, że w Pozbudzie jest tylko cieńszy profil... No ale sama nie wiem.... Dlaczego to kurka musi być takie ciężkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.03.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dorcia jak dobrze że u ciebie ok z dziennikiem i komentarzami uuuuuuuuuuufffffffffffffffffffff A co miałoby być nie tak? Też stwierdzasz że tu cicho? No cicho, cicho, bo czasu nie mam doglądać, a bez gospodyni balu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dorcia jak dobrze że u ciebie ok z dziennikiem i komentarzami uuuuuuuuuuufffffffffffffffffffff A co miałoby być nie tak? Też stwierdzasz że tu cicho? No cicho, cicho, bo czasu nie mam doglądać, a bez gospodyni balu ni ma ważne że spokojnie bo u innych aż zaatrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 czesc Dorciauf wreszcie mi Stuk nie powie per chomiczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No mi też już nikt nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Same waleczne babeczki mamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no nie, Dorcia ty też [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.03.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A co! Markotko uważaj bo jeszcze u Ciebie na tarasie będziemy walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jak tylko bedzie gotowy to zapraszam na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka zmiana ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁoooooooooooooŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajefajna laska z ciebie, to teraz już nam nikt nie podskoczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts