78mysz 04.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 o walnełam stronke! Napijemy się starym polskim zwyczajem?http://www.kucharz.pl/img/blue_drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? toć ja wiem że pieszczotliwie !!!! dlatego podziękowałam a nie strzeliłam focha w zupełności mogę być gówniarą bo to fajny wiek !!! hahahahaha ( ale moja mama by chyba niechciała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? W ogóle się do niego nie odzywam... Strzelam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? W ogóle się do niego nie odzywam... Strzelam tylko kochana to ty uważaj bo jak on "czymś" trafnie strzeli to ..... będzie małe bobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 kochana to ty uważaj bo jak on "czymś" trafnie strzeli to ..... będzie małe bobo i tego Dorci życzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? W ogóle się do niego nie odzywam... Strzelam tylko kochana to ty uważaj bo jak on "czymś" trafnie strzeli to ..... będzie małe bobo I na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Piękny avatarek! Pozazdrościłam i swój zmieniłam... Życzę samych sukcesów w tym strzelaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Piękny avatarek! Pozazdrościłam i swój zmieniłam... Życzę samych sukcesów w tym strzelaniu. chyba jakiś wirus waleczny wszystkich zaatakował ja tam się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Piękny avatarek! Pozazdrościłam i swój zmieniłam... Życzę samych sukcesów w tym strzelaniu. chyba jakiś wirus waleczny wszystkich zaatakował ja tam się nie poddam No ale żeby Zu jako tarczy używać - no wstydziłabyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale żeby Zu jako tarczy używać - no wstydziłabyś się bo ja wyrodna matka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tak od razu gówniaro.... przecież osiągnęłam dziś pełnoletność Dzięki !!!! to przeciez bylo tak pieszcztliwie. Ciekawe jak Dorcia po transformacji mówi teraz do męza? W ogóle się do niego nie odzywam... Strzelam tylko kochana to ty uważaj bo jak on "czymś" trafnie strzeli to ..... będzie małe bobo I na to liczę to tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale żeby Zu jako tarczy używać - no wstydziłabyś się bo ja wyrodna matka jestem Ale za to jakiej ślicznej Biedroneczki w Kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale żeby Zu jako tarczy używać - no wstydziłabyś się bo ja wyrodna matka jestem Ale za to jakiej ślicznej Biedroneczki w Kropeczki śliczna biedroneczka dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zapraszam do dziennika na ogląd wstępnej koncepcji od archi wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A czemu Ci na tym projekcie jeden pokój wcięło? Cio tam będzie? Podoba mi się zwłaszcza "przedłużenie" wyspy stołem. Nie boisz sie, że za mało masz blatu roboczego? Wasza łazienka - super! Garderoba tylko jak dla mnie trochę mała, ale ja straszny ciuchozbieracz jestem . I co to takie ukośne w gabinecie? Barek? A kiedy góra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tam co wcielo to pokoj dziecinny a docelowo goscinny, wiec projektu nie potrzebuje. Tez sie martwie ze malo blatu, ale w tej wersji i tak jest wiecej niz w jakiejkolwiek innej liczac w mkw Garderobe to tez bym chciala wieksza ale od poczatku wiedzialam ze ciuchy pozasezonowe bede musiala trzymac w piwnicy - jak sie chce miec na parterze i sypialnie i goscinny i gabinet i jeszcze duzy salon to niestety... A to w gabinecie to szezlong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A na gorze oprocz tej lazienki to sa tylko pokoje dziecinne - sie zrobi jak bedzie dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A to w gabinecie to szezlong Aaaaaaaaaaaaa... a obok barek... ... prawidłowa wysokość barku: to wysokość dorosłego mężczyzny na kolanach... to będzie się zgrywał z szezlągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A na gorze oprocz tej lazienki to sa tylko pokoje dziecinne - sie zrobi jak bedzie dla kogo Rób, rób, to Ci moje młode mogę podrzucać puki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts