efilo 14.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 zapłaciłam 11,8 za 38 m3 - całość kosztów razem z pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Myśmy mieli 63m razem z chudym a gruby to był B-25 a nie B-20, ale i tak drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no chudy dużo tańszy baaardzo dużo wam tego wyszło ale ja nie pamiętam ile nam - to co podałam jest za stropa ławy były wylewane rok temu więc nie ma sensu porównywać cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a ja mam nadzieję że nie wyskoczę jak Filip z konopi z pytaniem: Gdzie są drzwi do tej poprawianej łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 One są zaprojektowane jako przesuwne w ścianie do sypialni - dlatego ich prawie nie widać ale nie wiem czy takie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 One są zaprojektowane jako przesuwne w ścianie do sypialni - dlatego ich prawie nie widać ale nie wiem czy takie będą... Ja i tak znajde sobie jakąś dziurke............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 stukpuk Ty faktycznie masz tylko stukanie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 stukpuk Ty faktycznie masz tylko stukanie w głowie Toć ja o zamontowaniu kocich drzwiczek mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 stukpuk Ty faktycznie masz tylko stukanie w głowie Toć ja o zamontowaniu kocich drzwiczek mówie A ja o stukaniu w nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Niezly basen niezły Ty przemyśl to dobrze czy go nie chcesz na stałe Tak zazdrościlam Ci pięknego piachu w wykopach (nie to co moje glińsko ) ale po tak dużych opadach to nawet w piach nie wsiąkło czekam na ciąg dalszy pisz i wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.08.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja już raz oglądałam te zmiany, przemyślałam i zapomniałam napisać. jedyną uwagę jaką mam to to że w takiej wannie jest trochę klaustrofobicznie (miałam tak wbudowaną akurat w hotelu teraz na wczasach) co prawda był jeszcze kawałek ścianki pociągnięty odgradzający ją dodatkowo ale nawet bez tego mogę sobie wyobrazić że mogłoby być trochę to przytłaczające. wanna jest po to żeby sie w niej wyłożyć i zrelaksować. pomyśl jak będziesz się czuła otoczona ścianami z trzech stron. jak ok to namawiaj męża, bo oczywiście w takim wykonaniu łazienka jest ustawniejsza. My też się wcinamy do innego pomieszczenia tyle że z brodzikiem Zgadzam sie z efilo odnosnie tej wanny. Myslalas zeby dac zamiast wanny w ta dziure kibelek i bidet- troche by je rozsunelo i ukrylo (nie bedziesz z wanny na to patrzec)w miejsce kibelka prysznic, a wanne na ta sciane co okno, albo szafa w pokoju goscinnym? pozdrawiam dopadlam kompa goscinnie i musialam zobaczyc co u Ciebie. Wracam za tydzien- mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.08.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Stuki no nie myślałam żeby zakładać kocie drzwiczki, no ale jak masz się nimi przemykać, to stanowczo jest to do rozważenia... Aniu, no niestety moi wykonawcy uporali się z basenem i rozebrali go wiadrami Powklejałam i popisałam (się ) Myszko no nie wiem co z tą wnęką, miałam się umówić z jakimś projektantem wnętrz na "wstępną rozmowę" o wszystkim i niczym i go przy okazji wypytać co on(a) na ten temat myśli, ale miałam mały stresik w pracy ostatnio i czasu nie było A zresztą badam teraz temat rolet podtyknowych (czyli ich być albo nie być ), bo to w pierwszej kolejności musi być postanowione. No i nie mogę znaleźć żadnej fajnej wizualizacji takiego rozwiązania, pojechałam nawet do sklepu, w którym wydawało mi się że coś podobnego widzieliśmy 3 lata temu jak się remontowaliśmy, bez większych nadziei że ekspozycja jest nadal podobna, ale z nadzieją że chociaż ten sklep tam będzie - niestety, teraz tam sprzedają jakieś elektryczne artykuły Zastanawiam się, można też tam wsadzić np. blat z umywalką, albo tylko brodzik, albo rzeczywiście kibel i bidet, tylko wtedy z drugiej strony jak się będzie wchodzić to od razu z widokiem na muszle... NIE WIEM JUŻ SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Temat rolet podtynkowych rozeznałam na etapie projektowania domu. Nawet wybraliśmy model i wiemy jaka będzie grubość skrzynki. Mam nadzieję że do czasu montażu firma nadal będzie istnieć Zdecydowaliśmy się do zamontowania na największych oknach i w pomieszczeniu gdzie będzie kino domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 No się dzieje u Ciebie chłopaki się sprężają ale wniedzielę chyba nie będą musieli polewać bo ma deszcz w calej PL padać specjalnie sprawdzalam bo jak wiesz też jestem zainteresowana polewaniem sobotniego stropu nad garażem podobno ważne są pierwsze dwie godziny w polewaniu bo wtedy jakieś tam istotne wiązania w betonie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Efilo a jaki masz typ rolet? Właśnie o to nam chodzi, żeby wiedzieć o ile podnieść nadproża, a wybór firmy w przyszłym roku, jak będziemy okna wstawiać - w sumie typów rolet jest tylko kilka i kto konkretnie je zamontuje to się już zdecyduje na podstawie nowego castingu Aniu no kurka rurka właśnie sprawdziłam pogodę i ma padać w wawie ale w sobotę W niedzielę też ale mniej... No cóż może panom akurat się przyfarci i wyleją przed deszczem a w ciągu tych dwóch godzin akurat będzie padało Boże jaka ja naiwna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ja nie podnoszę nadproży. skrzynka będzie przyczepiona do nadproża. uznaliśmy że to jest najsensowniejsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam! Niezły basenik Gdyby u mnie tak zalało piwnice, której nie mam to bym młode karpiki wpóścił i awaryjnie moża łowić jak żonka zabroni na rybki wyskoczyć I jeszcze w sprawie "inwestorki na zdjęciu" obiecałem nie świntuszyć do 22 to tylko powiem ,że Cię ładnie wygło Aż miło popatrzeć.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Czemu najsensowniejsze? No ale jak widzę na zdjęciach to nie masz cofniętych ani "odchudzonych" nadproży, to kaseta będzie wystawać? Nie będzie podtynkowa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.08.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Stuki to masz przyjść po 22 i rozwinąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Czemu najsensowniejsze? No ale jak widzę na zdjęciach to nie masz cofniętych ani "odchudzonych" nadproży, to kaseta będzie wystawać? Nie będzie podtynkowa, tak? ano jednak są pocienione, choć może nie widać. kaseta nie będzie wystawać bo ma 16 cm a ocieplenia jest 18 a czemu najsensowniejsze? no bo nie chcieliśmy żeby go było widać a jednocześnie jakoś niekoniecznie chcieliśmy żeby było przez kasetę widać dwór mamy mieć rekuperator i ciężko jest utrzymać nadciśnienie jak w ścianach dziury. nie mówiąc o tym że zimnawo. w związku z tym wszystkie beclever i takie tam odpadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts