Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to w gabinecie to szezlong 8)

Aaaaaaaaaaaaa... 8) a obok barek... 8) ... prawidłowa wysokość barku: to wysokość dorosłego mężczyzny na kolanach... to będzie się zgrywał z szezlągiem. :wink: :D :D

Może sobie nad tym szezlongiem po prostu kranik zainstaluję? I nawet wstawać nie trzeba będzie na te kolana? ;)

Dzień doberek!!!

Przegładałam koncepcję wnetrz i ogolnie suuuuuuuuuuuuuuuuper, ale już ci zazdroszczę wykusza z dużym parapetem (ja zrobiłambym sobie taki przytulaśny z poduchami - moje dziecinne marzenie) - efektowna sprawa !!!

i jaaaaaaaaaaaaaaka wanna - łoł !!!

Ważne że całość tobie się podoba ale mnie też. :D :D :D

Dorcia, ale tak ku przestrodze to może zamasz dane które figuruję na wizualizacji projektu, po co ktos ma cie pózniej odwiedzać i mówić personlanie. :wink:

Kurde ja też nic nie widzę z pracy - to czego mam używać jak fotosik się cwani, a imageshacka nie widać? :roll:

Masz rację Zuza - o ja gupia c. :oops:

głupia - NIE !!!!!!!!!!

może poprstu "Zakręcona jak słoik dżemu" :wink:

- a tak poważnie to pewnie dlatego że byłaś podekscytowana projektem i ten ważny szczegół nie wpadł ci w oko :wink:

ja ic nie widze w tym dzienniczku Dorcia. I co oznacza ze zmywarka w wysokiej zabudowie? :o

Nic nie mogę z tym zrobić bo a. nie mam tych plików przy sobie :roll: b. i tak mi nie działa nic na tym gupim kompie tu w pracy :x

Myszko to znaczy że zmywarka będzie na ścianie od gabinetu, na której będzie zabudowa do sufitu po całości (lodówka, piekarnik, mikrofala, szafa z szufladami) na podniesionej wysokości, tak że jak otworzę zmywarkę to stojąc przy zlewie będę ją miała po prawej stronie na wysokości blatu mniej więcej - tak to sobie wyobrażam. A po lewej śmietnik, bo pod zlewem młynek, więc się segregacja nie zmieści.

Kurde ja też nic nie widzę z pracy - to czego mam używać jak fotosik się cwani, a imageshacka nie widać? :roll:

Masz rację Zuza - o ja gupia c. :oops:

głupia - NIE !!!!!!!!!!

może poprstu "Zakręcona jak słoik dżemu" :wink:

- a tak poważnie to pewnie dlatego że byłaś podekscytowana projektem i ten ważny szczegół nie wpadł ci w oko :wink:

Tak, tak - to na pewno dlatego 8) :D