DorciaIQ 06.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Właśnie o to chodzi Zuza - super ten Smeg a cena powalająca Eeeee to mi się nie zmieści chyba taki szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Projekt fajny ... a w łazience waszej nie będziecie mieli umywalki? czy ja ślepa jestem? Ślepa Jest po prawej od wejścia, za szafką, między szafką a wanną, na ścianie z oknem - już znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Projekt fajny ... a w łazience waszej nie będziecie mieli umywalki? czy ja ślepa jestem? Ślepa Jest po prawej od wejścia, za szafką, między szafką a wanną, na ścianie z oknem - już znalazłaś? duże qadratowe? to ślepa na starość się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia u Ciebie salon jest pod antresolą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kwadratowe. Pod antresolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja też nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorciu a sprawdzaliście wycenę na robociznę do układania dachu z karpiówki i esówki. Bo z tego co wiem to karpiówka jest najdroższa bo sami z niej zrezygnowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja nie dosc ze widze to zajarzyłem która to z pan..monika C hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja nie dosc ze widze to zajarzyłem która to z pan..monika C hihi Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorciu a sprawdzaliście wycenę na robociznę do układania dachu z karpiówki i esówki. Bo z tego co wiem to karpiówka jest najdroższa bo sami z niej zrezygnowaliśmy Wiesz co, nam się nie podoba rzymska (ta taka o przekroju P), chcieliśmy esówkę (taką pełną falę, symetryczną), ale okazuje się że tylko w Creatonie ją robią i kosztuje tyle co karpiówka To ja już wolę karpiówkę, jak i tak muszę zabulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kurna czemu Wy nie widzicie imageshacka???? Wrzucę do jakiejś picasy i link podam, ale to wieczorem dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Okiej ale mi chodzi o samą robociznę za układanie. Za koronkę jeszcze więcej policzą. Mi wszędzie wyceny wychodziły x2 a ułożenie było w łuskę bo koronka droższa. Wiesz nie wiem jak się kładzie esóweczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja nie dosc ze widze to zajarzyłem która to z pan..monika C hihi Ja niooo rrruuudddee stworzenie niiooo..zdaje siem proffda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorciu a sprawdzaliście wycenę na robociznę do układania dachu z karpiówki i esówki. Bo z tego co wiem to karpiówka jest najdroższa bo sami z niej zrezygnowaliśmy Wiesz co, nam się nie podoba rzymska (ta taka o przekroju P), chcieliśmy esówkę (taką pełną falę, symetryczną), ale okazuje się że tylko w Creatonie ją robią i kosztuje tyle co karpiówka To ja już wolę karpiówkę, jak i tak muszę zabulić a wybraliście juz dachówkę i wykonawcę od dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 niooo rrruuudddee stworzenie niiooo..zdaje siem proffda?? rude dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorciu a sprawdzaliście wycenę na robociznę do układania dachu z karpiówki i esówki. Bo z tego co wiem to karpiówka jest najdroższa bo sami z niej zrezygnowaliśmy Wiesz co, nam się nie podoba rzymska (ta taka o przekroju P), chcieliśmy esówkę (taką pełną falę, symetryczną), ale okazuje się że tylko w Creatonie ją robią i kosztuje tyle co karpiówka To ja już wolę karpiówkę, jak i tak muszę zabulić a wybraliście juz dachówkę i wykonawcę od dachu? Prawie... Mamy 3 dobrych dekarzy od karpiówki i musimy się zdecydować a karpiówka na pewno Creaton, ale nie wiem czy angoba czy glazura, bo jak ja chciałam glazurę, to mój Supermen mówił że za bardzo błyszczy, jak obejrzał na żywo błyszczącą, to mówi że angoba za matowa, a mi się z kolei angoba zaczęła bardziej podobać, bo jest bardziej nobliwa moim zdaniem... Więc generalnie musimy z tematem się jeszcze przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kurna czemu Wy nie widzicie imageshacka???? Wrzucę do jakiejś picasy i link podam, ale to wieczorem dopiero A ja cały czas widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a u mnie jest napisane, ze obrazek nie może się wyświetlić bo zawiera błędy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kurna czemu Wy nie widzicie imageshacka???? Wrzucę do jakiejś picasy i link podam, ale to wieczorem dopiero A ja cały czas widzę! ja też widzę - pięknie i wyraźnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a u mnie jest napisane, ze obrazek nie może się wyświetlić bo zawiera błędy dzień dobry Wasze kompy chyba bledy zawieraja Zara bedem w domu to powrzucam jakos inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts