zuznka 06.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 trochę spokojniej http://www.markowydom.pl/data/gfx/pictures/large/1/0/22401_1.jpg a te krzesła to dla obserwatorów dla masażysty żeby sobie odpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wow, no piękności - i jeszcze moje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 natura - dla miłośników drzewahttp://arch.blox.pl/resource/fargone_wooden_bathtub.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czarna elegancja - mnie się podoba http://test.rafiner.pl/items/409/main_thumb/thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Idę stąd, kusisz i kusisz Apetyt rośnie, a ja patrzę ile w kieszeni kasy mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Idę stąd, kusisz i kusisz Apetyt rośnie, a ja patrzę ile w kieszeni kasy mi zostało patrzenie nie kosztuje !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Takie drewniane są fantastyczne ale faktycznie drogie cholernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Idę stąd, kusisz i kusisz Apetyt rośnie, a ja patrzę ile w kieszeni kasy mi zostało patrzenie nie kosztuje !!!!!!!!!!!!!!! kosztuje, moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Idę stąd, kusisz i kusisz Apetyt rośnie, a ja patrzę ile w kieszeni kasy mi zostało patrzenie nie kosztuje !!!!!!!!!!!!!!! kosztuje, moje nerwy nie warto kochana, nie warto - nerwy zachowaj na inne czasy delektuj wzrok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ech...., wygrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ech...., wygrałaś eeeeeeettttttttaaaaaaammmm to tylko dobra rada dla tosianej forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a dziekuje, dziekuje a teraz pa, pa idę się kurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia super z tą wanną na srodku, tez tak chce, tylko chyba miejsca mam mało. Ja oczywiscie wybrałabym wanne czarną, albo drewnianą, hehehehhę A w której szafce ta zmywarka? Stawiam na pierwszą dolną w ciągu wysokich szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Projekt łazienki na górze zajebiaszczy ... ja tez uwielbiam wanny na środku Kuchnia fajnie rozwiązana ... ale czy wyspa nie wchodzi do pokoju/ jadalni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia , czyli nie będziesz miała widoku z wyspy na stół i vice versa , bo tam będzie ta szyba tak? A secundo , przy tym ustawieniu biurka w gabinecie zastanówcie się nad sensownym rozmieszczeniem kabli , bo jak tam postawicie kompa czy telefon , to wam będze wszystko po drugiej stronie zwisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A pani Dobrosia nie spi i jest ... ciesze się, że Cię widze jak Maleństwo? wpadnij do mnie na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia ja wpadam tylko na chwilę bo na razie jeszcze się nie otrząsnełam z zachwytu nad moją umywalką zrób sobie wyspę taką jak u mnie - bez szuflad na samym końcu - będziesz mogła sobie szatkowac patrząc na tv i SIEDZĄC - a tak będziesz stać non stop w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A pani Dobrosia nie spi i jest ... ciesze się, że Cię widze jak Maleństwo? wpadnij do mnie na chwilke Nie spi , nie śpi , przecie to wczesna pora jeszcze jak na mnie JUz do Ciebie wlazłam , co tam się wyprawia Maleństwo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia super z tą wanną na srodku, tez tak chce, tylko chyba miejsca mam mało. Ja oczywiscie wybrałabym wanne czarną, albo drewnianą, hehehehhę A w której szafce ta zmywarka? Stawiam na pierwszą dolną w ciągu wysokich szaf No pewnie że w pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.03.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dorcia , czyli nie będziesz miała widoku z wyspy na stół i vice versa , bo tam będzie ta szyba tak? A secundo , przy tym ustawieniu biurka w gabinecie zastanówcie się nad sensownym rozmieszczeniem kabli , bo jak tam postawicie kompa czy telefon , to wam będze wszystko po drugiej stronie zwisać... Tiaaa no właśnie też o tych kablach pomyślałam - trzeba będzie coś wymyślić z z zamaskowaniem ich, bo biurka standardowo przodem do okna to ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts