Gosiek33 16.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nie no, to fakt że z flegmą byłoby ciężko... A bezkonfliktowego sangwinika odbierałabym pewnie jako niemęsko uległego Czyli jestem skazana na burze... Jak się nie pozabijacie, to się dotrzecie trzeba na kompromisy iść.... czasem Z autopsji to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dorcia - będzie dobrze a zdjęcia normalnie szczena mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.03.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A jak sobie pomyślę że to się nie uśrednia tylko potęguje w dziedziczeniu to jakie będą nasze dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A jak sobie pomyślę że to się nie uśrednia tylko potęguje w dziedziczeniu to jakie będą nasze dzieci? jedyne w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A jak sobie pomyślę że to się nie uśrednia tylko potęguje w dziedziczeniu to jakie będą nasze dzieci? To się teraz nazywa ADHD i bardzo w szkole ułatwia życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 My dwa choleryki som a dziecko nieśmiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.03.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A jak sobie pomyślę że to się nie uśrednia tylko potęguje w dziedziczeniu to jakie będą nasze dzieci? To się teraz nazywa ADHD i bardzo w szkole ułatwia życie... Proszę Cię - mój bratanek cioteczny (?) ma ADHD i ja dziękuję za takiego gnojka Gosia a ile ma lat, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.03.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zresztą ja też w sumie jestem nieśmiała... To się nie wyklucza z cholerycznością, stwierdzam stanowczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 właśnie w samodzielność wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No bo niby jedno drugiego nie wyklucza A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dziewczynki a wiecie że nasz Rząd zrefundował leki na ADHD, więc rodzice takich "wulkanów" mogą mieć odrobinę spokoju i pełniejszą kieszeń. taka dygresja na temat ADHD Dorcia - twoje dziecię napewno będzie cudne !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tak na marginesie, czy już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 16.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ale zazdraszczam tych nart ... ale zazdraszczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.03.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No bo niby jedno drugiego nie wyklucza A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową No ja nie wiem czy atak śmiechu z mojej strony nie spowodowałby jeszcze większych gromów z drugiej... A na razie nic - snujemy plany... I trenujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 cześć piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.03.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 tu mnie juz troche tysz nie byłok..withanko nocne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dobrze, Dorcia, że Ci przeszło Niedługo wiosna, więc nie będziemy miały głupich myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i191.photobucket.com/albums/z124/cc2742/Good%20Morning/coffeecup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No bo niby jedno drugiego nie wyklucza A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową No ja nie wiem czy atak śmiechu z mojej strony nie spowodowałby jeszcze większych gromów z drugiej... A na razie nic - snujemy plany... I trenujemy Dieńdoberek oooo jak tranujecie to znaczy nie jest tak źle no to owocnych treningów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dobrze, Dorcia, że Ci przeszło Niedługo wiosna, więc nie będziemy miały głupich myśli no ja bym tutaj nie przesadzała.... mnie na ten przykład właśnie wiosną z lekka odbija palma szaleństwa dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts