Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak sobie pomyślę że to się nie uśrednia tylko potęguje w dziedziczeniu to jakie będą nasze dzieci? :o :o :o

:lol:

To się teraz nazywa ADHD i bardzo w szkole ułatwia życie... :wink: :lol: :lol:

Proszę Cię - mój bratanek cioteczny (?) ma ADHD i ja dziękuję za takiego gnojka :roll:

Gosia a ile ma lat, hę?

No bo niby jedno drugiego nie wyklucza :wink:

A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko :wink: Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co 8)

Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową :lol:

No bo niby jedno drugiego nie wyklucza :wink:

A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko :wink: Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co 8)

Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową :lol:

No ja nie wiem czy atak śmiechu z mojej strony nie spowodowałby jeszcze większych gromów z drugiej... :-?

A na razie nic - snujemy plany... :lol:

I trenujemy 8)

No bo niby jedno drugiego nie wyklucza

A tak serio jedno przynajmniej musi być ,,mądrzejsze" w takim związku, choć bywa ciężko Czasem jak się da lepiej przemilczeć, wyjść na spacer albo co

Kiedyś usłyszałam, czy przeczytałam: spróbuj pokłócić się twarzą w twarz, tak blisko - ja próbowałam i rozwaliło mnie, dostałam takiego ataku śmiechu, że rozładowało to całą chmurę burzową

No ja nie wiem czy atak śmiechu z mojej strony nie spowodowałby jeszcze większych gromów z drugiej...

A na razie nic - snujemy plany...

I trenujemy

Dieńdoberek :D

oooo jak tranujecie to znaczy nie jest tak źle :lol:

no to owocnych treningów :lol: :lol: