DorciaIQ 21.03.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dorcia lubi mocne uderzenie, raz a porządnie Mój mąż Ci to mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No rewelacja!!! WIOSNA !!! Marzanna utopiona??? A dopiero co oglądając Twoje zajebiste wizualki sobie myślałam, że czas zmienić tytuł dzienniczka, bo nie wszyscy architekci okazali się niekompetentni... KOMINKA GRATULUJĘ, MĄDREGO MAŁŻA TAKŻE !!! I OKIEN TEŻ!!!!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 a ja odrazu mowilam o szprosie poziomym. Duzo sie tu dzisiaj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witanko Szaro i minimalistycznie ???? ale zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kurka rasia no i gdzie ta wiosna? A z tymi szprosami to problem jest teraz taki, że spodobały nam się te okna z poziomymi ale zewnętrznymi, konkretnie takimi nakładkami, jakie robi Urzędowski. Nie wiem czy inne firmy też takie mają, nie spotkałam się. A Urzędowski a. nie podoba nam się, bo ze WSZYSTKICH firm, które oglądaliśmy są najbardziej niechlujne, a w białym to jest WYJĄTKOWO ważne; b. takie szprosy są ponad 4x droższe niż wewnętrzne: 4.8 tys. vs 21!!!! Dużo ludzi takie ma wprawdzie, ale wyobrażacie sobie dać ponad 20 koła za same szprosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dajcie fotki ze szprosami bo ja tysz się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kurka rasia no i gdzie ta wiosna? A z tymi szprosami to problem jest teraz taki, że spodobały nam się te okna z poziomymi ale zewnętrznymi, konkretnie takimi nakładkami, jakie robi Urzędowski. Nie wiem czy inne firmy też takie mają, nie spotkałam się. A Urzędowski a. nie podoba nam się, bo ze WSZYSTKICH firm, które oglądaliśmy są najbardziej niechlujne, a w białym to jest WYJĄTKOWO ważne; b. takie szprosy są ponad 4x droższe niż wewnętrzne: 4.8 tys. vs 21!!!! Dużo ludzi takie ma wprawdzie, ale wyobrażacie sobie dać ponad 20 koła za same szprosy? trochę dużo ja bym tyle nie dała napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kurka rasia no i gdzie ta wiosna? A z tymi szprosami to problem jest teraz taki, że spodobały nam się te okna z poziomymi ale zewnętrznymi, konkretnie takimi nakładkami, jakie robi Urzędowski. Nie wiem czy inne firmy też takie mają, nie spotkałam się. A Urzędowski a. nie podoba nam się, bo ze WSZYSTKICH firm, które oglądaliśmy są najbardziej niechlujne, a w białym to jest WYJĄTKOWO ważne; b. takie szprosy są ponad 4x droższe niż wewnętrzne: 4.8 tys. vs 21!!!! Dużo ludzi takie ma wprawdzie, ale wyobrażacie sobie dać ponad 20 koła za same szprosy? :o nieeeee, nie wyobrażąm sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No właśnie... Ale do drewnianych okien te plastikowe międzyszybówki to gupio wyglądają A zewnętrzne to samobój, którego sobie nie strzelę Wrzucę fotki wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Te szprosy widialam u wiktorczyka, wydaje mi sie, ze sporo firm ma takie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Never heard of - no to mam kolejne zadanie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no właśnie, patrzyłaś na cennik w innych firmach? Myślę, że powinno być dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Oj jak dobrze mam, że się ze szprosów wyleczyłam i już mnie nie nęcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja kiedys zachorowalam na okiennice ale wycena mnie wyleczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no właśnie, patrzyłaś na cennik w innych firmach? Myślę, że powinno być dużo taniej Z wycen, które dostałam do tej pory (Pozbud, Stolbud, Adpol, Sokółka, Gebauer) Urzędowski jest najtańszy... I wygląda najbadziewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kurka rasia no i gdzie ta wiosna? A z tymi szprosami to problem jest teraz taki, że spodobały nam się te okna z poziomymi ale zewnętrznymi, konkretnie takimi nakładkami, jakie robi Urzędowski. Nie wiem czy inne firmy też takie mają, nie spotkałam się. A Urzędowski a. nie podoba nam się, bo ze WSZYSTKICH firm, które oglądaliśmy są najbardziej niechlujne, a w białym to jest WYJĄTKOWO ważne; b. takie szprosy są ponad 4x droższe niż wewnętrzne: 4.8 tys. vs 21!!!! Dużo ludzi takie ma wprawdzie, ale wyobrażacie sobie dać ponad 20 koła za same szprosy? Dorcia postaw na okna energooszczene. Nie krój powierzchni szprosami, ktore osłabiają termicznie okno. Popatrz Kruela ma dom z tej samej stajni a zdecydowała sie jednak na okna bez szprych. Ja przeciez tez mialam na swoich oknach conieco, ale teraz jak sobie pomysle i ladnym oknie z widokiem na swiat i bez kratek. Przełknij to w koncu. Mowie Ci bylabys ostatecznie zadowolona - zwłaszcza jesli w chalupie ma byc minimalistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Myyyysia no mowilam Ci ze bez szprosow odpadaja i koniec! I nie przesadzajmy z tymi mostkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka Dorcia my też przechodzimy dylematy szprosowe, tylko że w PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka Dorcia my też przechodzimy dylematy szprosowe, tylko że w PCV to ja dobijam do klubu dylematyczno-szprosowego i ja napewno w PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dorcia, widzę, że mamy takie same dylematy. My również chcemy okna drewniane z poprzecznymi szprosami. Na te szprosy to uparł się mój mąż, bo dla mnie mogłyby być bez. Jednak ok 20 tyś za same szprosy, to jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts