zuznka 24.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dorcia, widzę, że mamy takie same dylematy. My również chcemy okna drewniane z poprzecznymi szprosami. Na te szprosy to uparł się mój mąż, bo dla mnie mogłyby być bez. Jednak ok 20 tyś za same szprosy, to jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dorcia nie ma dylematu - chce szprosy i już! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka Dorcia my też przechodzimy dylematy szprosowe, tylko że w PCV to ja dobijam do klubu dylematyczno-szprosowego i ja napewno w PCV ja tam dylematu nie miałam. Wszędzie naokoło okna bez szprosów, każde takie do siebie podobne... No to ja na przekór.. to co, że PCV, każdy się ceni po swojemu Ja lubię moje szprosiki Dorcia, a patrzyłaś na OknoPlast? Ja mam od nich okna, jestem zadowolona, cen nie maja z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Oknoplast jest super, nawet robiliśmy tam wycenę, tylko że ja chcę białe.... I też byłam przekonana że PCV, bo po co bulić za drewno, ale wydawało mi się jakoś tak - zupełnie nie wiem czemu - że dzisiaj umieją robić ładniejsze białe pcv niż kiedyś, a tu duuuuupa - są okropne... A ponieważ tylko białe nam pasują do elewacji i to nie podlega dyskusji (tak samo jak obecność szprosów ) to wyszły drewniane... I nawet nie są o tyle droższe od pcv, co myśleliśmy, a białe pcv są dużo tańsze niż kolorowe, natomiast drewniane białe i kolorowe kosztują tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja mam białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Każdy ma hopla na pkt czego innego - jedni muszą mieć mnóstwo kamienia na kominku, inni koniecznie sprzęt Miele albo sanitariaty V&B, a ja mam bzika na punkcie okien i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Chcialabym jednak zauwazyc, ze swojego pierwszego bzika juz zakopalam w czelusciach pokoju pt. Marzenia Niezrealizowane i nie bede miala sbs Wiec AIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dorcia czy Ty wciąż szukasz rolet do okien z łukiem ? bo znalazłam takie cos http://www.zfe-ziegel.com/products.php nadproża do okien nie wiem czy się przyda, ale może .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wooooow Nitu, zajebiste to jest! Wprawdzie na razie zrezygnowaliśmy z rolet ale jeszcze do decyzji ostatecznej kawałek czasu, to się może przydać! Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No małż się generalnie zainteresował Ma jutro tam dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ...nooo to cieszę się , że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Okna, dachy, okna, dachy... No i okazuje się, że taka piękna prawdziwa esówka (a nie udająca esówkę rzymska, która nie ma pełnej fali tylko P w przekroju) to jest prawie taka droga jak karpiówka Dostaliśmy wyceny w macie, ale jakbyśmy chcieli jakieś angoby (a byśmy chcieli) to wychodzi cena karpiówki... Więc już chyba wiem co będzie co do dachówki - jeżeli jeszcze nie wybraliście to polecam vario zwilling z meyer holsena -czerń tytanowa lub grafit Szukaliśmy esówki baaardzo długo i ta dachówka nas oczarowała.... na wysokość jest mniejsza od zwykłej za to szersza (podwójna). Jakość rewelacyjna - równiutka i bardzo twarda. Zdjęcia dachu mogę przesłać na miala - kontakt na priw. pozdrawiam Browar http://forum.muratordom.pl/uzytkownik54487.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nioo dorcia sooory ale jakos albo jaks liczba jest powiadomien albo co..nie dostafołek.. witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 witam się i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Okna, dachy, okna, dachy... No i okazuje się, że taka piękna prawdziwa esówka (a nie udająca esówkę rzymska, która nie ma pełnej fali tylko P w przekroju) to jest prawie taka droga jak karpiówka Dostaliśmy wyceny w macie, ale jakbyśmy chcieli jakieś angoby (a byśmy chcieli) to wychodzi cena karpiówki... Więc już chyba wiem co będzie co do dachówki - jeżeli jeszcze nie wybraliście to polecam vario zwilling z meyer holsena -czerń tytanowa lub grafit Szukaliśmy esówki baaardzo długo i ta dachówka nas oczarowała.... na wysokość jest mniejsza od zwykłej za to szersza (podwójna). Jakość rewelacyjna - równiutka i bardzo twarda. Zdjęcia dachu mogę przesłać na miala - kontakt na priw. pozdrawiam Browar Widzieliśmy esówkę M-H i w ogóle to super firma, ale ta dachówka jest dość niewielka, a wydaje nam się że na naszym dużym dachu pasowałaby bardziej większa. Zresztą i tak już stanęło na karpiówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nioo dorcia sooory ale jakos albo jaks liczba jest powiadomien albo co..nie dostafołek.. witam.. Duszku, nie to żebym za Tobą nie tęskniła , ale nie przejmuj się tak, jesteś rozgrzeszony - hmmmm czy ducha można rozgrzeszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 25.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wooooow Nitu, zajebiste to jest! Wprawdzie na razie zrezygnowaliśmy z rolet ale jeszcze do decyzji ostatecznej kawałek czasu, to się może przydać! Dzięki Kochana Mocne słowa.....ale rozwiązanie też mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Wooooow Nitu, zajebiste to jest! Wprawdzie na razie zrezygnowaliśmy z rolet ale jeszcze do decyzji ostatecznej kawałek czasu, to się może przydać! Dzięki Kochana Mocne słowa.....ale rozwiązanie też mocne Tak mocne, że aż poprawiarkę forumową przebiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dorcia specjalnie dla Ciebie z mojego ogródka Azalia czerwona aby Ci do kuchni pasowała http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_3786.jpg Mam nadzieję, że znajdziesz miejsce dla takiej u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Och, kochana dzięki, śliczna jest A jakichś szarych kwiatów do tego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts