Kruela 26.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Proszę bardzo ... Tawuła szara która naprawdę jest biała ale jak ją trochę zakurzysz będzie jak znalazł http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/tawua.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jak sobie walnę biało-czerwony ogród, to sobie o mnie pomyślą że jakaś pomylona patriotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hehe moze indonezji albo monako??witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie posądzałabym moich sąsiadów o tak szerokie horyzonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jakie zas szerokie horyzonty trzeba miec w wawie zeby wiedziec jakie kraje maja zblizone barwy narodowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 super te wizualizacje i w jakim to programie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jakie zas szerokie horyzonty trzeba miec w wawie zeby wiedziec jakie kraje maja zblizone barwy narodowe?? Mam na myśli to, czego uczą lekarzy podobno: jak słyszysz tętent, to nie myśl o zebrach, tylko o koniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 super te wizualizacje i w jakim to programie? A dziękuję W Archicadzie. I te moje nieudolne i te projektantek udolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Helloł Ja tam love swoje szprosiki - mam bo zawsze o nich marzyłam. No i SBS też nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dorcia jak chodzicie w tej chwili po domku, to masz wrażenie, że Wasz domek jest bardzo duży? ... zastanawiam się , czy wszystkie Szewczyki sa przestronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dorcia jak chodzicie w tej chwili po domku, to masz wrażenie, że Wasz domek jest bardzo duży? ... zastanawiam się , czy wszystkie Szewczyki sa przestronne No nasz nie dość że ma powiększony salon z 30 do 40m, to jeszcze podniesioną ściankę kolankową, co dało kilkadziesiąt dodatkowych mkw podłogi na górze i jeszcze jest pokój nad garażem 40m, którego miało nie być no i piwnica 120m, której nie było w projekcie, więc tak, jest CHOLERNIE duży Jedyne co mi nie pasi, to że wszystko jest wielkie (a pokoje dzieci to normalnie czad), a nasza sypialenka taka tycia i kuchnia też nieduża i pokój gościnny jakieś śmieszne 12m ma czy coś takiego Pocieszam się, że dzieci to mają sypialnie+salon+gabinet w jednym, a my w sypialni mamy tylko sypialnię i nie będziemy tam przebywać w ciągu dnia, a pokój gościnny w końcu jest gościnny tylko... Mój gabinet duży być nie musi, a kuchnia połączona ze sporą jadalnią i dużym salonem tak chyba nie razi tyciością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 ... razić tyciością bardzo fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 To wyrazenie wbrew pozorom nie wiaze sie z mym slusznym wzrostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 super te wizualizacje i w jakim to programie? A dziękuję W Archicadzie. I te moje nieudolne i te projektantek udolne super naprawde. nie lubie szarości a ta kuchnia- bajka. powiedz mi droga jest taka praca architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dorcia ja mam do kupy salon+jadalnia+kuchnia jak ty salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.03.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 super te wizualizacje i w jakim to programie? A dziękuję W Archicadzie. I te moje nieudolne i te projektantek udolne super naprawde. nie lubie szarości a ta kuchnia- bajka. powiedz mi droga jest taka praca architekta? 80-100 zł/mkw przy powierzchni projektowanej ponad 100m (my się dogadaliśmy na 87,5 , w tym są 3 latania po sklepach i 10 nadzorów autorskich, za każdy dodatkowy 100 zł. Drogo? Tanio? Nie wiem - obiektywnie to trochę kasy, ale w stosunku do wszystkich kosztów budowy domu, to IMHO naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 28.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 super te wizualizacje i w jakim to programie? A dziękuję W Archicadzie. I te moje nieudolne i te projektantek udolne super naprawde. nie lubie szarości a ta kuchnia- bajka. powiedz mi droga jest taka praca architekta? 80-100 zł/mkw przy powierzchni projektowanej ponad 100m (my się dogadaliśmy na 87,5 , w tym są 3 latania po sklepach i 10 nadzorów autorskich, za każdy dodatkowy 100 zł. Drogo? Tanio? Nie wiem - obiektywnie to trochę kasy, ale w stosunku do wszystkich kosztów budowy domu, to IMHO naprawdę warto. niestety dla mnie sporo. wiec moze chociaz tylko kuchnie by mi ktoś pomógł zrobić. my max do 200 tys chcemy sie wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.03.2009 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Kuchnia to luzik - dostaniesz projekt w cenie mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 29.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Kuchnia to luzik - dostaniesz projekt w cenie mebli widze że fajna babka z ciebie powodzenia naprawde szczerze życze Wam wszystkiego dobrego! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts