DorciaIQ 23.08.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 nie widzę wszystkich obrazków Rzeczywiście u mnie też przestały się wyświetlać - poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Same kobitki w tym twoim dzienniku!!!!!! Jak w raju Czekamy na kolejne fotki inwestorki!!!!!!! Nie żeby ja specjalnie czekał........................ Stuki, Ty nasz rodzynku Miód lejesz na moje uszy......... A gdzie reszta dziewczyn? Jak ja jestem w formie to nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.08.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Same kobitki w tym twoim dzienniku!!!!!! Jak w raju Czekamy na kolejne fotki inwestorki!!!!!!! Nie żeby ja specjalnie czekał........................ Stuki, Ty nasz rodzynku Miód lejesz na moje uszy......... A gdzie reszta dziewczyn? Jak ja jestem w formie to nie ma nikogo Czekamy wszystkie z zapartym tchem na to co masz do powiedzenia o 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cześć Dorcia Dzienniczek super Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za dalsze postepy Będe zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.08.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cześć Dorcia Dzienniczek super Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za dalsze postepy Będe zaglądać Witam w moich skromnych piwnicznych na razie progach i bardzo się cieszę że będziesz zaglądać (może mi troszkę skapnie tej Twojej obfitości komentarzowej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Cześć Dorcia Dzienniczek super Jestem pod wrażeniem i trzymam kciuki za dalsze postepy Będe zaglądać Witam w moich skromnych piwnicznych na razie progach i bardzo się cieszę że będziesz zaglądać (może mi troszkę skapnie tej Twojej obfitości komentarzowej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Zapraszam wszystkie atrakcyjne kobiety do odwiedzania DORCI dziennika i komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Może to dobrze że nie zalewali na chybcika dokładnie wszystko zrobią bez ciśnienia niepotrzebnego w końcu to kawał stropu jest a Ty widzę jeszcze słabo zahartowana jesteś kochana w tym że budowlańcy się w sobotę zwijają przed 14.00 a w poniedziałek nie pojawiają się przed 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.08.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Na szczęście (odpukać ) moi mnie nie hartują jak na razie przynajmniej A dziś też się nie udało - będą lać jutro koło południa (a w każdym razie taki jest plan ) Gratuluję za to Twojego stropu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Na szczęście (odpukać ) moi mnie nie hartują jak na razie przynajmniej A dziś też się nie udało - będą lać jutro koło południa (a w każdym razie taki jest plan ) Gratuluję za to Twojego stropu!!! dzięki dzięki no i do jutrzejszego zalewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dorcia hurra hurra wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 DorciaIQ normalnie mnie przegonisz , Dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i ja gratuluję niezlych przystojniakow masz na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Hehehe dziewczyny ależ spuchłam z dumy od tych pochwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ty lepiej nie puchnij bo się na drabinę nie zmieścisz a powiem Ci że u mnie też się ruszyło z czego jestem taka happy że od rana do nocy banan mi z ust nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Hihi jak przyszłam dziś z małżem oglądać to mieliśmy takie uśmiechy naokoło głowy, że aż się z nas panowie śmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i ja gratuluję niezlych przystojniakow masz na tej budowie Skoro o przystojniakach to prezentuję moje ulubione zdjęcie cnotki niewydymki http://img60.imageshack.us/img60/8749/hpim2338zs8.jpg Koleś chyba 20 lat nie ma, zawsze jak przychodzę to się czerwieni i udaje że na mnie nie patrzy, a wszyscy się z niego śmieją że jest taki wysoki, że nie potrzebują rusztowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no nieźle a jak jeszcze zobaczy swoje zdjęcie w pamiętniczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 widzę że 22 wybiła koty wychodzą z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts