zuznka 01.04.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Oooo jakie pyszne truskawy Dzien dobry, dzis jest piekny dzien, a po poludniu spotkanie z Paniami Archi hihi To wieczorkiem na spowiedź zapraszam powszechną na FM - rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam się słonecznie Melduję, że wedle obietnicy gwizdnęłam spis roślinek ze zdjęciami do mojego dzienniczka Uprzejmie przypominam Gospodyni o niedzieli Cierpliwie czekam na raport dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dorcia ... a ja ze stułą siedzę i czekam na tę spowiedź rzecz jasna ... a tu cisza ... jak to spotkanie ... hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dorcia - z wypiekami na twarzy czytam Twój dziennik i postępy na budowie. Roślinki są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dorcia - z wypiekami na twarzy czytam Twój dziennik i postępy na budowie. Roślinki są cudowne A czytajac teraz dziennik Zuzanki - okazało się że jesteśmy prawie sąsiadkami - ponieważ ja jestem z PRuszkowa i będę sie budowała w Pruszkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Oooo , to witam przyszła sąsiadkę My budowac się będziemy koło Milanówka , a tuż obok jest wybudowana Edmar Cześć dziewczyny CO z tą spowiedzią? chyba Dorcia jakieś grzeszki ma na koncie , skoro się do niej tak nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek widzę, że spowiedź się jeszcze nie odbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ojejku sorki dziewczyny, ale wróciliśmy wczoraj późno i nie miałam siły klikać Wybaczycie mi??? Dziś na pewno wkleję, bo nigdzie się nie wybieram (nawet zakupy zamówię do domu ) i będę dłubać się z picasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dorcia - z wypiekami na twarzy czytam Twój dziennik i postępy na budowie. Roślinki są cudowne A czytajac teraz dziennik Zuzanki - okazało się że jesteśmy prawie sąsiadkami - ponieważ ja jestem z PRuszkowa i będę sie budowała w Pruszkowie Witam przyszłą sąsiądkę A kiedy startujesz z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 doberek !!! Dorcie ty walnij kawe i wklejaj co tam masz, bo my spac nie mogłyśmy z ciekawości http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 doberek !!! Dorcie ty walnij kawe i wklejaj co tam masz, bo my spac nie mogłyśmy z ciekawości http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg Z tym panem na kawę i pod wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 doberek !!! Dorcie ty walnij kawe i wklejaj co tam masz, bo my spac nie mogłyśmy z ciekawości http://republika.pl/blog_dc_4167499/5770825/tr/kawa.jpg Z tym panem na kawę i pod wodą szkoda go moczyć lekko zwilżyć wystraczy trzeba go pielegnoać zeby na długo straczył taki potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dorcia, ja też czekam na spowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konwalia_majowa 02.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Zupełnie przypadkiem i z czystej ciekawości trafiłam na Twój dziennik DorciaIQ... i to od razu na ostatnią stronę Przyszłam więc się przywitać w to Prima Aprilisowe popołudnie i dać znać, że mnie też wciągnął Twój spis roślin. To są "moje" rośliny! Kropka w kropkę też takie chce u siebie zagospodarować Mam już trochę, 500 szt iglaków, brzozy, jarzębiny, wierzby i kilka innych drzew... a jeszcze wiele innych chcę mieć... Pozdrawiam Ooo witam kolejnego Kwiatuszka w moich komentsach Ależ Ty musisz mieć hektary, skoro aż 500 iglaków Hektary to może nie... Ale zaszaleliśmy i mamy 1/3 ha (jest gdzie się pokręcić wokół domu A te 500 iglaków poszło wokół ogrodzenia, no i mamy też kilka innych roślinek, bo lubię mieć zimą też troszkę zieleni przy domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konwalia_majowa 02.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I witam wszystkich w samo południe niemalże... Wiosna w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ale ładny pan. W zasadzie to takiego ekspresu do kawy to chetnie bym pozyczyla, choc moj robot przy tym to taki słabawy jest deczko Dorcia odezwij sie Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I witam wszystkich w samo południe niemalże... Wiosna w końcu nareszcie !!!!!!!!!!!!!! i jakie piekne słońce !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ale ładny pan. W zasadzie to takiego ekspresu do kawy to chetnie bym pozyczyla, choc moj robot przy tym to taki słabawy jest deczko Dorcia odezwij sie Słoneczko Mysia - nie wybrzydzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ale ładny pan. W zasadzie to takiego ekspresu do kawy to chetnie bym pozyczyla, choc moj robot przy tym to taki słabawy jest deczko Dorcia odezwij sie Słoneczko Mysia - nie wybrzydzaj mi się podoba, nie wybrzydzam BIORĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts