DorciaIQ 03.04.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wtrącę swoje trzy grosze w dziale przemyśleń ogrodowych rozumiem, że teren masz duży bo tak obszerny przegląd roślin zapodałaś, że hej Klon jesionolistny - to zależy jaka odmiana, ale generalnie nie polecam strasznie śmieci dużo małych liści i nasion, chyba że części nie zamierzasz grabić Fiołek afrykański - rozumiem że to żart 1600m ale myślę że aż tyle nie ma coby się nie zmieściło - w sumie głównie to małe roślinki No liście to na pewno będę grabić, bo nie mam zamiaru mieć samych iglaków Fiołek - żart, trafiłam na fotkę i się mi spodobała, ale pojęcia nie mam czy to u nas do kupienia i do przeżycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Tamte schody bardziej mi sie podobały. Kurde wyglądały tak inaczej bogaciej . Ale wiadomo , że to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. Ale bogaciej wyglądała barierka czy same schody takie z trepów? Dzięki za kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry ... a ja wczoraj w tym konfesjonale co to Dobrosia przytargała ... usnęłam czekając na spowiedziaków ... a tu stuły wszystkie rabnięte i jak mam rozgrzeszenie teraz zapodać i w co tu całować ... chyba musze kawę wypić, bo mi się oko nie chce obudzić Oj tam, aż tak późno nie było... Kawusia już przyniesiona przez amazonkę - tzn tak twierdzi, nie wiem, bo mi się dziś fotki nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia ta poprzednia wersjia z tym pionowym czymś A kawusi zdjęcie było i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia ta poprzednia wersjia z tym pionowym czymś A kawusi zdjęcie było i jest No właśnie a to pionowe coś się małżowi nie podoba łeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia ta poprzednia wersjia z tym pionowym czymś A kawusi zdjęcie było i jest No właśnie a to pionowe coś się małżowi nie podoba łeeeeeeee No powiem ci szczerze, że budowa to niezły sprawdzian dla dwojga ludzi. my na tym etepie czyli zerowym róznimy sie na każdym kroku . Musimy nauczyc sie kompromisu, ale to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja to mam nawet takie powiedzonko na tą okazję: chcesz się rozwieść - zacznij budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja to mam nawet takie powiedzonko na tą okazję: chcesz się rozwieść - zacznij budowę. Ale ja nie chcę, chcę tylko fajną barierkę A małż twierdzi, że skoro mi ustąpił z kominkiem, to ja jemu z barierką... Muszę mu wcisnąć że mi się nie podoba wersja ciepła wc-tu i się zgodzę na nią jak barierkę łyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czesc Dorcia, tamte barierki przy schodach bardziej mi sie podobały, ale teraz lustro w przedpokoju wygląda z kolei lepiej. Ja bym u ciebie szła w pionowe pasy , bo przestrzenie masz w przedpokoju duze a wysokosc podstawowa nie jest jakas zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 O i to jest merytoryczny argument który z pewnością zostanie skrupulatnie i doszczętnie wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 duzy pokoj w tamtej wersji tez podobał mi sie bardziej. Byl stonowany i dobry do wypoczynku, a zaakcentowane bylo tylko tyle co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Barierka fajniejsza ta pionowa, ta pozioma to rewelacyjne schodki dla dzieci. Lazienka ta chlodna superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dokładnie tak samo uważam - ta barierka jest niebezpieczna. jakby się nie chciał zgodzić na pionowe to może szklane? nie mówiąc o tym że po prostu mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja to mam nawet takie powiedzonko na tą okazję: chcesz się rozwieść - zacznij budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A między pionowymi linkami się nie prześlizgnie dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Musza byc tak rozstawione, zbey sie nie przeslizgnela. Nietsety trzeba nie tylko myslec o tym zeby wszytsko super wygladalo ale tez o bezpieczenstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja uważam tak, zabrzmi to okrutnie choć sama jestem mamą, dzidzia za 2-3 lata nie będzie już taka małą dzidzia, schody sa na lata. wiec ja bym sugerowała się bardziej wyglądem estetyka i tym ze się podobają , schody przed dzidzia można odrodzić barierka. Nie ustrzeżemy dzieci przed całym złem-wiem można choć trochę starać sie je chronić ale nie dajmy sie zwariować,nikt nie puszcza dzieci schodach po domu, szczególnie maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No ja też tak myślę, szczególnie po schodach same latać nie będą, ale ich pokoje są na górze, a tam jest antresola... Nie będę przecież na noc zamykać ich na klucz, a pomysłowość chyba się nie kończy w wieku lat 2, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja uważam tak, zabrzmi to okrutnie choć sama jestem mamą, dzidzia za 2-3 lata nie będzie już taka małą dzidzia, schody sa na lata. wiec ja bym sugerowała się bardziej wyglądem estetyka i tym ze się podobają , schody przed dzidzia można odrodzić barierka. Nie ustrzeżemy dzieci przed całym złem-wiem można choć trochę starać sie je chronić ale nie dajmy sie zwariować,nikt nie puszcza dzieci schodach po domu, szczególnie maluchów. Nie czarujmy się tez, to dopiero 3-4 latki zaczynaja zabawy na poręczach i barierkach, dwuletnim maluchom lątwo sie zastawia wejscie na schody. Z kolei za czteroletnim dzieckiem nie lata sie juz po domu, bo by czlowiek zwariował i sam nic nigdy nie zrobil oprócz pilnowania nielota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No ja też tak myślę, szczególnie po schodach same latać nie będą, ale ich pokoje są na górze, a tam jest antresola... Nie będę przecież na noc zamykać ich na klucz, a pomysłowość chyba się nie kończy w wieku lat 2, nie? to tez zalezy od dziecka i temperamentu. ie chodzi mi o zamykanie ich na klucz Masz trudny orzech do zgryzienia http://img6.imageshack.us/img6/7871/1tile.jpg Nie da sie upilnowąc dziecka w najbardziej bezpiecznym pomieszczeniu. a ja juz widze jak moja gnidka wspina sie po tych poziomych balustradach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts