DorciaIQ 03.04.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ojejku podłączę barierkę na antresoli do prądu i będzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ojejku podłączę barierkę na antresoli do prądu i będzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No elektryczny pastuch to dobre rozwiazanie Popieram, ze fantazja dzieci nie konczy sie w wieku 2 lat. Nie chodzi o te barierki na schodach bo to nie problem, choc moje sie wspinalo po barierce od zewnatrz, bardziej o barierke na antresoli wlasnie, tego nie odgrodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czyli co, lepiej gęste i pionowe linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czyli co, lepiej gęste i pionowe linki? ja tak uwazam. ja juz widze jak kacper wspina sie po barierkach i leci w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie wiem czy linki, nie wiem czy one sie nie wyginaja, moze jakis cieniutkie preciki?? Albo szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 To pręciki. Szkło mi się nie podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia powiem ci tak Mój Kondzio to między te linki by się już pchał na barierki by właził taki jest okrutnik. Co do kominka jeszcze - jakby ten normalny panoramiczny na szaro pacnąć tak jak narożny to by było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 E nie no panoramiczny został zdyskwalifikowany To co mam robić - dzieci nie płodzić czy dom zburzyć, bo na tę antresolę to nic nie pomoże, a jak dziecko pełne inwencji to i po szkle wlezie albo zbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wiem! Siatkę sobie taką podwieszę pod antresolą jak pod wyciągami krzesełkowymi na końcu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia, zrób barierkę z pionowymi gęsto ustawionym pręcikami. Wtedy dziecko nie będzie się miało jak wspinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Moje młodsze dziecię po pionowych barierkach również chodziło ;0 i to jak miał 1,5 roku. Dorcia na dzieci nie ma sposobu Urządzajcie dom dla siebie a przed dziećmi będziecie zabezpieczać w zależności od ich inwencji twórczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wtrącę swoje trzy grosze w dziale przemyśleń ogrodowych rozumiem, że teren masz duży bo tak obszerny przegląd roślin zapodałaś, że hej Klon jesionolistny - to zależy jaka odmiana, ale generalnie nie polecam strasznie śmieci dużo małych liści i nasion, chyba że części nie zamierzasz grabić Fiołek afrykański - rozumiem że to żart 1600m ale myślę że aż tyle nie ma coby się nie zmieściło - w sumie głównie to małe roślinki No liście to na pewno będę grabić, bo nie mam zamiaru mieć samych iglaków Fiołek - żart, trafiłam na fotkę i się mi spodobała, ale pojęcia nie mam czy to u nas do kupienia i do przeżycia... Jasne że do kupienia w całym mnóstwie odmian, jedne piękniejsze od drugich, jest to jednak roślinka doniczkowa http://www.swiatkwiatow.pl/fiolek-afrykanski-fiolek-domowy-saintpaulia-sepolia-id475.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Słonecznego dnia http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/brzoskwinia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Uuuch zarobiona jestem Popsuli mi debile skrzynke pocztowa w pracy i jeszcze sie nauczyli blokowac poczte wp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Uuuch zarobiona jestem Popsuli mi debile skrzynke pocztowa w pracy i jeszcze sie nauczyli blokowac poczte wp Hejka u mnie w pracy już dawno to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 u mnie nawet jakby ktokolwiek sie kiedykolwiek odważył..a nie sadze złamałbym to w pizdu albo zwiesił wszyscho..) withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 u nas też jest blokada na pocztę prywatną. firewall nie przepuszcza. cześć duszku, jak tam jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts